Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juzer86 (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka pillanatot mutatott be még a hosszú hétvége előtt a nemrég összegründolt Válasz.hu, a Fidesz színes pártlapja a Heti Válasz Magyar Arckönyvvel turbózott online kiadása: Lázár János épp mosolyogva áldja meg a kisfiát a Parlamentben, és még véletlenül sem távolíttat…..
A legtöbben úgyis ezt akarják tudni, ezért lesz ez a poszt az első, és az egyik legrövidebb. Minden szolgáltatás, ahol nagy adatmennyiség vagy információ található meg, csak akkor ér valamit, ha a keresett dolgokat meg is találjuk. Az useneten sincs másképp. Itt is keresőket…..
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
Ritkán születik valaki növénybarátnak, hobbikertésznek. De még a természeti dolgok iránt fogékony gyerekek között is kevesebb a növénybarát, mint akit inkább a mozgó dolgok kötnek le. A nyár igencsak alkalmas a növények szeretetének továbbadására, ha a szülők és…..