Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azazello007

0 bejegyzést írt és 654 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Hanta kolléga távozása nem múló űrt hagy szívünkben, a hétvégén győzedelmesen visszatérő Komjáti Malacnál is boldogabbnak érezzük magunkat, mivel a szerzőgárda bővítésével kapcsolatos erőfeszítéseink a jelek szerint sikeresnek bizonyultak: a közösség több…..
Azazello007 2010.10.18 18:41:39
 Amnon Darsa krav maga Expert 5 szeminárium Budapest 2010-08-12 Szerencsére mindez egy krav maga-szemináriumon történt, amiről itt olvasható egy rövid beszámoló és egy interjú. Magas fokozatú izraeli instruktor látogatott hazánkba Amnon Darsa személyében, hogy egy-egy…..
Azazello007 2010.08.19 14:10:55
@www.Bisex.hu: egyáltalán nem vagyok otthon az ilyesmiben, de nekem a cikkből és az interjúból úgy tűnt, a krav-maga elsődleges célja (persze a mesterfok más) nem a képzett harcművészek elleni eredményes küzdelem lehetőségének megteremtése, hanem a mindennapi életben - az utcán - adódó szituációk kezelése.
 Styxx barátunk visszatér - a posztot szigorúan belső használatra ajánlom, de arra bármikor.     MODOROS CROSSOVER Kérges, Hűtlen Férj, Szárazbarát és Múzsája utazik a vonaton- sok-sok intertextualitással, Esterházy watch & learn!:-) -   Cserzett…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Azazello007 2010.07.04 21:14:21
@Marr: pont ez az, és ha még egyszer meghallom, hogy "Hitler forog a sírjában", kardot rántok; mintha az öreg Adolf olyan megkérdőjelezhetetlen figura lett volna, aki előtt még most is mentegetőzni kell. Borzalom, komolyan.
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
Végéhez ért a csoportharcok utolsó szakasza is, bár a harc szó itt kicsit erős, hiszen a harmadik kör meccseinek durván fele megint az első forduló futballt nyomokban sem tartalmazó, igénytelen formáját idézte. Egy 0-0-ás portugál-brazilért és a spanyol-chilei utolsó…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
Azazello007 2010.06.21 12:44:26
@fran7: "mert hogy néz ki, hogy kiáll egy fehér játékosért." - ez azért egy kicsit paranoid, nem?
Azazello007 2010.06.21 13:13:48
@fran7: nem hiszem, hogy rasszok mentén szakadt volna ketté ez a francia válogatott; ilyen tankönyvbe illő, epikus szétesés mögött ennél sokkal összetettebb problémák húzódnak meg - azt pedig egyáltalán nem hiszem, hogy a játékosok egységes óvodás-szellemisége majd csapattá kovácsolja őket. Blanc nagy feladat előtt áll.
Una birra per favore vs. Pass us a pint, mate..
Azazello007 2010.06.20 18:19:40
@váév építők: hagyd, ő biztos olyan, aki azon is felháborodik, ha nem "BL-elődöntő szintű" csapat jut a legjobb nincs közé a sampionligában. Ennyi erővel fárasztó vb helyett a FIFA-rangsor alapján is kioszthatnák a világbajnoki címet...szerencsére itt még nem névre osztogatják a titulusokat.
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
Foghíjas falanx, szegett szárnyú sasok...
Azazello007 2010.06.17 18:00:52
@Lacóka: szerintem elsősorban az egymás elleni eredmény számít pontegyenlőségnél. Szóljatok, ha rosszul tudom.
Azazello007 2010.06.17 18:03:14
Szivárvány vs. égszínkék...
Azazello007 2010.06.16 21:26:46
@nadivereb: igen, az "Ez a rettenetesen lassú iram csak az én PL-hez szokott szememet bántja? Egy Portsmouth-Hull derbin többet futnak" kimaradt;-)

Ez a meccs pedig jó és kész.
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Azazello007 2010.06.15 21:20:35
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
Aki kételkedve fogadja azt a megállapítást, hogy az Internazionale jelen pillanatban a világ legjobb klubcsapata, az méltóztasson megnevezni azt a csapatot, amely szerinte egyértelmű esélyese lenne egy olasz bajnok elleni meccsnek. Senki? Oké. Amikor szeptember 16-án az Inter nekifutott…..
"A bölcs más kárából tanul, az okos a sajátjából, az ostoba a sajátjából sem."Az országgyűlés első napján kiderült, hogy az maszoposak ostobák, bár ezt tudtuk eddig is. Ott folytatták ahol abbahagyták. Viszont az is kiderült, hogy sem Sólyom, sem a fideszesek bizony…..
Az eddigiek közül a legsimábbnak látszó csoporttal folytatódik a RádióQ-val közös vb-váró sorozatunk, az E csoport küzdelmei elsősorban a hollandok felpörgetésére szolgálnak majd. Ugyanakkor mindenképp érdekes meccsek következnek, hiszen négy teljesen ellentétes…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Az egyik legkiegyensúlyozottabb, legerősebb csoport a D jelű négyes lehet a 2010-es világbajnokságon. Németország, Szerbia, Ghána és Ausztrália is részt vett a négy évvel ezelőtti rendezvényen is, és a szerbeket kivéve a csoportkört is túlélték. Mindegyik együttesnek…..
Azazello007 2010.05.12 10:38:51
@balu11: szerintem Valdes kerettag lesz, az öreg kedveli.
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..