Regisztráció Blogot indítok
Adatok
worker (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Khmmm... Miniszterelnök úr, ha szabad egy szóra! Tessék kérem rászólni a Szijjártó Péterre, hogy most már ne beszéljen hülyeségeket. Ne hivatkozzon arra, hogy ebben a helyzetben nem engedhető meg, hogy az állam havonta 30 milliárd forintot költsön a magánnyugdíjrendszerre.…..
worker (törölt) 2010.10.17 07:07:07
@Namir:
Nem értem, miért szajkózod ezt a 25%-kal kevesebb nyugdíjat. Az a 25%, ami a MNYP befizetéseimből jön majd, lehet jóval nagyobb lesz összegileg mint a 75% állami. Igaz, nekem van még 25-30 évem a nyugdíjig, persze ha akkor lesz még ilyen intézmény. :)

Másrészt (ez már nem feltétlenül neked szól), nem értem mit beszél ez a bizonyos nyugdíjvédelmi megbízott hölgy (ő lopta a kiflit? :) ). Hogy rosszul bánnak a MNYP-ak a rájuk bízott vagyonnal. Mintha lett volna valamiféle válság, de lehet én emlékszem rosszul :). Igen, 2008-ban én is buktam nem is keveset. De tavaly a többszöröse visszajött, olyan jó volt a hozam (közel 30%!). Miért kell ez a hülyítés.

Egyetértek a posztolóval, ez egy extra 8%-os adó bevezetése. Szóval itt van az a bizonyos brutális megszorítás :(.

Boli kommentjeiben van az igazság. Akinek eddig nem volt tiszta, hogy ki a kommunista...., hát annak ezután sem fog leesni, sajnos.
Evita Peron, a golyóstoll atyja Bíró László, tangó, Maradona, Boca Juniors… nagyjából ennyi ami beugrik a városról. És miután sikeresen be is égettem magamat ezzel a sivár tudással, lapozzunk gyorsan egyet, és azt javasolom, miután ma május 1. van, mindenki válasszon magának egyet az alábbi…..
Bigyóblog Egy szobából 24-et 2010.04.27 11:30:00
Hongkongban eléggé szűkös a hely, az emberek nagyon magas házakban, nagyon pici lakásokban élnek. Éppen ezért minden egyes helyet maximálisan kihasználnak. A videóban látható srác ezt tökéletességig fejlesztette. A könyvespolcon elhúzva előbújik a gardrób, amögött a…..
worker (törölt) 2010.04.27 21:50:46
Kis francia frázisológia: Asterix, bagett, kroászon, szasszon, Fernandel, hagymaleves, Gaultier, Yamakasi, mignon, Piaf, frufru, Eifel, Maigret, konyak, Vuitton, Monet, Jeanne D'Arc, gall kakas és hetekig lehetne sorolni a francia „hungarikumokat”, a Szajnától a Montparnasse-ig, a Citroentől,…..
Manzárd Café New York szeplői 2010.04.12 17:51:00
"A magukra hagyott élettelen dolgok nem változnak, csak ha valami megváltoztatja ezt az állapotot. Az élet az, amely képes a magára hagyott dolgoknak a rendetlenség felé ható, entrópiába vezető állapot változtatására, és szintén az élet az, amely képes a rendezetlen entrópikus állapotokból egy…..
worker (törölt) 2010.04.13 00:00:57
Bunker Elektronéger 2010.02.07 14:30:00
Lehet azt mondani a rasszizmusra, vagy a faji megkülönböztetésre, hogy csúnya dolog, de az pédául tény, hogy bizonyos rasszok bizonyos zenéket egyszerűen nem hallgatnak. A zenei szubkultúrához aztán meg főleg nem csatlakoznak. Szembetűnő például - ha hazai pályát nézünk - hogy…..
  Az előkészítő manőverek után ma megnyílt a kampány hagyományosan legvéresebb terepe, a nyugdíjasfront. A 2002-ben és 2006-ban megszokott felállás szerint az MSZP és a Fidesz teljes erőbedobással küzd az idősek kegyeiért, akik aztán elmennek s (nagyrészt) leszavaznak…..
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
A fiatalok kedvvért kezdjük egy kis történelemórával arról a zenekarról, aminek eddigi egyetlen albuma még a 303 magyar lemez, amit hallanod kell című könyvbe is bekerült: a Dr Beat zenekart 1985-ben alapította három gimnáziumi osztálytárs, Garam Péter, Selmeci Kristóf és…..
worker (törölt) 2010.01.01 18:14:54
Elég egyszer hallanod akármelyik számukat, máris képtelen vagy kiverni a fejedből. Ha mégis sikerülne, a rádió gondoskodik róla, hogy ne felejtsd el, mennyire is jó fogyasztónak lenni. A Larry Hangman párosa, Tisch Bálint és Kanász Dusán már évek óta…..
worker (törölt) 2009.10.22 20:19:30
A hasznosnál hasznosabb dolog tud lenni az internetes webrádió, ha az ember úgy érzi már az összes számát rongyosra hallgatta. Ilyenkor érkezik a 3 az egyben megoldás, a webrádió. Hogy ez miért is rejt ilyen sok lehetőséget magában, arra majd lejjebb kitérek.Évek óta hallgatok…..
worker (törölt) 2009.10.13 21:12:02
...én ezeket hallgatom:
www.ebm-radio.de/
www.laut.fm/al-dente (utóbbi Intrendent adója, sok-sok old-school ebm-mel)
Ez a desktop, azért eléggé árulkodik a beküldőjéről. A háttérben lévő logo és fönt a felhasználói fiókot mutató ikon az apa felirat mellett (apa? tényleg apuka vagy?) eléggé hasonlónak tűnik, ám sajnos nekem nem sikerült értelmeznem. Valaki esetleg? Látom a foci…..
Cizoe jópár hete megkínált minket egy desktoppal, de eddig elkerülte a publikálás lusta ördöge. De nem ússza meg! Lapozás után pedig a frissen küldött asztala is megtekinthető.             Szia!Már küldtem egyszer régen…..
 Ez annyira bejön, hogy itt is hagyom egy darabig, had folyjon érdemi diskurzus a howto-ról.Hi.Tetszik az alapötlete az oldal(ad)nak. Bár, ha belegondolok, ebből nem lehetmegmondani ki kicsoda. Max 1-2 esetben.Nos, itt van az enyém. Amit kiemelnék, mint fontos infót, az kb annyi,…..