Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faultuser

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évad eddigi legjobb része a hatodik. Remek jelenetek párosulnak kitűnő alakításokkal, feltűnik egy-egy később még fontos szereplő (akiknek a castingja mind telitalálat), és non plus ultraként ismét hangsúlyos szerepet kap a táj. És itt nemcsak az izlandi természet…..
faultuser 2012.05.14 21:50:55
Néhány hétig az autók között kell közlekedniük a kerékpárosoknak az Andrássyn, mert átépítik a kerékpárutat és a parkolósávot. Az autósoknak is zökkenőkkel jár a következő hónap: a munkavégzés idején nem lehet parkolni. A munkálatok első része hétfőn kezdődött az…..
faultuser 2012.04.17 14:41:10
Az a baj a régi szép dolgokkal, hogy nem tudjuk mire használni őket. Van egy szép műemlék buszpályaudvarunk egy park közepén, a Belvárosban, ahova már régóta nem merészkednek be a távolsági buszok; van gyönyörű stadionunk, amelyik már réges rég elavult; van egy csomó…..
faultuser 2011.08.21 22:56:23
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
faultuser 2009.06.21 09:27:33