Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalmiwarez

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt nem kifejezetten hősszerelmes lányoknak szól, ahogy arra a címből következtetni lehetne. Mégis, kicsit igen. Hisz a JEREMIE program második körének kiírásával mindenki „párt” szeretne majd magának találni, ami esetünkben egy tőkéstársat jelent vaskos…..
kalmiwarez 2012.09.05 14:35:25
Olvastam a bejegyzéseket, nagyon tesztet és e szerint készítettünk el egy projektet. Ki is küldtük a projektünket befektetőknek. Álláspontom szerint maga a projekt állja a helyét, vagy legalábbis szerintem érdekesnek érdekes.
Eddig folyamatosan jönnek a negatív visszajelzések... és a következőkre kezdek rá jönni nézegetve a futó "támogatott" projektek kapcsán, keresve, hogy azok miért jobbak, mi az újdonság bennük. Pl: nem hiszem, hogy egy 1 milliomodik Mobile Apps készítő cég, akkor potenciállal rendelkezik, hogy 2-300 vagy 600 milliókat tegyenek bele. Még a web oldaluk se mondható profinak, vagy miért támogatnak a befektetők egy piacon lévő konkurenciákat (nem szeretnék minősíteni csak tapasztalatot írok le, keresem az üzletet ebben is).
Ráadásul az egyik megbeszélésen volt egy kiszólás is, hogy nem igazán kell nyereséget termelni a vállalkozásnak, ezt nem tudtam mire vélni....
Következőre gondolok, vagy én a következőt tenném, ha én is hozzá tudnék jutni ehhez az EU-s ingyen pénzhez.
Keresnék olyan vállalkozást vállalkozásokat, akik megbízhatók, akik nem költik el a pénzt, hanem mondjuk vesznek cégként beton biztos befektetést (pl: állampapír, stb...) ez 5 év alatt 30-50%-os hozamot, így a kockázati tőkésnek meg van a beadott tőkéje és ha jól tudom a Jeremie pénzt pedig nem hiszem, hogy 100%-ban vissza kell adni az EU-nak abból maradhat egy kicsi a befektetőnél....ez megint profit.
Ez persze soha nem derül ki, mert ugye a projekt az másról szól (valami egyszerűről), ráadásul az meg is tud valósulni papíron, csak a lényeget nem látja senki, mert az le van fedve....
Szóval egy ilyen befektetésnél a befektető több milliárdot tud kaszálni, anélkül, hogy bármilyen kockázatot is vállalna.... Sőt buta lenne vállalni.
Kíváncsi vagyok az Ön véleményére is, hogy ez így működhet vagy sem (bárcsak ne nekem lenne igazam, mert akkor sok hasznos projekt futtathatna M.O. és fejlődhetne a gazdaság, független attól, hogy a mi projektünk jó vagy sem)
Nem gondoltam, hogy ezen a blogon is elő fog kerülni egyszer a bikicsunáj, de már nem tudok elmenni mellette, nemzetközi lett. Nem találtam semmi infót arról, hogy az alábbi video valós-e, vagy csak egy jó poén, mindenesetre én erre nem is hazai oldalon bukkantam. Ha tudtok valamit, ne…..
Minden ember életében eljő a pillanat, amikor szüksége lesz egy magyar településlistára. Az enyében legalábbis eljött, és akkor jöttem rá, hogy nem is olyan könnyű ilyet találni. Azért, hogy nektek ne kelljen megjárni, amit én megjártam, közzéteszem, drupal által…..