Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mo$qUiTo

19 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
A.N.O.M.A.L.Y. Hú, ember 2013.10.30 03:22:53
Sziasztok! Gyerekek, nagyon szentimentálisnak érzem magam ezen a kedd estén. Szokásos baráti sörözgetés/vizipipázás közben a régi hóbortjaink voltak terítéken... Egyből eszembe jutott az a kb. egy év, amíg ilyen játékelemző videókat csináltam, meg kocka cikkeket írtam, és marha jó érzés ezeket…..
A LaLee's Blog Vízipipa Rovatának legelső széntesztje, amelyben az egyik legnépszerűbb természetes (tehát nem öngyulladós) szenet mutatom be. A videóban is említem, de azért itt is szóvá teszem: a videóban negyedkilós kiszerelés helyett harmadkilósat mondok, ami pedig nem…..
Május 25-én a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a Sabaton új nagylemeze Carolus Rex címen. Az album szövegei a svéd birodalom (Svéd Királyság 1561-1721) témakörét járják körül, és a lemezen svéd nyelven lesz hallható az ének.Az albumra a következő dalok kerültek: 01.…..
A tavalyi évben már előre készültem erre a posztra, már januártól figyelemmel követtem a legújabb zenei megjelenéseket, úgyhogy a tavalyival ellentétben nem TOP 5, hanem egy TOP 10-es listát olvashattok majd a szerintem legjobb 2011-es zenékből, illetve a szokásos legnagyobb…..
Sziasztok!1,5 év után, kedv/időhiányra hivatkozva bezárja kapuit a Gamecsászár blog. Búcsúajándékként rendeznek egy nyereményjátékot, amire szerintem megéri benevezni. Ne hagyjátok ki a lehetőséget! Én sajnálom, hogy vége a blognak, de hogy őszinte legyek, hasonlócipőben…..
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
Mo$qUiTo 2011.01.28 17:37:23
Lalee, ajánlom figyelmedbe a Modern Warfare 2 multiját. A CoD4-hez ahhoz képest SEMMI! Bár az MW2-ből kivették a CoD4 2 legidegesítőbb dolgát, a Jugger-t, és a Martyrdomot (ez deathstreak lett, ha 4-et halsz zsinórban, akkor megkapod a martyr képességet, de csak addig, amíg nem ölsz meg újra valakit.) viszont kaptunk helyette rengeteg még ezeknél is rosszabb szarságot. Kezdeném a tetemes listát:
A GL használata sokkal jobban fokozható lett, köszönhetően két perk-nek a scavenger-nek, és a one man army-nak. Az előbbi a halott ellenfelekből szedd fel automatikuson utánpótlást ÖSSZES fegyverünkhöz, utóbbi pedig arra szolgál, hogy bármikor (játék közben) át tudunk váltani másik fegyverkiosztásra. (class) Így bármikor vissza tudjuk tölteni kifogyott gl-ünket a perk segítségével. Kérdem én: as fejlesztők ezt hogy a büdös életbe nem látták át? Mert sajnos a one man army ezen kívül nagyon semmirevaló perk, mivel hosszú idő átváltani másik class-ra, ráadásul a játékmenet alapvető lendülete nem is ad arra okot, hogy egy SMG-ről csipára válts át. Viszont a gl-esek nagyon szeretik.
A boosterek azok a csalók, akik a tactical insertion-t (egy fáklya, amivel megjelölöd a spawn helyedet) használják fel arra, hogy a pálya egy eldugott helyén nem épp a megfelelő módon érjék el a magas killstreak jutalmakat. Egy nagyobb pálya rengeteg helyet biztosíthat boostolásra, és a magas killstreakek használatával akár több ezer XP-t is kisajtolhatunk magunknak.
A killstreak rendszer és túlságosan erősre sikeredett. Egyetlen példa a chopper gunner, ami annyit tesz, hogy a kezünkbe ad egy végtelenített lőszerrel ellátott helikoptert, amit a levegőből irányíthatunk, miközben az ellenfelek vörös négyzettel körülvéve, fehéren világítanak alattunk. Ha nincs a közelben épület, halott vagy, egyszerűen nincs idp menekülni, vagy egy rakétát kilőni. (ha le akarod lőni a choppert és nincs cold-blooded perked, kb. 4x fogsz meghalni mire sikerül lelőnöd.)
A játék fegyver kiegyensúlyozása is nagyon rossz. Miket beszélek? Kiegyensúlyozás ebben a játékban NINCS! A fegyverek 80%-a használható, kvázi ezzel azt akarom kifejezni, hogy nincs közöttük mérvadó különbség. Az MW2-ben általában pontosság, visszarúgás, sebzés, tűzgyorsaság, és hatásos lőtáv szerint vannak csoportosítva a fegyók. Csak nem eléggé elkülönítve. A maradék 20% vagy teljesen el lett b*szva, vagy pedig túl erős lett. Ilyen pl. az UMP45-ös, ami alacsony visszarúgás mellett közelről, és közepes távolságra is 2 lövésből öl, hozzá gyors az újratöltése, és hosszú távra is csak 3 lövés kell egy killhez. A fegyver hozzáteszem SMG...
Mivel a játék nem kapott dedikált szerver támogatást, ezek ellen nem tehet semmit a játékos, max elviseli őket, vagy ő is használja. Nem mondom, a játék sokszor nagyon élvezetes, játszható, de gyakorlatilag nincs lobby az általam leírt f*szságok nélkül.
Ezenfelül ugye a hackelés sem túl nehéz MW2-n, a wh, és az aimbot volt olyan ,hogy teljesen megszokott volt. Kérdem én, egy felső kategóriás játék multijának hibáit hogy lehetett ennyire figyelmen kívül hagyni? A CoD4 véleményem szerint sokkal játszhatóbb, és ha találsz egy kulturált szervert, azon bármennyit tudsz játszani.
Mo$qUiTo 2011.01.28 19:31:51
@CsakNorrisz: A black ops multija PC-re is sokkal jobb, mint az MW2, hha a nyers dolgokat nézzük. Normális a fegyók közti balance, nincsenek túl erős fegyók (Az AK74U az volt, de patchelték) se túl rosszak. A killstreakek is normálisabbak lettek, bár a WaW-ból visszatérő kutyákat mellőzhették volna. A pályák is normálisabban lettek összerakva, nincs akkora SK lehetőség, plusz a BO-ban a camp sokkal előnyösebb, mint a rush, mivel az SMG-ken kívül (amik legtöbbje csak közelre jó, nem mint az MW2-ben) a legtöbb fegyver kimondottan taktikusabb játékra lett megcsinálva. Viszont a BO véleményem szerint unalmasabb jóval mint az MW2, nincs benne az a hihetetlen lendület. Kétség kívül, aki imádta(ja) az MW2-t, annak a BO nem fog tetszeni. Nekem tetszett, de biztos nem fogom megvenni.
EDIT: A soron következő cikk szintén a zene rovatba fog menni, és egy ehhez hasonló "kedvcsinálóra" tessék számítani.Hűha, hát hogy ennyire ne legyen visszhangja annak, hogy újra él a blog, tényleg nem számítottam... Nem tudom meddig húzzok így. Na, de a lényeg, a mai…..
Mo$qUiTo 2011.01.11 16:51:22
@Benar: SMG-hez nehéz. AR-ekhez, meg LMG-khez pár óra alatt feloldottam őket:D
Snipereknél inkább meg se próbáltam.
Mo$qUiTo 2011.01.12 20:18:32
@Tybor: Igen, jól mondták előttem, most már így maradsz, és azért vagy 70-es mert lvl hack lobby. Végül is, szerencséd van, hogy nem valamelyik prestige közben történt. A kommenteket moderáltam, ne offoljuk szét a bejegyzést, ha kérhetném.
 Egy rövid kis összefoglaló az én szubjektív, 2010-ben megjelent albumok toplistájáról. Melyek voltak a legnagyobb meglepetések, melyek okozták a legnagyobb csalódást és a végére egy Top 5. Legnagyobb meglepetés 2010:Alvin és a Mókusok - Unplugged - Akusztikus LemezAz új…..
Mo$qUiTo 2011.01.09 15:53:05
@psycho96: Hát még én mennyire ajánlom. :DD
A Nakhla őszibarackos dohánya (mit dohánya, csodája) után reméltem, hogy a többi cég is hasonló minőségű 'barackost' készít, és ráadásul az általam protezsált Al-Sultan? Na lássuk...         A tesztet 82 centis egyiptomi Top Mark…..
Hát nekem i selérkezett az idő, hogy tisztázzam szerepemet az Anomaly blogban. Nos, a helyzet az, hogy mint Mo$qUiTo is mondta, egyszerűen szerintem sincs értelme kockulni. Elveszi a csomó időt, egyszerűen semmi kamatoztathatót, vagy továbbvihetőt nem tud szolgálni. Általában…..
Mo$qUiTo 2010.11.30 21:46:44
@DennyX: hát ha a semmi alatt sikeresnapontatöbbmintháromszázlátogatóáltalnézettnagyooonfaszablogemetársadalomban-ra gondolsz, egyetértek.
Mo$qUiTo 2010.12.01 16:25:47
@killerfrog: Nem lehetetlen, csak mi elcseztük. Nem a blog.hu-ra kellett vna tenni az új blogot.
Mo$qUiTo 2010.12.05 19:05:10
@Benar: téves. ez a blog sosem volt játékelemző oldal. Szóval az, hogy nem lesznek játéktesztek, felettébb valószínű:)
Elkészült első Gamecsászár videóm, amelyben az új Medal of Honor lesz a terítéken. Nem mondható teljes értékű videónak, mivel inkább egy rövid gameplayell egybekötött véleménykifejtés. Ezen kívül a jó hangminőség érdekében Youtube videókat használtam. Remélem nem zavar…..
Mo$qUiTo 2010.12.04 14:37:12
@P3T1: Borzalmas milyen kockák léteznek. Ezzel az 'OWNED OWNED OWNED' szöveggel csak a korodat árultad el, meg azt, hogy nagyon szereted állítani a hülyeségedet, és semmiségeken összeveszni másokkal. gratulálok.
A videóról: nekem tetszett. a videó is, és a játék is. Anno írtam egy kritika félét erről, és ott is leírtam, hogy nem értem miért szarozzák le ezt a gamet. Ha még a multi rosszabb is lett, mint a CoD:BO-é a single-je nekem maximálisan hozta az elvárt szintet.
LaLee's Blog Vízipipa - A szelep 2010.11.27 12:21:05
 Az előző videóból kimaradt szelepről mondok pár mondatot, ebben a rekordrövidségű videóban...
Mo$qUiTo 2010.11.27 18:34:07
@zsomoka1998: Bármelyik kínai játékboltban lehet venni sz*r minőségű sárga 0.12-es golyót. Lövészetre alkalmatlan, de az én vízipipámba is egy olyan van, a golyó egy összejövetel során elveszett. A célnak tökéletes. Biztos láttad már, ilyen gránát formájú tokba nyomják bele.
Mo$qUiTo 2010.12.03 22:15:46
@DeidaraHUN: Hasonló, mint Lalee első pipája. 47 cm magasságú, egy kimeneti nyílással.
Power-ON | Kapcsold be magad! (: 2010.11.30 19:57:00
Sziasztok Nem akarok túl nagy feneket keríteni a dolognak, szóval csak simán leírom: abbahagyom a blogolást. Miért? Igazából nem fektetnék erre nagy hangsúlyt, ezernyi oka van, így nem is részletezem. A búcsú tényleg könnyes, mert egy nagyon jó csapat része voltam, de próbálok…..
A Gepárd fegyvercsalád az amerikai romboló puska koncepcióra adott válasz. Mi is ez a 'romboló puska'? Az ilyen típusú fegyverek mottója a következő: A néhány dollár értékű lőszerrel megsemmisíteni a több millió dollár értékű vadászgépet, harckocsit, radar-állomást,…..
Mo$qUiTo 2010.11.25 18:44:13
@save552: Azzal nem mesterlövészkednek, hanem járműveket állítanak meg vele:) Mint írtam a puska simán eltalál egy BTR80-ast 300 méterről a csipőből tüzeléses megoldással, tehát arra amire kitalálták, remekül beválik. Emberre valóban nem túl effektív, de járműre annál inkább.
Mo$qUiTo 2010.11.25 19:48:24
@Meggyes: Eredetileg nem. Az M82-est nem. De pl. az M107-est, ami egy pontosabb M82-es különleges skulóval már arra is használják. Meg úgy unblock az ilyen puskákat, ha emberre lőnek vele, akk 1000 méterre, vagy messzebbre. Ahol más lőfegyver már hatástalan. Szóval nehéz megkülönböztetni az anti-materiálist a mesterlövésztől, de igazából a kaliber határozza meg.
Már egy ideje terveztem ezt a cikket, mert úgy érzem, hogy muszáj megosztanom veletek a véleményemet a Rossz PC Junior Blogról. A viszonyulásomról szeretnék írni, arról, hogy hogyan ismertem meg, hogyan lettem tag, illetve hogyan váltak el útjaink eme oldallal. Rise & fall of…..
Mo$qUiTo 2010.11.24 12:39:26
A cikkel jórészt egyetértek. Azt szeretném még hozzátenni, hogy ez a videós társadalom, ha nevezhetjük így, annyira felhígult, és közönséges lett, hogy az ember már elszörnyed. Anno, amikor én elkezdtem videózni (ez volt 2009 májusában) az első vidimet még azt hiszem Freddy rakta ki az RPCJr.-re tehát nem mostanában volt. Akkor még (pedig az a vidi tele volt bakikkal, és a mikrofonom is egy kalap fos volt) egy anyázós kommentet sem kaptam. A legutóbbi vidimhez, ami asszem idén augusztusban került k ia blogra, rengeteg kötözködős, bunkó, arrogáns, obszcén hozzászólást kaptam, amik legtöbbjénél olyanba kötöttek bele, hogy 'szar zene van a vidi alatt' meg hasonlók. Most ha tényszerűen akarok beszélni ,akkor ki kell jelentenem, hogy a legtöbb általam tisztelt, és nagyra becsült videósnak tetszett az az adott vidi, és ők is egyetértettek velem abban, h régen nem voltak ennyire bunkók az emberek.
Maguk a videósok is megváltoztak. Egyre több lett a kritika, amit én soserm becsültem túlságosan nagyra. (én is megpróbálkoztam egy kritikával, nekem 3 óra volt összedobni egy emészthető minőségűt, amit aztán mégse töltöttem fel, mert azért volt benne hiba dögivel) illetve rengeteg új videós lépett színre, akik legtöbbször legyártottak 5-6 max 10 vidit, és kalap-kabát, abbahagyták. A régi videósok közül is néhányan már nagyon hosszú ideje inaktívak, mint pl. Reactor. Lehet h őt vmi nagyobb technikai dolog hátráltatja, de nem hiszem.
Éppen ezért már én is beleuntam a 'kákán is csiomót keres kommentezőkbe" az RPCJr.-en, szóval nem is küldöm be a videóimat, mert egyrészt a nézettségem már talán megüti azt a szintet, hogy nélküle is elég sokan, alias, 4-5 ezren megnézik a vidimet úgy kb. 3-4 hét alatt.
Másfelől én szeretnék ebből az ún. 'kocka/játékbemutatós' közegből kilépni, mert már nem érzem magam idevalónak. Az elmúlt nyáron sokszor meg hánytam vetettem a dolgot, és erre jutottam. Nem csak az RPCJr. züllött le, hanem unblock az egész videós társadalom jó része.
Haver Team Megújultunk! 2010.11.07 19:25:00
Üdvözletem! Ahogy láthatjátok a blog felkapott egy teljesen új külsőt! Ezért nagyon hálás vagyok Sanyaaa barátomnak! Mostantól tőlem is várható lesz cikk és sok egymás. Videót csak is szünetekben tudok majd készíteni. Sajnos a suli minden erőmet,időmet leszívja és ezért nem…..
Mo$qUiTo 2010.11.18 15:09:13
@Atilye: Jah, a stílusa oks, h lehet ugyanolyan, de a színeket, meg a betűtípusokat nem értem miért nem lehetett átváltani..
Mo$qUiTo 2010.11.21 21:38:13
@Sanyaaa: Hát nem tom. Akk neked elég szelektív látásod van, mert nekem csak ez a blog hasonlít az anomáliára.. :)
 Az Infinity Ward és az Activision összecsapása után már biztosra tudtuk,hogy nem 100%-os az MW2 folytatása. Most már pontot tehetünk az i-re mivel búcsút inthetünk a folytatásnak. Az Activision a Dead Space volt fejlesztőire bízza a CoD 8-at ahol a távoli jövőben fogunk…..
Mo$qUiTo 2010.11.21 21:08:11
@Millenotti: A Black Ops szerintem jóval gyengébb lett, mint a Modern Warfare 2. Nem a treyarch elleni elfogultságom beszél belőlem, ez tisztán az én véleményem. Sajnálom, hogy nem lesz MW3- de ha a CoD7 ilyen lett, akk egy a Treyarch-nál tapasztalatlanabb csapattól mit várjunk..? Ennyi, a CoD sorozatnak nálam reszeltek. Többet nem költök pénzt Call of Duty-ra.
Legutóbbi nyertesünk John "Soap" MacTavish volt, a mostani is hasonlóan jó meccs lesz reményeim szerint! "I don't have to leave him hanging here like a piece of meat. You can spare 30 seconds for some simple dignity."  - Sam Fisher Az örökzöld Splinter Cell játékok…..
Mo$qUiTo 2010.11.20 20:02:58
@Millenotti: Leszámítva h egyedül többet tett mint egy egész hadsereg. :D Persze elég furcsa h semmi sem fogja meg a háborúban, de akkor is egy ikon. :)
Call of Duty: Black Ops játékteszt Műfaj: FPS Platform: X360, PS3, PC, Wii (NDS-re érkezik) Fejlesztő: Treyarch Kiadó: Activision Megjelenés: 2010 november 09 Hallottunk már arról az időszakról, amit a történelem csak hidegháborúként emleget? A második nagy világégést követően…..
Mo$qUiToNem olyan régen volt lehetőségetek leírni kommentbe, hogy melyik rovatba vártok új cikket. Ez most ugyanez, de most a soron következő írás témájához kérném segítségeteket.Tehát: Haditechnika rovat 14. Fegyver ismertetésébe kéne ezek közül választani:-HK MP5K sorozat…..
A.N.O.M.A.L.Y. Hogy is van ez? 2010.11.12 10:25:00
 SanyaaFIGYELEM,WARNING,ACHTUNG: Mivel három nyelven leírtam nem hivatkozhatsz arra, hogy nem olvastad el. A lentebb leírtakat csak az én nézőpontomból írom és, ha ezt már valaki leírta volna előttem, nem másolom le, most a saját koponyámból írom.Szóval a hegyibeszéd után,…..