Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacwe

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A Sziget bukása 2013.08.13 11:11:20
Pár nap és lepörög ez a nullszaldóskarcsis téma, ahogy szokott. Ezért ezt azonnal nézzétek meg, mert most még vicces: Über !..
lacwe 2013.08.13 18:33:32
@Mr. Waszabi: ha ez most irónia volt akkor rendben van, ha nem, akkor @nyád te majom.
comment:com A nap képe 2012.06.22 12:00:00
Jesse és Walter telefonoz. ..
lacwe 2012.06.22 13:45:41
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
Közel 20 millió forintra büntette a TV2-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, miután párkeresős műsora miatt számtalan állampolgári bejelentés érkezett a médiahatósághoz. A hatóság szerint az Édesnégyesben a szexualitás jelentőségének túlhangsúlyozásával, a nemi…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Úgy látszik, a Britain's Got Talent tehetségkutatói, akik egész évben Nagy-Britanniát járják, hogy a műsorba megfelelően ismeretlen és tehetséges előadókat találjanak, a skótoknál mindig rálelnek valami érdekesre. A néni 80 éves, és nagyon-nagyon aranyos. Ja, és énekelni is…..
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
lacwe 2010.03.25 01:17:01
@Kikii22:

meg az olyan buta luvnyák miatt, akik jól néznek ki, de eszük meg kurvára nincsen.
20 dodóért vip a jetben, felveszik a kis picsanacijukat meg átvillan a mellbimbó a topon, és mégcsak eszükbe sem jut hogy meg akarják baszni őket. istenem......

az emberek pedig talán azért irigyek, mert van, aki hiába kurva okos, nem jut vele semmire, ezek a NAGYON HÜLYE picsák meg csak szépnek születtek, és hiába agyhalottak, a testükkel meg a puncijukkal eljutnak bárhová. erről ennyit.
Jerry Manthey a Survivor első évadainak egyikében, az ausztráliaiban szerepelt először a televíziózást alapjaiban megváltoztató valóságshow-ban, majd egy későbbi all-star évadban is helyet kapott, és a mostani, 20. kiadásban is benne van, tehát jól ismert arca a játéknak. Ez…..
lacwe 2010.03.12 15:37:49
@-d(-_-)b-:
szerintem a "sima földi halandókkal semmit", hiszen gondolom azért nézte ki őt magának a sztyuárdesz néni, mert egy beképzelt, irritáló, celeb pi**áról volt szó.
jól tette amit tett, BIG UP! :)
Megoszlanak a vélemények, hogy akkor most van-e még válság vagy látszik-e valami a valami végén. Mindenesetre a Pannon két év mobilnetes hűséget telefoncsere esetén 500 forintos kedvezménnyel jutalmazna, vagy havonta 25 perc ingyenes telefonhívással, amit a mobilnetes előfizetéssel…..
lacwe 2010.03.11 11:48:17
@Infomaker:

:DDDD
nice!
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
comment:com A nap képe 2009.12.18 15:35:00
Julie Benz, azaz Rita Morgan, a Dexter negyedik évadának egyik legfontosabb szereplője. A kommentekben NE spoilerezzünk. ..
lacwe 2009.12.18 17:31:54
lacwe 2009.12.18 17:41:41
@Thrasher: igen? és azt hogyan?:)
lacwe 2009.12.18 17:48:53
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Az alábbi panasz azt illusztrálja, hogy ugyanaz a dolog milyen eltérő hatást képes kelteni a fogyasztókban, akár egy családon belül is. A téma a zamárdi Mauro étterem, ami, ha valaki nem ismerné, igazi különlegesség, amennyiben Balaton-parti, látványosan álolasz kinézetű,…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
Ma este, keleti parti idő szerint nyolc órakor szól ismét népéhez Barack Obama amerikai elnök, a beszédet a networkök közül az ABC, a CBS és az NBC élőben közvetíti (a Fox ezúttal beintett). Az elnök a társadalombiztosítási rendszer és az egészségügy reformjáról fog…..
Jó egy hete adta hírül a sorozatjunkie, hogy Spanyolországban már kapható az elmúlt két év legjobb sitcom-újoncának, a négy kocka meg egy maca felállással operáló The Big Bang Theory-nak első évados DVD-je, ráadásul magyar szinkronnal, ahogy azt kell. A magyar szinkronos…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
Ha a MI skinheadjeink és az Ő skinheadjeik kéz a kézben tudnak csápolni egymás zenekaraira, mi állhat még a nagy nemzeti megbékélés útjába? Vona Gábor kínálja meg egy korty pálinkával azt a bolondos Slotát, Bajnai masszírozza meg Fico gerincbántalmait, mindenki csókoljon…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..