Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csap

31 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapnivaló Majom vajon 2018.04.22 20:05:59
Már régóta terveztem ennek a sokak által kedvelt, finom ételremek receptjének általam ismert változatának a közzé tételét. Bár én még nem ettem, de attól még.....
Csapnivaló HAZÁM 2018.04.15 00:07:42
József Attila verse több szempontból igen aktuálissá vált. Olvasd figyelmesen, és megérted!..
Mint ahogy azok sem, akiket a bacsmegye.hu szerint 2016 szeptember 14-én annak nevezett. Magyarország szavazati joggal rendelkező felnőtt lakosának 40-50%-a. Azóta a bacsmegye.hu helyreigazított, de azért nézzük meg, hogy mit jelent hazaárulónak lenni...
Hogy miért is írom ezt? Hiszen a Burger Kingben lehet vega whoppert enni, nem? Ja. Lehet. Vagy nem. Mindkettő igaz...
Csap 2016.08.23 21:11:19
@TothLali: Megsértődtél? :D Érintett vagy? Ne haragudj! Köszi a pontokat!
Csap 2016.08.23 21:19:20
@Jazo: Jaja, sajna ez van, tanultam az esetből, ahogy írom is a post vége felé. Amúgy a vega hamburgerük nem bio. Azért szívesebben adnék ki több pénzt én is. A húst sajna egyébként itt nem pótolják. Talán egy picit több a zöldség. Plusz pénzért kérhetek bele sajtot, bár az a húsosnál is plusz pénz.
Csap 2016.09.06 01:17:18
@ComLo: Nem figyelsz. Akkor a Te szavaiddal: Bementem a Ferrarihoz, mert épp olyanjuk van, hogy megvárható, hogy különböző típusokat összerakjanak Neked. Rámutatsz, kifizeted és elindul a gépsor.

Lehet kapni olyat is, amiben nincs motor. Szuper, mert nekem csak lejtőn guruláshoz kell. Kérném azt, de látom, hogy az drágább, mint amit épp akcióban motorral adnak.

Kis gondolkodás után arra jutok, hogy veszek inkább akcióban egy motorosat, de megkérem, hogy hagyják ki belőle a motort. Amikor a gépsor odaér, csak ugorják át a folyamatot. Nekem olcsóbb, ők meg rábólintanak, hogy legyen akkor úgy. (Apróbetűs részben még fel is tűntetik, hogy én állíttathatom össze, hogy mi legyen benne.)

Kifizetem, elkezdik, elkészül, megkapom, leteszik a domboldal tetejére, hogy gurulhatok és otthagynak.

Beülök és kiengedem a kéziféket. Elkezd gurulni, de valami nem stimmel. Nem így szokott gurulni egy motor nélküli Ferrari. Sokkal gyorsabban. Ez akadozik. Na, megállok és kinyitom a motorház tetejét... és mit látok, belebaxtak egy fél motort, ami miatt "fogva van" a tengely, ami meg lassítja a hátsó, eredetileg meghajtott kerekeket, így azok nem tudnak szabadon futni. És gány munka is, mert az egész motorház belül tök olajos, azaz nem végeztek tiszta munkát.

Miért kell ezt kapnom egy Ferraritól, ha előtte megállapodunk másban és én rendesen teljesítem az én vállalásomat, azaz kifizetem a vételárat?

Miért baj az Neked, ha olyat akarok venni, amiben nincs motor, amikor ajánlanak is az árlistában ilyet? Több motor marad Neked. Miért baj az, ha nem akarok rosszul járni, ha már egyszer lehet?

(Nyugi Ferrari, ne kommentezz ide, Te jól csinálod a dolgodat, csak a példa kedvéért írtam ezt.)
Egyszerre. Hát nem aranyos? Mit is lehet tudni ezekről a nevekről?..
A bérből és fizetésből élő átlagembernek a kézelfogható összegek a milliók. A milliárd inkább már csak egy szó, bár a lottózók nem szűk rétege előtt egyre többször villan fel ez a lehetőség is. Főleg, mióta az Euro lottó is a hazánkba látogatott. Ott egyetlen telitalálatos nyeremény is ténylegesen…..
Ilyet még nem ettem, főleg nem DM saját márkás termékeként. Amik egyébként kiválóak, meg Bio, meg árban versenyképesek, szóval le a kalappal...
Olyan rémhírek keltek szárnyra a napokban, hogy az országunk az uniós gazdasági növekedés sereghajtója. Hát szerintem meg pont fordítva van. Mire alapozom?..
Róttam a köröket az esti neten, csak, hogy a fáradt szivacs agyam kikapcsoljam valamivel. Elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem 2 videót is. Az egyik az idei március 15 ünnepség egyik balhés epizódja, a másik a tavalyi, pont egy évvel ezelőtt (ha a szökőévet most figyelmen kívül hagyjuk)...
Ajánlgatják bizonyos benzinkutakon a SONY termékeit, hogy a tankolásért kapott pontokat beváltva majd olcsóbban vásárolhatod meg azokat. Nagy benzinkút hálózatról van szó. Talán itthon a legnagyobbról. Sokakhoz eljut az akció. Tök véletlenül fényképezőgépet kerestem.…..
Csap 2015.12.18 23:52:41
@prime1977: Ja, igazad van, csak az ember néha szeretné azt hinni, hogy tényleg jól járhat. Valahol lehangoló.
Mármint abba a körbe, akik romlott élelmiszert vettek észre, vagy vásároltak. Én az utóbbiak között voltam és inkább szívesen elkerültem volna az esetet. Ebéd előtt rohantam ma be a Corvin Plaza CBA üzletébe, hogy 2 doboz tejfölt vegyek az ebédhez. Ezt sikerült is megtennem,…..
A napokban világot látott egy belső utasítás egy munkahelyen. Hogy hol, az nem érdekes, de mivel tele volt vele az Internet, szerintem tudható. Mindenesetre tartva az abban leírtakat az egyik nem használható szó helyett javasolttal készítettem egy csokrot, hogy is néz ki a…..
Legalább is az Ashley Madison így csinálja. Egy haverom hívta fel a figyelmet az alábbi képet átküldve, hogy mit jelent, ha az ember nem olvassa el az apróbetűs részt. Lejött az oldalról, de - Ő tudja miért - úgy döntött, hogy befizeti a díjat is, csak töröljék, és betudta…..
Összeírtam, kifejezetten figyeltem rá, hogy meg legyen a létszám, készítettem egy felmérést 100 emberrel. Nem reprezentatív, mert az ismeretségi körömből kerültek ki, de a lényeg, hogy az alábbi kérdést tettem fel nekik: "Egyetértesz az üzletek vasárnapi zárva…..
A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz. Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai. Elég érdekes a…..
Akár 30000 Forintba is fájhat egy családnak az új adó. És nem is számít majd extrémnek. Alapvetően 4 forgatókönyvet vizsgáltam meg. Persze álnevekkel. Tamás és Sára családi vállalkozással rendelkeznek. Hogy mivel foglalkoznak, legyen most lényegtelen. Van viszont 3 gyermekül…..
Mégpedig az egész országban kivétel nélkül mindenhol. Mától számított 71 nap múlva nem lesz olyan kávézó, vagy egyéb vendéglátóipari egység, nem lesz olyan bevásárlóközpont, vagy váróterem, ahol ingyenes wifi elérhető. Ugyanis az ingyenes wifi óriási kockázattal jár…..
Csap 2014.10.22 15:52:17
@mojoking77: Nem tűnök így sem hülyének, max nálad, de annak biztos szubjektív oka van, így nem érdekes.

Amúgy utólag mennyire könnyű okosnak lenni tessékmondani? ;)
Csap 2014.10.22 16:23:31
@mojoking77: Nem mondtam, hogy hülye vagy és most sem mondom, annak ellenére, hogy te már másodszor hülyézel engem. Ennél fogva nem is vitázhatok róla. A "villámgyors reagálás" is sok egyéb blogger után jött csak a részemről, amikor kiverték nálam a biztosítékot a hallottak. Hogy mit is terveznek a hír bejelentői, azt bejelentették tegnap. Ma csak a korrigálás van.
Csap 2014.10.23 15:25:26
@Vizilabda: A szolgáltatód látja, hogy mennyi volt az adatforgalmad, azt tudják mérni. Az alapján fogja tudni leszámlázni azt a pluszt, amit a napokban eldöntenek, hogy mennyi lesz adóban. (egyébként például mobil szolgáltatótól is gigabájtnyi adatforgalmakat veszel havonta, ha van ilyened és az is mérés alapján "szolgáltatódik")
Rendszerváltásra márpedig szükség van. Ezt mindenki egyre jobban érzi, ugyanúgy, mint érezte azt 2010 tavaszán. Igaz, abból nem rendszerváltás lett, hanem valami más. A Jobbiknál Volner a minap azt nyilatkozta, hogy választási győzelmük esetén nem csak a kormányt váltanák le,…..
A HVG online változata közöl egy cikket Hoffmann Rózsa szakértői kérdőívéről, melyben cikkezik a kérdőív pontjainak magyartalanságát. (Ilyen egyik mondatként szerepel az is, amit címnek adtam.) Merthogy valószínűsíthető, hogy valamely külföldi nyelven írt kérdőív béna…..
...a jozanparaszt.info oldal. Azonban a neve ellenére nem sok sütnivalója van. Gratulálok! Itt az újabb versenyző a Mo.-i spammer klub jelöltjei között. Rövid életű vállalkozások jellegzetessége, hogy beszereznek minél nagyobb email címlistát, felrántanak egy weboldalt és a…..
Feketelistát vezet a Sztárold.hu hírmegosztó oldal rengeteg magánszemély email címéről. Ráadásul ezt nem is titkolják! Ami meg még kellemetlenebb, hogy mindazon személyek, akik ezen a feketelistán szerepelnek, búcsút mondhatnak a levelezésüknek, mert amennyiben felkerülnek rá,…..
Rátaláltam a szkeptikusok társaságának a fórumára. Bár ne tettem volna. Hihetetlen, ami ott megy. Pedig sok értelmes ember is megfordul a regisztráltak között. Ennek ellenére a fórum mintapéldája a meggyőződések megváltoztathatatlanságának. A tagok szapulják egymást…..
"Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság."  Marcus Aurelius .... Egyetértek.....
Cikkezik itt-ott, hogy Hernádi kiszáll a Heti Hetesből, meg a pótlásáról is "posztolgatnak". Na, nem mintha érdekelne, de véletlenül az egyik cikket elolvastam és röhöghetnékem támadt. Például az ilyen jelzők miatt: "...a humor nagyágyúinak az eddigi 250 ezer forint helyett…..
Hogy ez mit is jelent? Próbáld ki!http://spar.hu/spar/startseite.htmAz oldal tetején van egy kereső mező nagy nagyító ikonnal és "KERESÉS" felirattal.Akinek ez esetleg hírlevél feliratkozást jelent, az kérem írjon, mert nagy tanulság lesz a számomra. :DLényeg a lényeg, ha…..