Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elstron

0 bejegyzést írt és 755 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milliókat hozhat a konyhára, ha megtervezi és ennek alapján végre is hajtja a feladatokat. Íme néhány aranyszabály...
Elstron 2017.03.20 12:25:21
@Medgar: Odáig el is kell jutni!
Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját ezúttal az ár és a méret adta. Ilyen háromszobás otthonokat vásárolhatunk ma Budapesten az átlagár alatt illetve annak környékén!..
fotó:NCinDC/Flickr Avagy ott dolgozni? Úgy tűnik, hogy Budapesten, azon belül Csepelen is beindulhat a felhőkarcolósodás. Főleg akkor, ha tényleg megnyerjük az olimpia rendezési jogát, mert akkor elszabadulhat a fejlesztői pokol az ilyen, még kihasználatlan, s magas hozammal kecsegtető…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Despota! Jódarab ideje gondolkodom azon, hogy én is leírom a munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de írásod alábbi része adta meg számomra a végső lökést: „Minden tiszteletem azoké…..
Elstron 2016.12.19 09:32:27
@Csak Norris: Gondolom, hogy gyári melósként dolgozol, ugye? Csak mert kvalifikáltabb munkakörökben betartják a 35-40 órát.
57 #18 / 30 2016.11.21 07:56:49
B E T E G    FELELŐSSÉG 1.    A tudatlanság mellett talán nagyobb probléma a felelősség hiánya, vagyis, hogy a társadalom nagy része egyáltalán nem törődik egészségével, nem figyel magára, nem jár szűrésekre, halogatja a vizsgálatokat, nem tartja be az orvosi utasítást. "...ha azt írom fel,…..
Elstron 2016.11.22 09:08:07
@nonolet: A probléma nem ez, hanem az, hogy ha elkezdünk bagósokat és alkeszokat pluszban fizettetni, akkor nem lesz megállás.

További javaslataim:

akik ülőmunkát végeznek, végbélrák kockázata sokkal nagyobb
akik fizikai munkát végeznek, tönkre mennek az ízületeik
akik nagyvárosban élnek, tüdőrák kockázata sokkal nagyobb
akik keveset/nem sportolnak, elhíznak - szívroham
akik túl sokat sportolnak, elkopnak az ízületeik
akik zsíros ételeket esznek, koleszterin - szívroham
akik vegák, nem esznek elég állati fehérjét
akik túl sok szénhidrátot fogyasztanak, elhíznak

folytassam még?
 Rövid válasz: van. Hosszú válasz a poszt alján. Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy jogilag mennyire szabályos az, hogy a bluechip.hu-ról rendeltem 2 db Acer laptopot, melyet 19 000 Ft-ért árultak (az árat elírták, egy nulla a végéről lemaradt). A laptopokat a megrendelés…..
Elstron 2016.11.03 21:23:21
@Dikusz: De van.
Szia, őszinte ingatlanos! Nagyon szeretem a blogodat olvasni és külön üdvözlendő, hogy van valaki, akihez lehet kérdésekkel fordulni- csak így tovább! Az én kérdésem, a szárnyaló ingatlanpiacon saját kis válság- szeletemmel kapcsolatos. Adott egy jó lokációban tálalható lakás, szépen berendezve,…..
Augusztus vége ideális időpont a repülőjegy-vásárlásra, ilyenkor árazzák le a szolgáltatók brutálisan az őszi jegyeket. Most is ez a helyzet, de annyi jó ajánlatba botlottunk, hogy két összefoglalót kell írjunk. A másik a tartósan legolcsóbbakról szól majd, illetve arról, hogy a rengeteg 5 ezer…..
Elstron 2016.08.22 12:25:13
@gszabo1: Mondjuk azért, mert nálunk nincsenek hegyek és tenger?
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
Elstron 2016.07.05 12:43:13
@The Good Boy !: Mondjuk a te példádra sem mondanám, hogy reprezentatív.
Mindenki azon sír mostanában, mennyire nehéz jó fiatal informatikusokat találni. Meg ha talál is az ember néhányat, megtartani őket hosszú távon meg szinte lehetetlennek tűnik. Biztos rengeteg kifinomult oka van a jelenségnek, de ki szeretnék emelni most két fontos gondolatot, miszerint Az IT…..
Elstron 2016.06.20 11:21:40
@StanLee: Ez azért nem túl nagy pénz Németországban, úgy vélem. Mármint hogy ennyit nálunk is meg lehet keresni nettóban pár év tapasztalattal. A komment többi része jogos.
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
Elstron 2016.02.15 11:18:25
@Lángharcos: Az azért tanulságos, hogy MINDEN túlsúlyos előbb-utóbb a hormonproblémákra kezd hivatkozni.
Tette fel Gergely a címbeli kérdést. Rövid válasz: igen, a hossszú válasz pedig a miértekkel és általános tanácsokkal együtt a poszt alján.  Sziasztok! Bocs, tömör leszek, biztos sok levelet kell átnyálaznotok. Több bejegyzés kapcsán is előjött, hogy netes…..
Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat!  Mi kell a tökéletes kiadó lakás…..
Mit is lehet mondani egy olyan penthouse lakásra, amely a Vörösmarty tér felett található. A kétszintes, ötszobás luxuslakás négyzetméterára 1,6 millió forint. Eleve az elhelyezkedés abszolút exkluzív, és a legfelső emeletre tán már a tér zaja sem igazán hatol fel, így…..
Elstron 2015.11.13 17:04:50
@a Lojalista: Tök jó, csak marhára nem konkurense egyik a másiknak.
Van még Budapesten kívül olyan város Európában, ahol a nemzetközi reptérről nincs közvetlen tömegközlekedési kapcsolat a belvárosba? Mi nem találtunk. Öt napig járt a 200K busz a Deák térről Ferihegyre, nagyon kellett volna, hogy maradjon, de persze vége lett. A reptéren már…..
A kertvárosi, családias hangulat sokak számára vonzó élettér. Nem csoda ez, hiszen a folyamatos zaj és nyüzsgés temérdek energiát vesz ki az emberekből, így nem árt egy kellemes környezetű családi fészek, ahova nap mint nap hazatérhetünk. Mai bejegyzésünkben egy olyan modern…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Elstron 2015.10.12 17:25:31
@Transylvanianmixedgrill: mitől trollkodás az, ha valaki megállapítja, hogy ezek a táncos produkciók egyrészt unalmasak, másrészt korszerűtlenek?
Sok ember számára elképzelhetetlen, hogy százmilliós ingatlan birtokába jusson. Ennek ellenére jóleső érzés eljátszadozni a gondolattal, hogy miként telhetnek a mindennapok egy ilyen házban. Mai bejegyzésünkben megmutatjuk, milyen az élet egy 200 millió fölötti családi…..
Elstron 2015.10.08 09:13:41
"Csodák nincsenek a pénzügyekben." - írta valahol a Kiszamolo.hu bloggazdája, akinek a munkásságát pénzügyi kérdésekben melegen ajánlom mindenki figyelmébe. Szegény Roziéknak sajnos csak együttérzésünket küldhetjük, de másnak még segíthet.  Kedves Újságíró…..
Elstron 2015.10.01 08:55:38
@Amusing: A befektetési tanácsadó rosszabb, ugyanis ő abban érdekelt, hogy azt a terméket sózza rád, amin a legnagyobb a jutaléka. Nem túl bonyolult logikával ki lehet találni, hogy ezeknek a legmagasabbak a járulékos költségei is.
A Deloiite 17 országra kiterjedő felmérése szerint Magyarországon meglehetősen nehéz saját ingatlanhoz jutni, még nemzetközi viszonylatban is. A friss lakáspiaci tanulmányból az is kiderül, hogy mennyi időre van szükség ahhoz, hogy egy 70 négyzetméteres saját lakáshoz…..
Mondhatnám, hogy köszönöm Latorcai úrnak, hogy ismételten, nagy plénum előtt nyilvánította ki, hogy „Magyarország Kormánya határozott és egyértelmű állásfoglalásaiban zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés ellen”. Mondhatnám, de nem…..
Adam és Jamie a már tizennegyedik évadnál tartó Állítólagból ezúttal az egyik legaktuálisabb és legnagyobb tévés rejtélynek eredt a nyomába, vagyis arra vállalkoztak, hogy megépítik a Breaking Bad fináléjából ismert forgó gépfegyvert. Az eredmény szórakoztató – és…..
Elstron 2015.08.27 11:16:38
Aki már avatott szemmel néz körül a magyar YouTube közösségben, egész biztosan egyet ért abba, hogy leginkább a fiatalabb korosztály találja meg számítását az online tartalmak közt.…..
Az alábbiakban Antony Davies rövid videójának fordítását közlöm, ahol nem csak azt tudhatjuk meg, hogy miért ne nyomtassunk több pénzt, de a pénz jelentőségéről is is jobb képet kapunk (direkt link).   A kormány tud pénzt nyomtatni. De miért nem nyomtat többet és…..
1. Az 1915-től – megszakításokkal – 1923-ig tartó, az egységes török nemzetállam megteremtésének jegyében zajló népirtás során az Oszmán Birodalom 1,8-2,4 millió örmény lakójából mintegy 1-1,5 millió veszítette életét. 2. Tervszerűségét, méreteit és brutalitását…..