Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.*

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen szerencsés hét a mostani.Két általam megjelölt helyre is felvettek. Az egyik a SZTE-BTK Anglisztika (magyarul: Szegeden angolt fogok tanulni). A másikat meg láthattátok, ha jártok a Rossz PC Juniorok Blogra. Teljesen meglepődtem, hogy elfogadták a jelentkezésemet, de örülök…..
A mai képen egy érdekesen megfestett zebrát láthatunk, de nagyon úgy tűnik, hogy nem az erre szánt szögből lett fényképezve. ..
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.* 2009.07.25 00:16:43
@Skychi: Te is voltál 10 éves... Egy részről meg lehet érteni.

Az elsőzés tényleg gyermeteg viselkedésre vall, de hát sajnos vannak ilyenek. Ha senki nem szólna rájuk egy szót se, abba is hagynák... Nem? Logikaaa.

Ezt a zebrát pedig a gyalogosok védelme érdekében festették, jelezve az gépjárművel közlekedők számára, vigyázzanak a lábbusszal közlekedőkre! Erre már jogszabály is van, mi szerint, ha a zebra szélén áll egy gyalogos, a gépjármű vezetőnek köteles megállnia, s átengednie a gyalogost.
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
A következő képet már rengeteg fórumon láttam avatarként. Most K. Vera küldte be, és elgondolkodtam, hogy itt-e a helye a blogon. Végülis én ismerem az eredeti kis videót és ott nem verik nyakon szerencsétlent, úgyhogy manipulált "kép"-ként úgy gondoltam, hogy…..
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.* 2009.07.15 18:25:43
@Njugi: Az jég, és betörik alatta. Ha nézed a dőlő pingvin lávát, látni. Egyébként meg a jég alatt víz van. Déli-sark!
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.* 2009.07.14 13:21:35
@Victor: A jó táltos anyád?... Wow... x| Egyébként Én nem járok nagyon TESCO-ba, úgyhogy erről a kihagyhatatlan akcióról lemaradok. \:
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
Rengeteg ilyen kép volt már, és rá is jöttünk, hogy ez egy fénykép amit betesznek háttérképnek és aztán megfelelő pozícióba állítják a laptop-ot, de azért ezt egy eleven kutyával nem semmi megcsinálni...
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.* 2009.06.26 00:45:57
@tamoooka: A kutyának mióta van keze?. :(
LaLee's Blog Az úgy volt, hogy... 2009.05.25 16:09:00
Ma délután felvettem még pár jelenetet a következő videóhoz, de ez egyedül nem megy.Egyszerűen két kéz nem elég arra, hogy tartsam a kamerát meg kiszedjem a dohányt vagy begyújtsam a szenet. Pontosabban meg tudom csinálni ezeket, de a végeredmény.. nos nem olyan lenne, mint…..
Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 2. "évadához", ahol az (új) intro készítésének folyamatába tekinthettek bele.Külön hatalmas köszönet Mónimnak és PiPi barátomnak az ötletekért és a segítségükért.(Megjegyzés: a videó készítése során egy kutyának…..
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.* 2009.06.21 14:01:06
Haló_Rendőrség_Nappal_Nincs_Szex.* 2009.06.21 19:16:06
@kriss06: Szerintem még sokkal jobb is. ;] Pláne ennyi ötlettel gazdagítva.