Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NINJA-KID

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
NINJA-KID 2009.07.13 20:31:38
@nick0055: ne becsüld alá a gépem XD,ennél rosszabbat nem láttál,am megszereztem egész jó,mi több nayon jó,szeretem az rpgket,mondjuk fallout
@CsajbY: nagyon masszív onlájn :D ,addig még nem jutottam el
minimumon műxik,640x480 ,16 bit hang nálkül és még így is szaggat XD,de működik
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Nem lehet okolni őket, marha jó játék  Küldte: Dávid..
NINJA-KID 2009.06.22 10:35:05
ez nagyon jó játék :) ,de komolyan,megvan az első része,próbáljátok ki,nálam működött a (nagyon nem atomerőmű,lehet épp ezért műxik)gépemen
@Depheusz: ja és Depheusz,a Stormregion gyártja,egyébként egy magyar cég,játékai: S.W.I.N.E,Codename : Panzers Phase 1-2-Cold War,Rush For Berlin...
De amúgy lehet,vigyáznom kellett volna,mert volt még egy Flight Simulator meg egy Sim City 4 a gépemen :D
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..