Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani El

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A blog.hu-n. Úgy néz ki végre sikerült tető alá hozni ezt a régi gondolatunkat, hogy írogatni kéne erről amit csinálunk (kajakozás ha eddig ez nem jött le), meg arról amit gondolunk a sportágon belüli dolgokról. Rokonoknak, barátoknak, meg mindenkinek akit érdekel hogy…..
  Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Gödöllői Klímairodánk, amit 2009-ben adtak át bekerülhetett a 3. design évkönyvbe!Gratulálunk a tervezőknek, éljen soká a csapat és mindenki aki segített abban hogy ez létrejöhessen! :)itt egy link is erről, aki meg akarja…..
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
Dani El 2010.02.13 20:38:59
A klimaváltozás egy részről katasztrófákkal, másik részről viszont rendkivüli gazdasági lehetőségekkel kecsegtet. A Business-led Change, azaz az üzleti szféra vezette változás nyomában jártunk Dublinban a Guiness és a manók őshazájában, csapatunkkal melynek tagjai: Anna,…..
Múlt héten, csapatunk egy része Skóciában vette ki a részét a klímaváltozás elleni küzdelemből, hiszen legnagyobb örömünkre, részt vehettünk az „Awarness raising” téma köré épülő workshopon.  A cél az volt, hogy a többi Challange Europe programban…..
Dani El 2009.10.05 13:51:23
Öt főből álló csapatunk szeptember 20-án, egy derűs vasárnap délután hagyta maga mögött Budapestet, és vágott neki a hét órás útnak Jezersko-ba. A fedélzeten Patkós Zita, Bagó Ákos, Friedmann Viktor, Lukács Ákos, Német G. Dani, és a jövő nemzedékek országgyűlési…..
...de vajon mit takarnak eme rejtélyes szavak? Nem mást, mint egy hét tömör klímanagykövetkedést...Egy hete is van már, hogy immáron az kibővült csapat -a Brit Nagykövet meghívásának eleget téve- teljes létszámban részt vett, II. Erzsébet angol királynő…..
klímairoda.blog MOME maraton 2009.07.05 16:55:00
Éés most kiderül, mi volt az eseménydús hét másik programmpontja, ahol részt vehettünk mint a klímairoda, és alkotói a nagykövetek. A MOME maraton Moholy-Nagy Művészeti Egyetem évente megrendezésre kerülő kulturális nagyrendezvénye, ahol "bemutatkozik az egyetem nemzektözi…..