Regisztráció Blogot indítok
Adatok
~Moi~

14 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fringe: lesz 4. évad! 2011.03.25 13:30:00
A Fox megkönyörült a rajongókon, és berendelte a Fringe negyedik évadát, ráadásul 22 epizódot kértek, jelezve a network töretlen bizalmát a nézettségi versenyben kínlódó sorozat iránt. A hírt az egyik producer, J.H. Wyman kürtölte világgá a Twitteren, és rögtön utána…..
A TvSquad.com egyik legfaszább rovata a tévés listás, amiben az egészen hétköznapi témáktól kezdve (az év sorozata) az egészen eszement kategóriákig szinte minden, a televíziózással összefüggő tárgykörben van felsorolásuk. Mivel tegnap volt Bálint-nap, összeszedtek egy…..
Nagy bánatában Peter távozása miatt Walter úgy dönt, szerez magának egy jó napot, betép mint az állat, és zeneszóra pakolgatni kezd a laborban. Megjön Astrid, érzelgősködnek egy sort, majd beállít Olivia is. Talált nyomokat, amik segítségével megtalálhatná Petert, de a húga,…..
Fiatal párocska füvezik egy elhagyott gyárépület közelében, mikor hirtelen kirobban az ablak, odabentről pedig villózás látszik és cseppet sem bizalomgerjesztő hangok hallatszanak. Jó áldozathoz híven a fiú úgy dönt, utánanéz a zajoknak, addig a csajt hátrahagyja a kocsiban.…..
~Moi~ 2011.01.13 18:19:42
@Babette_: Kövi részbe még nem, de utána kiderül : D Rem, ez nem számít spoilernek ^^"
Amúgy jó kis rész volt ez. A következő, meg az egyik kedvencem, utána meg jönnek az évadzáró részek *-* Alig várom : D
Felemás epizóddal tért vissza a téli pihenőről a How I Met Your Mother, voltak benne klasszikus poénok és nagyszerűen használták ki a Marshall családja adta lehetőségeket is, nem beszélve a nőgyógyászos szálról, és a 22 perc alatt folyamatosan látható számokról. Van még…..
Legalábbis azt szajkózza a Fox már egy hete, hogy aki ma kimarad, az lemarad az év legizgalmasabb tévés 42 percéről. A trailer filmes stílusa engem kilóra megvett persze. ..
Sajnos nem úgy alakul a harmadik évad nézettsége, ahogy a rajongók és a network is szeretné, de ezen csak azok csodálkoznak, akik most szembesülnek először az amerikai televíziózás jellegzetességeivel - odaát ugyanis nem divat az a beszari magatartás, amit a magyar tévék…..
Az évad szerintem eddigi legdurvább jelenetével nyitunk. Manhatanben járunk, ahol mostanában feltűnően sokat remeg a föld, ráadásul ritkaságszámba megy a kávé. Egy túlórázó férfi éppen egy tervrajzot nézeget, mikor a megszokottnál is jobban megremeg az épület, amitől minden…..
A TBBT elköltözött csütörtökre, és a nézők is mentek Sheldonékkal: 14 millió néző, 4,9 18-49-ben (csak a Grace klinika verte), nem lehet panasz a négy kockára meg a macára igazán. A nyitó epizód klasszikus TBBT-panelekkel operált, Wolowitz volt az idétlen, Leonard és Rajesh meg…..
Lakodalom van a mi utcánkban, együtt ünnepel a város apraja-nagyja, mikor egybekel egy zsidó fiú és egy lány. Mindenki izgatottan készül az eseményre, ki jobban – anyós és menyasszony együtt pityeregnek boldogságukban –, ki még annál is jobban – a vőlegény addig…..
hogyvolt Dr. Csont 3x15 - Temetés 2010.09.17 09:00:00
Ott hagytuk ugye abba, hogy Bones erősen sulykolja a mellbe lőtt Boothba, hogy rendben lesz, pedig láthatón nincs rendben. Ehhez képest hősnőnk most Zack társaságában vizsgál egy több száz éves csontvázat a Jeffersonianben. Egészen addig, míg a kis csapat többi tagja meg nem…..
A Fem3-ra, a TV2 női csatornájára érkezik állítólag a Cougar Town, ami az ABC tavalyi újoncpalettájának egyik legjobban sikerült darabja az Emmy-díjas Modern család mellett (ez utóbbit meg az RTL zsákolta be), de olyan címmel, ami a férfiakat azon nyomban elriasztja, és a nők nagy…..
~Moi~ 2010.09.16 18:41:43
Biciklisfutár érkezik egy bostoni irodaházba, épp sikerül elcsípnie a liftet, amiben rajta kívül egy meglehetősen rossz állapotban lévő fickó ácsorog. A pasas izzad, vérzik az orra, vörös a szeme, ráadásul az adott emeletre érve és a liftből kilépve össze is esik. A futár…..
Conan a bagollyal, Castle Beckett-tel, a No Ordinary Family meg tokkal-vonóval.  ..
~Moi~ 2010.09.14 16:15:54
Advent van. A lakók izzófüzéreket meg angyalhajakat cibálva nagyban készülnek a Mikulás-kuckóval és ünnepi kórussal felturbózott utcakarácsonyra. Minden szuper, egy bibi van, a hangulat inkább paprikás, mint az áhitatos. Gaby és Lynette immár nyilvánosan nyírja egymást (mondjuk…..
Nem szokásunk ilyen hírekkel foglalkozni, hiszen ez a c:c, nem a Bors, de most az egyszer kivételt teszünk, hiszen a The Big Bang Theory.ról van szó, pontosabban a főszeplő Sheldont alakító Jim Parsonsról. Szóval az van, hogy a friss Emmy-díjas Parsons a szobrot átvéve rohant…..
Egy éneklős klubban kezdünk, ahol sorban lépnek fel az önjelölt zuhanyfülke sztárok, míg végül egy tehetségesnek tűnő srác is a mikrofon mögé kerül (egy tényleges American Idol versenyző). Egy csöpögős romantikus számmal sikeresen beénekli magát a közönség…..
Kórházban kezdünk, fiatal lány fekszik gépre kötve, a pap éppen most adja fel neki az utolsó kenetet. Az anyuka sírdogál egy kicsit, aztán bólint. A lányt leválasztják a gépről, beáll a halál, aztán a testet már viszik is a műtőbe, hogy széthordhassák a szerveit. Beindul az…..
(Eredeti cím: Hell Hath No Fury) Elég zavaros cold opennel nyitunk, de a szőnyegből előbukkanó hulla, a homlokán egy decens lyukkal már egyértelmű. Castle mai feladatának az irodai kávé minősítését tűzte ki. Végül az akkusavban oldott majompisi metaforánál marad (bocs, maradtam…..
hogyvolt Glee 1x01 - Pilot 2010.08.30 09:00:00
A Glee egy olyan sorozat, amit ha lelkesen elkezdünk mesélni egy kívülállónak, az jó eséllyel nagy szemeket meresztve fogja kikérni magának, hogy miért akarunk egy High School Musical 2-t promotálni neki, pedig igazság szerint nem is állhatna attól távolabb. Elmesélni nem lehet,…..
A Hawaii Five-O új plakátja nem hazudik emberek, vizes macsóskodás rulez. ..
~Moi~ 2010.08.24 20:58:26
Ez is elérkezett végre, alig várom már a premiert. AlterOlivia rulez.  ..
Izgatott ázsiai férfi rohangál Boston kínai negyedében. Mikor végre megtalálja a keresett házat, gyorsan bemegy, az ott lévő ember leülteti, vízzel kínálja, ahogy azt illik. „Hányan élték túl?” kérdi az izgatott, mire a másik szinte közömbösen azt feleli:…..