Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosipkafej

31 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
Azta kurva! Igazi low budget sci-fi, hihetetlen fegyverekkel! A posztapokaliptikus világot druida lepedőben tetszelgő vitaminhiányos jedik uralják. De jön Black and Decker man és az ő vibrátor motorja és mindenkinek lyukat fúr a fejébe! Azok a fúrógép fegyverek pricelessek! Ez a film…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és megfelelek a méltóképpen. Mert az nem igaz, hogy én mondtam. Valaki látta a filmemet. Ezt a filmemet látta a valaki:www.youtube.com/watch És ezt kérdezte tőlem:"Miért nem szivattyúzod már ki ezt a rengeteg szúnyogot…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a lepkeagyat.Érdekeset olvasok itt: index.hu/tech/hardver/2009/07/25/drog_utan_szimatol_a_geprovar/Hogy egy japán professzor szerint ha sokat tanulmányozzuk a lepke agyát, akkor értjük az emberét is. Mert azt mondja, például a…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a zöldövezetet.Az írja itt a valakirajottem.blog.hu/2009/07/21/zoldovezet_2#comment-formhogy a zöldövezetbe költözni hülyeség.Viszont ez nem igaz!!!!!Mert az igaz, hogy ha például jó drágán veszel Budán egy házat, és…..
Rájöttem! Zöldövezet 2009.07.21 10:20:00
Valamiért az emberek úgy gondolják, hogyha sok pénzük lesz, akkor okvetlenül ki kell költözni a városból a zöldövezetbe. Így is tesznek: kényelmes, jól megközelíthető városi lakásukat eladják, hogy méregdrágán vegyenek házat valamelyik budai kerületben. Arra azonban, hogy…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a filozófiát.Miért van az, hogy amikor az ember beteszi a szennyesbe a zoknit, még megvan az egész pár, még a mosógépben is megvan, de amikor kiveszi már csak 4-5 félpár van a mosógépben?Nagyapám, aki a legjobb…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a kis lépést.Mert mindig csodálkoztam itt Földön, hogy annyira oda vannak azért a holdraszállásért. Én nem értem, mi a jó abban a holdban (Holdban), nincs is ott semmi. Ezt megmondom most.Egyszer március 15-én mentünk az…..
Az alant látható trailer alapján komoly mókának ígérkezett ez a kis lowbudget norvég horror, de végülis elég felemás érzésekkel csaptam rá a stop gombra. Ha érdekelnek a miértek, nehogy elkattintsatok, kezdődjön az élőhalott horogkeresztesek hentelése. Tommy Wirkola filmje…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom az űrállomást.Itt olvasom, hogy a nemzetközi űrállomáson elromlott a wc.index.hu/bulvar/2009/07/19/elromlott_a_nemzetkozi_urallomas_fo_wc-je/Azt írják, az egészben az a legrosszabb, hogy a NASA korlátozza a használatot, mert…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és felteszem a szerintem fontosat.Mert a Béla nevű viharról jutott eszembe.Hogy például miért hívják mindenhol ugyanúgy a folyókat? Például hogy régen, amikor még nem volt se telefon, se e-mail, se morze, akkor honnan tudták például…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és eszembe jutott egy fontos.Hogy ha most kitör a vihar, akkor az még az, aki én tegnap elneveztem Bélának, vagy ez már egy másik vihar? És akkor ezt is el kell nevezni? Fontos dolog ez.Közben találtam még egy híres Bélát, de nem róla…..
Gordon Ramsay a világ legjobb focistájának készült, végül egy sérülés után úgy döntött, hogy a világ legjobb szakács lesz inkább. Tervét nagyjából teljesítette is: jelenleg egyike a világ három  legjobb séfjének, egy kisebb étterembirodalom tulajdonosa, éttermei…..
Subba Hét videója: Jegesmedvefos 2009.06.22 13:48:00
A kedves kis családi videó bátor aláfestő zene választását azzal a sokkal magyarázhatjuk, amit a felvétel készítője akkor élhetett meg, amikor a pancsoló jegesmedve átengedte az altestét a természetnek. Szarik ez mindenbe.   ..
Hósipkafej  vagyok, jöttem a 12. dimkenzióból, és elmondom a vihart.Mindig gondolkodtam, hogy kik nevezik el a viharokat meg a hurrikánokat, és hogy miért? De még nem jöttem rá.Először akkor gondolkodtam, amikor hallottam, hogy volt egy meteorvihar a galaxis szélén, de az senkit…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a Terminátor 5-öt, amit én találtam ki.A napokban a 12. dminezióban a második emeleten mondtam a kolléganőmnek:- Van egy csomó új 200 forintosom, de nem érek vele semmit.Ez az új 200 forintos a 12. dimenzióban.Azért mondtam,…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a Beastie Boysot.Az új filmem nagyon jó, mert támadnak benne a szörnyek, amint mindig szoktak, ha a 12. dmenzióból érkezik a csillagközi ember.Itt forgatom az új filmemet:A forgatás miatt kaptam is egy levelet az egyik…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a háztetőt.Az új filmembenwww.youtube.com/user/MrSzpojtényleg felmásztam egy házhtetőre. Így nézek ki a háztetőn: De el kell oszlatnom egy csomó tévedést, amiben az emberek tévednek.Például a kezem nem véletlenül…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a kőolajfinomítót, meg a csendőrt. Itt vagyok én, Hósipkafej, aki jött a 12. dimenizóból. Éppen itt megyek be egy kőolajfinomítóba.Meg is mutatom az új filmemben:www.youtube.com/user/MrSzpoj  Az az igazság,…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és el akarom mondani Pedró kocsmáját.Ez egy kocsma volt a Fiastyúkon, mi azt tanultuk, hogy a második csillagon, de a tankönyv szerint ott nem is lehet élet, mert tiszta forrongó gáz az egész. Lehet, hogy ezért is ment tönkre Pedró…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és a legújabb filmembenwww.youtube.com/user/MrSzpojmegmutatom a felületet a Sirturnus bolygón.Ez a felület a Sirturnus bolygón:  Mert ez a felület különösen fontos nekem. Egyrészt űrhajók szoktak itt leszállni, másként régen…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a smárolást a jövővel.Nagyapám, aki a legjobb röntgenvágó volt a 12. dimenzióban, és egyszer járt Karcagon is, ötven évvel ezelőtt hétfő délután találkozott a jövővel. Vagyis Leonyid marsallal, aki a jövőbe nézett,…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12, dimenzióból, és elmondom a rémet.Gyerekkoromban is már szerettem gyűjteni a tudományos cikkeket. Az újságokból, főleg a tudományosakat. Volt egy lutraalbumom is olyan rémületes bolygóközi lényekkel, mint a Tejúti Mon-chi-chi, a Kisgönczöly…..
Hósipkafej vagyok, jöttem a 12. dimenzióból, és elmondom a nagyapámat.Nagyapám volt a legügyesebb röntgenarató az egész 12. dimenzióban, de legalábbis a Sirturnuson, ahol egy nagy röntgenfeldolgozó épült, és ezért letelepedett. Oda a nagyapám.Egész nap vágta a röntgent, amit…..