Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Emigrante

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész napot a lízingelt kutyáim és a tanárom által írt Karriertervezés című könyv vaskos kötetei felett töltöttem.Nem tudom mi szomorít el jobban,a nagy semmi,ami a mai napot jellemzi vagy a tény,hogy a Dr Ternovszky által fejezeteken át taglalt deformált demográfiai viszonyok…..
El Emigrante 2010.11.18 22:36:56
by 5.g & CN & Rammjaeger83 & SchA Blogunk 2010. augusztus 7-én küldöttséget menesztett az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra az immár hagyományos kecskeméti repülőnap alkalmából. Minthogy az internet (szerencsére) már így is tele van a légibemutatókról…..
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
El Emigrante 2010.07.04 13:31:08
@MEDVE1978:
Azért nem mondanám, hogy a spanyoloknak nincs esélyük. Nekik ugyanis van védelmük, ellentétben velü-... az argentínokkal. Ilyenformán nem lesz elég gólonként egy helyzetet kidolgozniuk, és azért szerintem a labdát sem tudják olyan tökéletesen eldugni mint a spanyolok. Ha az első gólt a németek kapják, akkor bizony támadniuk kell és így szerintem meg lehet fogni őket.

És még a bronzmeccsen is ki'opnak Uruguay-tól:)
El Emigrante 2010.07.05 18:00:14
@Player 1:
Csatlakozom garizimhoz: akkor se fogom szeretni a németeket, ha SzivesBocsokat fognak játszatni a válogatottban és hattal vernek mindenkit. Teljesen lexarom, hogy egyáltalán kijutnak-e, vagy Argentínát (csakazért is, MINKET) verik-e meg, vagy Albániát, nem fogom szeretni őket és kész.
Aláírom, hogy fantasztikus focit játszanak és valószínüleg mindegyikük ad vért heti egyszer a Heim Pál-ban, de erre is teszek - remélem az Uruk megverik őket a bronzmeccsen:)
El Emigrante 2010.07.06 00:01:53
Itt azt írják, hogy a nép szereti: www.buenosairesherald.com/BreakingNews/View/38312

@Chiro2:
Azért ne felejtsük el, hogy Zanetti évek óta sikeresen helytáll az Interben (sok f*sszal kell együtt játszania, uh ne becsüljük le!:p) és szerintem igenis számított volna a rutinja. Legalábbis azt a színvonalat mint Jonas vagy Otamendi egy vasárnapi ebéd után is hozza.
Mascheranoban pozitívan csalódtam, mert egészen kitűnően tette a dolgát, bár én elviseltem volna ha Cambiasso vagy Bolatti besegít neki és nem 3 csatárral nyomjuk. Arról nem is beszélve, hogy Milito alig kapott lehetőséget, holott 2-0nál szerintem be kellett volna küldeni, de azonnal.
Ja, meg kell egy kapus...
Röviden megemlékezve Izrael tegnapi afférjáról a Free Gaza Movement hajóival: napok óta kíváncsi voltam, mi lesz Izrael reakciója, ugyanis az izraeli sajtóban napok óta ment a ötletelgetés, hogy mit kéne csinálni, hogy ne legyen sikeres a "provokáció", de a segélykonvoj…..
El Emigrante 2010.06.07 11:40:00
Először is szeretném megjegyezni, hogy nagyon tetszik a blog. Szinte minden posztot érdekesnek találok, jók a linkek is, már követem egy ideje.

Alapvetően teljesen egyetértek ezzel a poszttal is (nem provokációból, de télleg!). A kommentek alapján pedig ideje megjegyezni, hogy a hírek szerint az izrael által létrehozott internet-kommandó (jobb név híján) nem csak angol nyelven posztoló és nem csak hivatásos "bérkommentelőkkel" operál. Az egyik forrás, de külföldiben is olvastam:
barikad.hu/node/43590

Ezt az incidenst már a hasbara sem tudja helyrehozni, és szerintem innentől kezdve MINDEN hasonló próbálkozást kamerák ezrei fogják kíséri. Ez kissé talán leszűkíti majd izrael mozgásterét. Tekintve, hogy a "szegény, üldözött zsidók vagyunk, akiket az antiszemiták (és azok barátai!) folyton bántanak"-szöveget a világ lassan már nem veszi be, valam újat kell majd kitalálniuk.
Ma ezt is találtam valahol: "Israel apologises for the death of a US citizen aboard the flotilla, however we must state that the individual was not white" (Via IsraelGlobalPR)" -> LOL
Lehet, hogy a pofátlanságnak nincs határa?

Nekem ehhez annyi megjegyzésem van, hogy van arabul egy szólás ami így hangzik fordításban: "Minden dolog ami eléri a határát, a visszájára fordul."

Én azt veszem észre, de lehet, hogy rosszul látom, hogy az európai országok és az USA arra várnak, hogy valamelyikük konkrét elítélő álláspontot vagy szankciót vezessen be izrael ellen, de ezt az első lépést mintha senki nem merné elvállani (az érintett országokon kívül). Szerintetek mi lenne egy erkölcsileg megfelelő és/vagy elfogadható válasz a UN részéről?
El Emigrante 2010.06.07 17:02:50
@molnibalage:
"Az nem merült fel soha ötletként, hogy a palesztín területek egyszerűen a környező országokhoz legyenek csatolva? Mi értelme olyannak, hogy Palesztína, mikor ilyen nép nem is volt soha?"

Aha...
Rammjaeger83 megelőzött, de én is ezt akatam kérdezni. Ha valamilyen ország nem volt a Közel-Keleten, az pont izrael. MINDENKI más előbb volt ott, ugyhogy szerintem meg őket kéne szétosztani a környező országok között, esetleg Texas közepére helyezni. Lenne nagy sírás-rívás... :p

@Balaint: Igaz, igaz, el sem kezdem.
Miért van az, hogy ha egy fideszes bepánikol, azonnal kibújik belőle a kommunista?Miközben Barroso korrekt kioktatást tartott Orbánnak a fegyelmezett költségvetési politikáról, Varga csontgyűjtői - teljesen ütemtelenül - a nyilvánosság elé álltak a felismerésükkel, hogy a…..
El Emigrante 2010.06.03 23:21:07
@Ol_Sanchez:
Nyert. Először én is azt hittem, hogy csak szimplán hülyék... aztán rájöttem, hogy okosak.
A mai nap a "dolce vita" jegyében telt.Tudom kissé felelőtlenül hangzik annak fényében,hogy csöves munkanélküli lettem egy polgár háborúval fenyegetett országban,de szombat lévén kár is lenne bárminemű próbálkozás a jelenemet súlytó problémák megoldására.A…..
στην Αθήνα.. Nagy utazás 2010.04.23 22:33:48
Mostanában nem sok gondolatot osztottam meg veletek.És most is csak azért írok,hogy ne kelljen folytatnom a csomagolást.Eltelt 8 hónap,és nem érzem úgy,mintha okosabb lennék.Még mindig nem tudom,hogy mi leszek,ha nagy leszek.Hogy hogyan fogom rávenni magam az őszi félévben,hogy…..
στην Αθήνα.. Hasé 2010.03.29 23:20:00
Most az élet iskolájában tanulok,az egyetem helyett.Pedig épp a ZH-imra készülhetnék a homokszínű konyhámban,a színes kávésbögréim között.Lehetnék a diáktanács elnöke,ha a főiskola szépe nem is,vagy írhatnék érdekes cikkeket a suliújságba.Tagja lehetnék valamelyik…..
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
El Emigrante 2010.03.25 16:03:45
@heima:
"a teljes magyar pénzügyi piacot át lehet nézni 1 óra alatt interneten, ugyanazt a standard terméket árulja mindegyik bank/biztosító/mnyp."

Ebből az egy mondatból látszik, hogy mennyire nem értesz hozzá és/vagy menyire felületes lehetsz.

"Ez valamiért nem akar terjedni ..."
Nahát, vajon miért:) Mert egy baromság. Elég xar lenne, ha egy mnypzt váltással mondjuk tenygük fel az ügyfelemnek 20 év alatt 8 millió forintos plusz hozamot érek el és 20 év múlva megjelenek nála, hogy: "Oké, legyen szíves kifizetni a 4 milkát ami nekem jár, hiszen felezünk a hasznon. Igaz, hogy csak 1 helyen kellett aláírnom az átlépésit, meg a futár kezébe nyomnom a papírokat, de akkor is..."
Nagy sírás-rívás lenne, és akkor befektetésekről nem is beszéltünk.

((Mert ugye az világos, hogy havi nettó 200e ért qrvára nem hallagatnám napestig a hülyébbnél hülyébb üf igényeket?:)...))

De még egyszer... 1 óra alatt az egész magyar pénzpiacot, meg minden UL egyforma... megaLOL:)
El Emigrante 2010.03.25 17:23:20
@cd-r:
Azért védem, mert szerintem képmutató f@sz aki nem tenne hasonlóképpen, ha az ő szakmáját támadnák, ráadásul ilyen alpári módon mint itt egyesek. E mellett még azért, mert időmből kitelik és néha még kicsit szórakoztató is:)

Nem hallok viszont megoldásokat az általam fentebb feltett kérdésekre. Érdekes, az már nem megy annyira mint a fikázás. Remélem ezt azért mindenki látja...
El Emigrante 2010.03.25 19:23:32
@heima:
"havi 200 nettóért egy lovat is leszopnál"

Míves és rímes. Mindenki magából indul ki, érdekes, hogy neked mennyit ér havi 200e:)

"nem fogok visszaolvasni"

Ha már ilyen stílusban beszélgetünk: hát pedig a f@szom se fogja a te kedvedért megismételni.

"a pénzügyi tanácsadókat nem tanítják érvelni?"

Kicsit visszás ez tőled, akinek az első kommentje, egy "na most majd megmondom hogy van ez..."-beszólás volt az elejétől a végéig. Csak állítás, semmi érvelés: ez kamu, az kamu, bla bla és bla.

"nem mindenki fogyatékos ám, bármennyire hihetetlen számodra"

Valóban nem mindenki. Viszont a kommentedből, illetve a legutóbbi reagálásodból is az derül ki, hogy te közéjük tartozol. Annyira egyforma minden UL, mint minden autó. Xar lehet, ha neked mindegy melyiket vezeted.
 Történetem a héten ismét drámai fordulatot vett.Paralel kapcsolatot folytató kedvesemmel,gyenge kezdés után erős visszaesést produkáltunk,ami már a fejem fölött repkedő szivecskéket is sikeresen elhessegette.Túlzás lenne,azt mondanom,hogy abszolút hidegen hagy,de…..
El Emigrante 2010.03.04 16:14:36
@JolieJulie:
heh:) Nesze semmi, fogd meg jól, de nagyon diplomatikus kis komment is:p

Mint mondtam volt, nincs rossz döntés, csak döntés. Teljesen mindegy, hogy maradsz-e vagy mész, jól fogod érezni magad, ha te is ugy akarod... és szenvedni fogsz, ha te is ugy akarod;)

((ez is elég jó, mi?:) gondolom ugyancsak "fején találtam a szöget":p))
Mi is lehetne megfelelőbb időpont arra,hogy visszatérjek férfiakból kiábrándult önmagamhoz,mint a Valentin nap!?Kukába hajítva rózsaszín szemüvegem,megint csak azt mondhatom,hogy időpazarlás volt azt hinnem,hogy jól áll nekem ez a viselet.Egy igaznak hitt Rómeó ismét…..
 Görögországról nem feltétlen a síelés jut először az ember eszébe. Pedig a sokszinű földrajzi elhelyezkedése,lehetővé teszi,hogy a téli sportok szerelmesei is kedvüket leljék.Én nem éppen tartozom a téli sportok szerelmeseinek elszáánt táborába,mégis izgatottan…..
El Emigrante 2010.02.12 16:10:53
@Vanni Ferrari:
Pedig lehet jobb ha hamarabb szembesül ezekkel a dolgokkal, mint később...
:P
Ahhoz képest,hogy világszerte gazdasági válsággal küzdenek az emberek,az athéni luxusszálloda-ipar mégis virágzik.Minden este teltházas rendezvényeken dolgozunk,az elmúlt 2 hétben volt 4 esküvő,rengeteg koktél party,meg teadélután.Úgy tűnik nem volt rossz ötlet a…..
El Emigrante 2010.02.07 11:43:23
@Virágka: Hát, belekötök, na.

"megesik az ilyesmi, még a legrendesebb egyénekkel is"
- LOL.
Ez ilyen ..."kicsit görbítek a szabályokon, hátha ugy még beleférek"-effektus sztem.
Ha a legrendesebb egyénekkel is megesik, akkor ki az akivel nem? A -legeslegrendesebbekkel-? Nem hinném..Sztem az a legrendesebb akivel megesik, az nem is (volt) a legrendesebbek egyike:/
Hamár ilyen példáknál tartunk: egy szűzlánnyal is csak egyszer eshet meg, h gerincre vágják... de kétszer már nem, mert egy után már nem lesz szűzlány;) Szerintem.
El Emigrante 2010.02.07 14:18:56
@Vanni Ferrari: Umm... Most akkor vagy elbeszélünk egymás mellett, vagy közhely-dobáló verseny van.
vannak "helyzetek,pillanatok,amikor újra szűzlánynak érezzük magunk.." -vannak helyzetek mikor űr-cowboynak érzem magam, de ettől még nem leszek az:)

Én csak arra akartam kilyukadni, hogy kár úgy beálítani vmit amit az ember a saját szabad akaratából követett vagy nem követt el, mintha csak ugy az események szerencsétlen összjátéka végett "megesett" volna. Ez ilyen "szeretném ha áldozat lennék"-helyzet, nem? Sajna ha vminek taraja van és kukorékol, az bizony kakas.

(még van ilyen klisékből!:))
El Emigrante 2010.02.08 15:07:44
@Vanni Ferrari: Télleg elbeszélünk egymás mellett:) Én a Virágka kommentjére ítram eztet, nem a te bejegyzésedre.
Mostanában igen különös órákban tör rám az ihlet,szóval lassan bevett szokás,hogy hajnali öt óra tájt stikában cigizek a konyhában,mert az erkélyen nagyon hideg van és kávésbögrével a kezemben pötyögök a laptopon.Érdekes folyamatokon megyek keresztül..Azt hiszem,hogy már…..
El Emigrante 2010.01.28 14:12:48
@JolieJulie:
"Úgy tűnik felnövünk vagy mi?"
Nem.
στην Αθήνα.. Kávészünet 2010.01.20 05:32:28
 V éppen ebéd helyetti lattéját szürcsölgette,amikor megcsörrent a telefon.A kijelzőn egy rég nem látott név tűnt fel,ami nem éppen a legkedvesebb emlékeket ébresztték benne.Habár közös múltjuk csak röpke liezon volt csupán,az illető mégis a múltbéli…..
El Emigrante 2010.01.22 01:26:58
@Vanni Ferrari:
Persze kérdés, hogy egyáltalán ki akarja ugyanazt a vadat kétszer elejteni?:p
El Emigrante 2010.01.22 15:30:45
@Vanni Ferrari:
Hát a sebzett vad, nem elejtett vad.. Elejtett vad az amit már meglőttem, hazavittem, megsütöttem, megettem:) Azon már ugyan nincs mit elejteni...
 Egy korombeli szingli lánynak kötelessége randizni,még akkor is,ha a tapasztalatok hervasztóak.Ha számot kéne adnom az összes elcseszett randiról,aminek áldozatául estem,akkor bizonyosan eposzi terjedelemmel bírna. Az elmúlt időszakban többször is szemtanúja voltam,ahogy okos…..
Tegnap,a grande bretagne ifjaival elmentem a Ghost nevű bárba,ahol karaoke est volt.A hely kb úgy nézett ki,mint Drakula gróf budoárja,a vörös anyaggal bevont falakon rusztikus gyertyatartók lógtak,és roppant izlésesen műpókhálóval dekorálták a bútorokat.Az elején még…..
El Emigrante 2009.12.15 22:22:28
El Emigrante 2009.12.15 22:25:10
@El Emigrante:
Bocs, fax vagyok! Itt van duettben:
www.youtube.com/watch?v=lmmYLrN8m6o&feature=fvw
στην Αθήνα.. 2009.12.09 11:52:00
Drága Pierre! Tudom,hogy még csak most volt,hogy távírón üzenetet váltottunk,de minden perc ezer évnek tűnik,mióta el kellett,hogy váljunk.Már várom a napot,mikor újra magához ölel,és erősen szorítja kezem,hacsak egy kis időre is,de fényt gyújt ebben a sötét…..
El Emigrante 2009.12.12 00:42:35
Kedves Merien Kisasszony!

Mint azt bizonyára tudja, Monsieur Pierre igencsak elfoglalt az utóbbi időben. Mindazonáltal megbízott engem, mint személyi titkárát, hogy belátásom szerint tájékoztassam Önt az itthoni helyzetről.

Mint azt bizonyára tudja, az Ön tiszteletre legkevésbé sem méltó öccse immáron visszafordíthatatlanul a rulett és a makao rabja lett. Mikor utoljára a birtok felé lovagoltunk (természetesen Monsieur Pierre továbbra sem hagyott fel a rókavadászat nézeteim szerint legalább ugyanolyan káros szenvedélyével), földmérőket láttunk akiket minden bizonnyal a végrehajtók fogadtak fel. Az Ön öccse többször is folyamodott Monsieur Pierre-hez anyagi hozzájárulásért, Önre és felhőtlen kapcsolatukra hivatkozva, ámde kérése minduntalan süket fülekre talált. Természetes, hogy Perpignan grófja nem kíván úgy elhíresülni, mint a "hazárdőrök megsegítője", s ezáltal gúny tárgyává válni országszerte.

Úgy értesültünk, hogy a kedves nénikéje jobban van. A lódoktor timsó oldatba áztatta a beteg lábfejét és a gyulladás csökkentével a láza is lement. Jelenleg lábadozik és úgy hallottam, hogy ha az orvos megengedi, a jövő héten Boulangerie grófnővel leutaznak a Narbonne melletti birtokukra. A grófnő ezúton is üdvözli Önt.

Monsieur Pierre természetesen mindent elkövet annak érdekében, hogy az Ön által említett párbajra mielőbb sor kerüljön (lehetőleg még a Aix-en-Province-i Krikett Klub évzáró mulatsága előtt, hogy emelt fővel vehesse át az év játékosának járó színezüst labdát és az ezt kísérő 25 ezer frankot), de sajnos ellenfele sorozatosan elutasítja a felkínált alkalmakat. Meglehetősen bosszantó és roppant kellemetlen ez számunkra. A gróf minduntalan felkészül, megtisztítja a kardját, vasalt egyenruhájára maga illeszti rá a vállapokat, de az ellenfél titkára jobbára még arra sem veszi a fáradságot, hogy táviratban értesítsen minket, ha a gazdája nem kíván megjelenni. Kétségtelenül már minden magára valamit is adó klubból kizárták és nem lennék meglepve, ha a marseille-i operabálba sem engednék majd be márciusban.

Ezen felül a gróf szívből köszöni a Badminton bárónőnél való közbenjárását. Hasonlóképpen Ő is kész átadni bármilyen üzenetet, az Ön részéről, bármelyik általa ismert szeretőjének. Személyes kérésem lenne, hogy e célból intézett levélváltásukat ne rajtam keresztül folytassák majd. Ellenben Monsieur Pierre arra kéri, hogy ilyen vészterhes időkben, mikor neki a társadalmi rangjának megőrzésére kell koncentrálnia, legyen szíves (nagy tisztelettel) több figyelmet fordítani a formaságok megőrzésére és a fizikai kontaktusok fentemlített változatait lehetőség szerint mellőzni. A gróf kész Önnek akár bemutani is olyan, természetesen rangban alacsonyabb, nemes urakat, akik "mit sem törődnek a becsületükkel" (Ő mondta, nem én) és minden bizonnyal szívesen hagyják majd, hogy az Ön személyes varázsa végeláthatatalanul elbódítsa őket.

Mindazonáltal Perpignan grófja üdvözli Önt és minden jót kíván a hazaúthoz. A mielőbbi viszontlátás reményében zárom soraimat:
Eduard B. Vaneck, személyi titkár
Kelt mint fent.
El Emigrante 2009.12.14 12:09:59
@Vanni Ferrari:

Kedves Merien Kisasszony!

Őszintén szólva, e legutóbbi levele ha lehet jobban meglepett mint az előző. Azért utasítottam a titkáromat válaszadásra, mert nem voltam benne egészen bizonyos, hogy valóban nekem címezte küldeményét.

Természetesen nem hagyom figyelmen kívül sem személyes vívódásait, sem pedig nehéz helyzetét és jól tudja, hogy segítek ahol tudok. De miszerint megkértem volna az Ön kezét?? Minden tisztelettel, Ön valamit félreértett, Kisasszony! Higgye el, emlékeznék rá, ha megtörtént volna, de nem szoktam ilyen felelőtlen kijelentéseket tenni. Az, hogy a stanford-i búcsúban meghívtam egy vattacukorra, mert az előzőt kifújta az erős északi szél a kezéből, puszta udvariasság volt részemről, semmi több. Nem tudom, hogy labilis érzelmi állapota, vagy freudi elhallás végett értette-e úgy, mintha megkértem volna a kezét, de régóta már, hogy nem áll szándékomban ilyet tenni. Mint arról bizonyára fogalma sincs, a múltban gúny és némelykor szánalom céltáblája is voltam az Önnel folytatott meghatározhatatlan kapcsolatom miatt. Úgy határoztam, hogy ezekből a továbbiakban nem kívánok részesülni. A jövőben nem engedhetem meg magamnak, hogy a hátam mögött kibeszéljenek a krikett klubban, valamint abban is biztos vagyok, hogy a lyon-i nemzeti galéria nyitóestélyén is ezen pletykák miatt nem tarthattam meg a szokásos beszédemet. Természetesen ami egy úriembertől elvárható, arra továbbra is számíthat tőlem. Mindig is igyekeztem tisztelettel bánni Önnel és meg is védelmeztem, ha a helyzet úgy kívánta. Emlékeztetném a múlt nyáron történt esetre, mikor is a kelet-ázsiai hajókirándulásunkon Rangoonban úgy megvertem a maláj révkalauzt az árbócrúddal, hogy azóta dadog. Mikor megtudtam, hogy csupán azzal ríkatta meg Önt, hogy rálépett az előzőleg elejtett keszkenőjére, enyhe bűntudatom is támadt. Azóta 2 cikket is írtak róla az oslo-i orvosi szemlében szerencsétlenről.

Az Ön bátyja bizony rossz társaságba keveredett, de jelezném, hogy ezt előre megmondtam. Sajnálattal kell közölnöm, hogy Norfolk bárónővel folytatott bűnös viszonya sem titok már a jobban informált körökben, de ebből nem lesz nagy probléma. Legyen elég ha annyit mondok, hogy a báró maga sem feddhetetlen ember és a városok fele ahova állítólagosan üzleti útra utazik nem létezik (valójában olasz öltöny- és nyakkendőmárkák). Nézeteim szerint az öccsének lassan nem lesz más kiút, mint a francia idegenlégió. Tudom, hogy az most elborzasztja, de az ő esetében talán 5 év szolgálat Ain Sefra-ban, közel a líbiai határhoz, az egyetlen dolog ami valamelyest helyreállítaná a renoméját. Önre is jótékony hatással lenne, ha nem látná egy ideig.

Ne haragudjon a félreértés miatt, Merien Kisasszony, de meg kell értenie, hogy sok minden változott mióta utoljára találkoztunk. Remélem, hogy nem gondol rám haraggal!

Üdvözlettel:
Pierre d'Austierre, Perpignon grófja

Ui.: A múlt héten Monte Carlo-ban vásároltam egy gyönyörű arab csődört Monsieur Rashid-tól, az egyik üzletfelemtől. Csodálatos izomzata van, éjfekete és a neve "Al-Hattal". Még nem döntöttem el, hogy Ludmillával, vagy Hullócsillaggal fogom-e fedeztetni.

Ui.2: Kérem ne terjessze a hírt, hogy feleségül kértem!
 Ahogy minden mese jóra fordul egyszer,úgy látom én is egyre erősebben a fényt az alagút végén.Holnaptól hivatalosan is az utolsókat rúgom a mínusz másodikon.És a mosodai valóságom,ami humorforrásnak mindenképp jó volt erre a pár hónapra,lassan csak egy régi sztori…..
El Emigrante 2009.12.04 22:49:04
@Vanni Ferrari:
"mindenkinek a saját baja a legnagyobb" - nyilván, de azért objektíven nézve természetesen vannak relatíve (egymáshoz viszonyitva) nagyobb meg egészen apró bajok. Elég vicces lenne ha egy szomáliai ehező 5 éves kisgyereknek panaszkodna vki, h már vagy 2 napja nem ehet a fogyókúrája miatt és hú de szar. Csak ezért mondom, hogy ha vki ugy érzi, h "pofozgatja a sors" akkor érdemes egy kicsit magába néznie: mint mondtam, lehet h más örülne a te bajodnak, te viszont baromira nem az övének:p Természetesen nem Rád értem, konkrétan, csak egy általános alany kellett a mondatba! De mindenki magára veheti:)
Azt még azért hozzátenném, hogy egyedül nem vagy elég, még legalább egy dolog kell hozzá: a hit. H sors, vagy szerencse, karma, az univerzum tövényei, esetleg Isten (sic!), az szinte mindegy, a lényeg h sztem kell bele, na:)
Még hogy az édes bűnözés boldogít!Épp az előbb csináltam magamnak csokistejberizst,ami nem elég hogy tele van kalóriával,de még csak meg se ettem.A kukában landolt a drága,pedig!!! szakácskönyvből csináltam,de a rizs ropogott,keserű volt az útóíze és nem volt elég…..
El Emigrante 2009.12.05 01:44:35
Még mindig előfordul,hogy például amikor a buszon vagy a trolin ülök,és bambulok ki az ablakon,meglepetten veszem tudomásul,hogy tényleg itt vagyok.Mármint,ha jól belegondolok,akkor tök furcsa,hogy nem Budapest,hanem Athén hétköznapjait élem,és hogy a metróban görög zene szól…..
El Emigrante 2009.11.25 08:06:48