Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janeszovics

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
janeszovics 2009.10.29 06:38:37
@budaf(u)ck:
Nem értem, miért kiabálnak egyesek féltvén a sajtó szabadságát. A múlt évben, mikor lejárt ezen két kereskedelmi rádió szerződése és a parlament döntő többséggel meghosszabbította azt, akkor kellett volna ennyire félteni a demokráciát. Az Alkotmánybíróság eme döntésüket alkotmányellenesnek ítélte és megsemmisítette azt, egyben új pályázat kiírására kötelezte az ORTT-t. Most, hogy megvolt a pályázat elbírálása és megszületett a döntés tudomásul lehet azt venni, vagy meglehet kérdőjelezni azt,- a jogi lépés mindenkinek megadatik. Nem lesz példa nélküli eset. Közbeszerzési pályázatoknál is sokszor emleget törvénytelenséget a vesztes fél. Egy határozott időre szóló szerződést nem lehet életfogytiglanra változtatni. Vagyis lehet, de az már diktatúra!
janeszovics 2009.10.29 09:31:01
@Faguriga: Miért sérült a demokrácia? Mert ennek a két hallgathatatlan rádióadónak LEJÁRT a frekvencia használati engedélye? Egy versenyen vannak vesztesek és győztesek. Van aki simán le tudja kezelni a vereséget, van aki paranoiás módon összeesküvés elméleteket gyárt. Majd az után alkoss véleményt, ha a két új kereskedelmi rádió megkezdi müködését. Hogyan is hívják, mikor a tárgyalás előtt meg van írva az ítélet?
janeszovics 2009.10.29 09:56:08
@Faguriga: Miért vették semmibe? Ellenkezőleg: Végrehajtották az alkotmánybíróság határozatát, amely a fennálló törvénytelen állapotot szüntette meg. Pont.
Kezdetét vette a comment.com nagy ellensége, a médiazabáló tévéfüggőket mindennapi betevőjüktől megfosztó anti-TV hét. Mint minden ilyen kezdeményezés, ez is Amerikából indult, és attól függetlenül, hogy mi valóban ipari mennyiségben fogyasztjuk a mocskot, amit a…..
A Tv2 tikos szuperfegyvernek szánta, mégsem hozta be a hozzá fűzött reményeket. Az Egy a száz ellen a premier napján ugyan a kereskedelmi szempontból fontos 18 és 49 év közötti korosztályban 32,4 százalékos közönségarányt ért el, szemben a konkurens RTL Klub 28,5 százalékos…..