Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SCD.HU

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
 Riasztó hírek érkeznek mostanában kis hazánk minden olyan szegletéből, ahol jelentősebb cigány népesség él. Vagyis lényegében minden településről, amely valaha is szerepelt a Csepű, lapu, gongyola című vetélkedőben. (Emlékeznek még e műsorra? Ha nem, Rózsa György…..
Itália térképével nyitunk, egy bölcs öregemberhang ecseteli zanzásítva az elmúlt 400 év történéseit: Róma köztársaság, a birodalom hatalmas, de a városon belül a pórnép és a nemesség marakodik. Történetünk idején a hatalom a két konzul, Gaius Julius Caesar és Cnaeus…..
Saját TV csatornát indít az ország Norbija. Az első dobás egyből egy reality lesz, melyben kamerák követik a Schorbertékat mindenhová és láthatjuk majd Rékát főzni, a kis Larát tornászni, a családfőt bevásárolni. Hát nem cuki ?! Az első kérdésem ezzel kapcsolatba, hogy…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Elindult Magyarország első zaklatás blogja, nézd meg itt!Erre akadtunk a neten ma, 2008. március negyedikén...a fidesz honlapján.Tudjátok ők akarnak kormányozni, ezért is fontos, hogy nem infantilis társaságról van szó! A képekhez kommentárok is vannak (ahol vannak) ezért ezeket is…..
A verseny szervezőinek hivatalos közleménye a következő: Mindannyian megdöbbenve olvastuk a hírt, hogy elmarad az idei Dakar-rali terrorfenyegetés miatt. Mindenkit meg szeretnék nyugatni, hogy a Budapest-Bamako nem marad el. Ez a gondolat egy percig fel sem merülhet ebben a szituációban.…..
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..
SCD.HU 2008.01.04 17:53:30
A londoni példát kellene alapul venni.

Jahh. De a tulvegen is:

www.johomaps.com/eu/ire_uk/uk/london/londonmetro.jpg

Meg tan kellenenek bringasbarat unkahelyek is.

Ez a London pelda dumanak jo, de nalunk mindig a dolgok "szankcionalis"felet vezetik be mikozben a beigert fejlesztesek majd, sohasem, talan egyszer hataridovel keszulnek el.
Peldanak egybol ott van Demszky nehez epulo foldalatti emlekmuvenek kapcsan az Etele teren el nem keszulo P+R parkolo.
Nem a BKV vezeteset kell basztatni, hanem azokat akik hagyjk, hogy a dolgok igy menjenek. Aba Botond is elvolt ha a hidon nem dol le az a franya oszlop akkor a mai napig ott csucsul. Nesztek vazze vilagvaros. Az meg a masik szegyen, hogy ennel csak rosszabbat lehetne valasztani.
Egy hosszabb posttal emlékezünk majd meg az új Ubunturól. Ám amíg ez a post összejön, befutott Németh Ádám reagálása az Indexben "Adminisztrációs hiba" címen megjelent Ubuntu-tesztre. Íme. Nos, talán kezdjük a diszklémerrel: hardcore Unix-felhasználó vagyok, 1998-ban…..
Eh, hatásvadász cím rulez. Az ABC bejelentette, hogy felkérte Rob Thomas (VeraMars) okosembert a kilencvenes évek legvégén látott, és mindössze 15 levetített epizódot (egy maradt dobozban) megért Cupid című dramedy feltámasztására, ami szerintünk azért fontos, mert a sorozat…..
SCD.HU 2007.10.05 17:53:17
A Tv2 még egy országos adó indítását tervezi, Havas Henriket nem azért rúgták ki, mert megsértette a főnökeit, hanem mert a belerúgott a saját kutyájába, Damu Roland sorsáról pedig már döntöttek, csak a szappanopera műfajának szabályai miatt nem mondhatnak semmit. Interjú az…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Something wicked 2007.02.28 13:00:00
A múlt héten hírt adtam egy pécsi ufóészlelésről; mégpedig abból a fajtából, amire érdemes egy csöpp figyelmet fordítani. Ellentétben az olyan sztorikkal, miszerint elvittek a hálószobámból, és megerőszakoltak a rovarlányok, ami - további értesítésig - alapvetően a…..
w Honfoglalás 2007.02.22 08:30:00
Tipikusan olyan téma, amiről holnap hajnalig lehetne írni, de hát egy cikkbe ennyi fér. Itten még hozzáfűzném azt, hogy persze ha azt a stratégiát választjuk, hogy áthúzzuk ide a határon túli magyarokat, azzal egyben elismerjük végleg, hogy a területekről lemondunk. Ezt azonban…..
SCD.HU 2007.02.23 13:17:23