Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuckleberry Hinn

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyfa sóhaja: Fenyőfa voltam. Rám aggattak mindent. Én ezt el sem bírtam. (Mezei Mária)  Ez jutott eszembe mikor tegnap este jött a hír, hogy Rozgonyi Ernő a Jobbik karácsonyfája alá lófaszból font ostort rakott ajándéknak. Mennyire lehet berágva, ha a…..
Fuckleberry Hinn 2012.12.26 14:25:41
@dr kotász: Hála az Égnek, hogy még vannak értelmes emberek ebben az országban. Ott a pont. Ugyanannak az alomnak a kölykei. Ha eszmélnél, vagy már nagyon nagyon nehéz, akkor elkezdik verni a nagymagyar/nagyzsidó kolompot. Szégyen, hogy a lakosság 80% minden esetben be is veszi ezt és szépen eljátszik a csonttal.
Cool List 2012 3. Palvin Barbara 2012.12.14 17:00:00
Széchenyi Zsigmondtól Kittenberger Kálmánig számtalan magyar vadász dicsekedhet nagy trófeákkal, de olyan kapitális COOLvadat egyiküknek sem sikerült leterítenie, mint idén Palvin Barbarának. Justin Bieber meghódítása nemcsak 2012-ben nagy teljesítmény, hanem mindörökké ott…..
Fuckleberry Hinn 2012.12.15 08:44:11
Geekblog Sons of Anarchy - 5. évad 2012.12.15 08:02:00
Charming városában semmiféle bűn nem kerül megbocsátásra, gaztett vagy sérelem feledésre. Akik szeretteiket temették el, akiket megaláztak és kisemmiztek, előbb vagy utóbb következetesen behajtják a számlát, kerül, amibe kerül. A Sons of Anarchy ötödik évadja újabb…..
Fuckleberry Hinn 2012.12.15 08:11:02
Félrefordítások Disznószemölcs 2012.11.11 19:09:13
Volt már hasonló probléma, most Dóra máshol találta: Megint egy tipikus, "nem nézett utána a fordító/szerkesztő" jellegű hiba: Joss Stirling: Lélektársak / Sky (Manó Könyvek Kiadó Kft., 2012). A magyar Harry Potter fordításban a boszorkány- és varázslóképző a Roxfort…..
Fuckleberry Hinn 2012.11.12 08:21:45
@Leiter Jakab: "a Gyűrűk Urát meg ráadásul a megjelenés hónapjában" Nagy tisztelettel megkérdezném, hogy itt 1981 valamelyik hónapjára gondolsz?
Fuckleberry Hinn 2012.11.12 09:27:25
@Leiter Jakab: Jobb a békesség és a kulturált hangnem. Azé'.
Geekblog World War Z trailer 2012.11.09 09:39:15
Azt még nem tudom, hogy a címen kívül lesz-e bármi köze a könyvhöz (nem valószínű), de ez így olyan, mint egy katasztrófafilm, amiben történetesen zombik vannak tornádók/áradások/járványok/akármik helyett. A hangyaként rajzó CGI-zombiseregnek meg félelmetesnek kellene…..
Fuckleberry Hinn 2012.11.10 09:21:17
@xylon: Szerintem sokkal szerencsésebb előbb elolvasni egy könyvet és AZTÁN megnézni a filmes adaptációját. Bár gondolom, te is csak vicceltél. Amúgy nyilvánvaló, hogy a film köszönőviszonyban sincs a könyvvel. Ennyi erővel a Metró 2033-at is elolvashatod, kb. ugyanannyi az átfedés...
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
Fuckleberry Hinn 2012.08.03 14:25:48
@Viktor H: Félteni, félni rasszizmus vajon? Rasszista az aki számos rossz tapasztalat alapján tart valakiktől? Már régen túl vagyunk a rasszizmus hagyományos felfogásán... Én hiába kommunikálom ám, hogy homo sapiens sapiens vagyok én is, ha akinek mondom, éppen kicsontoz, kirabol, sérteget vagy bántalmaz. Te ütöttél már ki rablót amúgy? Én baltát használtam. Utána vigyáztam a két helyszínelő rendőr kislányra is. Mert féltek. Mocskos rasszista itt minden magyar ember...
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Fuckleberry Hinn 2012.08.01 10:56:56
@Lencsés István: Végighallgattam, hogy korrekt választ tudjak adni. Sajnos több mint húsz éve érzem Ákos szövegeit végletekig sztereotip giccshalmaznak. Homályos utalások végtelenül egyszerű megfejtésekkel. Pontosan felmérve az az igényszint, amit ostoroz. Ilyen szempontból (és hiába az önreflexió) ez a dal a munkásságán a "korona". Bár énektudása kétségbevonhatatlan, de 20 év is kevés volt neki, hogy ne az orrából képezze a hangot...-> "Látszik a bokorból két nagy nyúlfül, látszik a bokorból Brekkencs orra, és mi látszik a bokorból? Látszik egy tüskés hát!" ;) A zenei alap minimalizmusa sajnos a futamokra is érvényes. Nincs íve a dalnak. Az alap ugyanúgy frázis, mint a mondanivaló. A humor pedig nem erőssége. Egyszerűen irritáló a szarkazmusa. Tudom, ahogy most nekem is ;) De én legalább nem sírok az "illegális" letöltések miatt...
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
Fuckleberry Hinn 2012.02.03 00:02:00
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Egy Daniel Kanemoto nevű rajongó felkérés nélkül főcímet kreált a minden emberfia által áhítva várt zombiszériához. THE WALKING DEAD "Opening Titles" from Daniel Kanemoto on Vimeo...
Fuckleberry Hinn 2010.09.26 17:53:07
Hoze Gyorshír 2009.11.14 15:46:00
Ma blgoszünet, de holnap jól elmesélem majd, mekkora égés volt a tegnapi interjú, egyesek hogy próbálták jól elbaszni azt nekünk és "kisajátítani", valamint hogy próbálta ránk erőltetni a tv stáb a "vámpírizmust" eleinte, fel nem fogván hogy olyan tényleg…..
Fuckleberry Hinn 2009.11.17 17:55:16
Hello,
én nem vagyok se dark, se goth, nem hiszek a vámpírokban, nem szeretek Tv-ben szerepelni, (de nem ítélem el azt aki igen), viszont az agyérgörcsig felhúzott a fent leírt TV stáb szombaton a Kék Yukban.
A levelet, amit írtam nekik, alant olvashatjátok, persze semmilyen választ nem kaptam rá. Nem érdekel, hogy letiltanak-e, hiszen nem veszek részt és nem is akarok részt venni semmilyen vámpíros bohózatban.

Csak annyit még, hogy ha abból a stábból valakinek lenne pl. egy előadása én pedig felmennék a pódiumra egy kegyetlen erős reflektorral felszerelt kamerával, úgy, hogy erről előre nem lenne tájékoztatva, biztos nagyon kibuknának, majd amikor lemennék a közönsége közé, akik jó része nem vágyik semmilyen kamerázásra és az arcukba világítanék, venném őket, hát tuti botrány lenne... Nem biztos, hogy ez fokozta a koncert minőségét, zavartalanságát...

Nagyon úgy érzem, hogy a teljes semmibevétel keveredik valami médiahype-al, Alkonyatos reklámhisztivel, oké, elfogadom, csak ne a zenekarunk a műsorunk, közönségünk rovására...

Tisztelt Hölgyem/Uram.

Szombat hajnalban stábjuk felvételt készített a Kék Yuk nevű
szórakozóhelyen, a XXI. század című műsorukhoz. Én mint fellépő (First
Aid 4 Souls) döbbenten láttam, hogy egyszer csak egy kamerás úriember
feljön koncert közben a színpadra és felvételt készít.
Valószínűleg megzavarhattam a munkájában, mert nem fért el tőlem, és
egyszer csak valaki úgy meglökött hátulról, hogy kikapcsolt az előttem
fekvő keverő is. Nem láttam, hogy ki volt, mindenesetre, amikor
megkértem az urat, hogy távozzon a színpadról, akkor felháborodottan,
rövid szóváltás után közölte, hogy neki erre engedélye van, majd
zavartalanul filmezett tovább.

Én az angol zenészkamara tagja vagyok,
érdekeimet Stevo Pearce védi a Some Bizarre kiadónál, (Depeche Mode,
Soft Cell), Németorszában Michael Maier ( Electro Arc Record), itthon
pedig a az Artisjus.

Mivel előadásomban figyelmeztetés, előzetes egyeztetés nélkül
megzavartak, így semmilyen formában nem engedélyezem sem a zenekar
képi megjelenítését, sem auditív kommentárként
való leközlését az önök műsorában.

Kérem kérésemet figyelembe venni.

További jó munkát,
tisztelettel:

Gazdag István
dolgok Implant 2009.10.14 20:27:00
Fuckleberry Hinn 2009.10.14 20:48:47
Valószínűleg nem a Rammstein botrányvideója ihlette az új Depeche Mode-klipet, meg nem is annyira sokkoló Dave Gahanék cucca, mint a németeké, de azért az először viszonylag esztétikus nyelvpárbaj a végére fokozatosan átvált durvába. Részleteket nem árulunk el, mindenki nézze…..
Subba Szupermocsok: Zokogó pornós 2009.09.28 12:20:00
Ezt tényleg csak a legerősebb gyomrúaknak ajánlom, de hát ki nem az, ugye? A cím nagyjából lefedi a történetet, de attól még bárkit érhetnek meglepetések...
Fuckleberry Hinn 2009.09.28 20:11:29
David Lynch a tőle megszokott, elvárt, avagy a tömegek által presszionált stílusban rendezte be a párizsi Galeries Lafayette kirakatait. A vásárlási attitűdökre gyakorolt hatását nehéz megjósolni, az biztos, hogy hír- és kampányértéke van. Hajtás után további képek, a teljes…..
A sok felfuvalkodott hollywood-i grafikus azt hiszi tud plakátot csinálni! Nézzük meg mire képes egy pár kreatív ghánai plakátfestő photoshop, és más úri huncutságok nélkül! Klikkre nő!            ..
Fuckleberry Hinn 2009.08.31 15:33:49