Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör

0 bejegyzést írt és 570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009. október 17-én, szombaton tartotta alakuló ülését a MAVESZ, azaz a Magyar Versenysport-ellenes Szövetség. A szövetség célja, hogy felnyissa az emberek szemét a versenysport által okozott társadalmi károkra, így többek között arra, hogy a versenysport mennyire veszélyes az…..
Ez a hét eddig az autóbalesetekből adódó rövidebb vagy hosszabb kálváriák jegyében telt. Pénteken egyik kedves olvasóm gyermekkori balesetéből adódó kamaszkori orrműtétjének kellemetlen utóhatásaival ismerkedhetünk meg.Kérem, legyenek olyan kedvesek, aktivizálják magukat,…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.15 21:24:10
@bridgeman:
kedves Bridgeman!
Az én "posztom" sem lesz szalonképes és kritika sem, pedig valós problémát takar.
Ha Neked ez R E F O R M , akkor menj Te a picsába!
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.15 21:26:44
@pazola:
akik ezeket a hülyeségeket írják vagy sosem volt tanár vagy nem volt sosem jó tanár és nem is látott közelről

csak akkor mért ugatnak bele????
Subba Trükkös kódisok 2009.10.15 07:00:00
Természetesen nem azt mondom, hogy ne adjatok pénzt a majd mindenhol megtalálható bérkoldusoknak és társaiknak, de ezeknek a huncutoknak aztán semmiképp se! Mondjuk nem valószínű, hogy találkoznátok velük, tekintve, hogy a képek nem Magyarországon készültek. Ja, a délinél a…..
A blog ókorában már elküldtem a fenébe a PETÁ-t egyszer, mert kezdenek a Greenpeace színvonalára lesüllyedni.(Link: http://recklamal.blog.hu/2008/02/15/a_peta_embervadaszatra_megy )Lényegében fenntartom, amit akkor írtam. De most újabb eset van, amely megint nevetséges.Most Paris…..
Vannak helyek, ahol a törvényalkotók abból indulnak ki, hogy a sérülékenyebb félnek mindig igaza van, ezért a közlekedési balesetekben mindig az autós a felelős, nem a biciklis.  Magyarországon nincs így, ezért a szlalomozás, a gyorsaság, a pillanatnyi figyelmetlenség…..
Elkészült Budapest második nem balesetveszélyes kerékpárútja a Thököly úton. A frissen felújított egy kilométeren ugyanis – az Alkotmány útihoz hasonlóan - nem a járdán vezették végig a kerékpárutat, a biciklisek és a gyalogosok konfliktusának fokozására. Ehelyett az…..
Olvasónk szombaton békésen utazott a 27-es buszon, amikor a buszvezető kiabálni kezdett vele. Először csak azért, mert a leszállásjelzőnél mert támaszkodni (mert azt már többször ellopták), majd azért, mert rendezni szerette volna a dolgot. A vita odáig fajult, hogy a buszvezető…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.12 09:42:25
Több éves kitartó kutatás után azt hiszem megtaláltam azt a közös nevezőt, azt a láthatatlan kapcsot, ami a politikai, faji, ideológiai és egyéb ellentétek dacára hazánkat (vagy netán az egész világot?) egy boldog, családias, összekacsintó kis közösséggé teszi! Ez a közös…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.12 09:32:46
„A srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!” – így indul a történet idilli része, ám sajnos nem így folytatódik. A sztoriba még egy csecsemő is belekerül, aki pont a legrosszabb pillanatban érkezik. A legbizarabb tanulság a következő…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.12 09:02:42
Sandytől kaptuk ezt a levelet, amelyben egy az iskolai tankönyvekkel kapcsolatos megdöbbentő élményét meséli el. Arra még fel van készülve az ember, hogy a tankönyvek megvásárlása sokszor gondot okoz a gyereknek, illetve szüleiknek, és mindent el is követ azért, hogy az ezzel…..
Na kérem szépen, mai posztunkat egy olyan Valaki szerzette, aki annyira félti identitását, hogy még művésznevét is nekem kellett kitalálnom. Olvassátok hát Pierre Woodmantől az informatikusok egy újabb, kiemelt fajtáját sok szeretettel s jó kedvvel: A modoros IT-vezető…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.07 09:53:54
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.07 12:30:29
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
Dóra levele egy kedves történetet ír le, arról a fiúról, aki a mások által padra írt puskát sem tudta használni. Mennyire lehet elnéző egy tanár?Tegyük a szívünkre a kezünket és mondjuk meg őszíntén, hányan voltunk mintadiákok iskolás éveink alatt? Mindig kész volt a…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.06 09:41:54
@terasz9:
nem értek egyet, a rossz tanuló ugyanis ezzel nincs tisztában
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.06 09:36:35
@newtehen:
az se kisebb szégyen, letagadni magyar vagy. Az az igazán legalja, gratulálok!
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.06 09:38:07
Emberibb Parkolásért Mozgalom, barátoknak csak EMPAMO. Egy darabig azt hittem, hogy ez valami Monty Python szkeccshez hasonló médiahack, és elábrándoztam a Műanyag Pálmákat a Közterekre Csoport, valamint a Szabadon Szarhassunk a Buszmegállókba Társulás megalapításán. Aztán mágis…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.29 16:47:57
@Dr. Justice:
magyarázattal nem tudok én sem szolgálni, csak annyit mondtam, hogy nekem is rosszabb a benyomásom...
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.29 16:49:15
@Samott:
tök természetes Ausztriában, hamar hozzá is szoktam (két éve volt), jövök haza, Sopron közelében valahol látom áll a néni a zebra előtt. Megállok, intek, mutatja, hogy ő nem, addig nem lép le, amíg el nem mentem :)
azóta sokat javultunk
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.29 16:50:19
@Dömper Ármánd:
úristen, meg ne haragudj, de Te magyarul sem tudsz, ha ezt idevalónak találod :)

bocsánat utólag is
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.28 11:32:45
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.22 16:35:50
Péter biciklis lévén bizonyára rengeteget tudna mesélni még, milyen veszélyek leselkednek rá az autósok miatt, de ezúttal valami meglepőt tapasztalt és meg is osztja velünk, hogy ne gondoljuk azt, milyen reménytelen a helyzet. Én voltam a biciklis. A hétvégi gyér forgalomban a…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.22 13:57:29
@SilentSound:
ne szólj rá, most még igaza is volt!
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.22 13:58:41
@papugaja:
ami sokszor centik
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.22 14:01:12
@wagabound:
igen, sánta a sztori
Szeptember 22. már évek óta sok európai országban autómentes nap, nálunk leginkább csak elméletben. Egy éve is leírtam már, hogy a kezdeményezést alapvetően támogatom autósként is, sokkal élhetőbb lenne minden nagyobb város, különösen Budapest, annak is a belvárosa, ha…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.21 14:11:40
@lxrose:
van, csak ennél kifinomultabb :)
de mondom, alapból egyetértettem
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.21 15:00:06
@Reggie:
ilyen betegek vannak
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 16:29:31
@Karmadealer:
mekkora hülyeséget írtál
RE:blog Mennyi a fizetésed? 2009.09.18 11:18:55
A magántulajdonban lévő gazdasági társaságok célja a minél több nyereség kitermelése. Ennek alapvetően három, egymást erősítő, célszerűen együtt alkalmazandó eszköze van:a lehető legmagasabb árak érvényesítése,a költségek lehető legalacsonyabban tartása,minél nagyobb…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 13:39:24
@Aston Kanál:
nem egyértelmű, sőt a poszt tartalma miatt félrevezető is lehetne
a legmagasabb haszon nekem jobban tetszik
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 16:00:26
@scrr:
ááá, ne már

a munkavállaló érdeke az, értelme legyen az életének
nem mindenkit a pénz motivál, van ilyen motívációs piramis, a pénz a legalja
van akit a karrier vezényel, és van akit magasztosabb dolgok
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 16:04:18
@ern0:
már meg ne haragudj, de a kettőnek semmi köze egymáshoz
a szezon összehasonlítva a fa(s)zonnal
Tegnapi hir, hogy Gordon Brown posztumusz bocsánatot kért Alan Turingtól és családjától. Alan Turingot homoszexualitása miatt kergették a halálba. Oscar Wilde túlélte a megaláztatásokat, ő nem. Ezt a rövid posztot Alan Turing emlékének ajánlom. Mi is az a Turing-gép? Nem más,…..
Hanga megírta nekünk, hogy Érden sem adnak gyakran rendes jegyet a helyi járatok Volán-sofőrjei, hanem svarcban árulják, persze olcsóbban, zsebbe. Posztunk a jelek szerint egy időre elcseszte a bizniszt: Kb. egy hónapja írtam az Érdi Volánbusszal kapcsolatban. Azóta többször jártam…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 14:18:05
@LOOOVE:
undorító vagy!
remélem egyik buszos elcsap egyszer...
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 13:12:38
@Pada0ne:
pénz mint motíváció :)
nekem nem mindegy
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 13:26:38
@hulyemagyar:
te meg a NEKEM MINDIG IGAZAM VAN vállalkozó vagy. Már ebből is látszik, hogy azt mondod a vevőnek illemet kell tanulnia. Nagy tahóság. Minden embernek illik illemet tanulnia, a vevő is beletartozik. De nem csak az vásárolhat, aki ennek eleget tett.

Mondtam, csak ilyen vevőd legyen, oszt halj éhen.
drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.09.18 13:28:51
@Pada0ne:
eddig nem

de nem kell meggyőznöd az igazadról, így indul
hagy hogy igaza legyen

újra idekopizom a tankönyvből:
"A negatív dolgokkal kapcsolatos általános elutasítás ellenére, ha lehetséges, adjunk igazat a vevőnek. Ez pszichológiailag lekötelezi, és másképpen lesz érdekelt..."

további szép napot nektek, nekem mennem kell, kidobok egy pár embert ma pár boltból :)