Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hmm..

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vernee Thor Plus készenléti ideje 30 nap, ha videózni támad kedved, akkor egy feltöltéssel 20 órán keresztül nézhetsz rajta filmeket. Elég meggyőző adatok!..
Hmm.. 2017.08.16 08:53:24
@nikk rivers: 2x ennyiért, és még az aksija is gyengébb...
Egy berlini székhelyű cég, a Studio Aisslinger kifejlesztett egy moduláris (könnyűszerkezetes házak alapelve), fenntartható és hordozható, alacsony energiafelhasználású házat, a Fincube-ot. A német Assingler Építészeti Stúdió munkáját a vízszintes lécek, termesztett…..
Egy ideje rákaptam egy bizonyos szókereső játékra, talán sokan ismeritek is. A lényeg, hogy egy 3x3-as (vagy 4x4-es, de addig még nem jutottam el) táblán random elszórt betűkből a lehető legtöbb értelmes szót kell kirakni. A rendszer persze kiírja, hogy hány szót alkotható…..
„WTF?” – stílszerűen nagyjából így tudnám összefoglalni a közvélemény reakcióját az internetadó belengetett tervére. Folynak a találgatások, vajon mi értelme lehet ennek a javaslatnak, egyesek szerint az amerikai kitiltási botrányról akarja a kormány ilyen módon elterelni a figyelmet (ami elég…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
Hmm.. 2014.08.21 20:33:35
@spamdog: 1db 0-val elnézted: 500000 dollár kb 120 millió Ft, ami már vállalható. Nem véletlen, hogy a Novarock-ra szinte már haza járnak.
Persze, hogy kinek mi a tökéletes az teljesen egyedi, mindenesetre 13 millóért egy kompletten felújított és a svéd bútorgyártó termékeiből hiánytalanul berendezett kis hajlékot kaphatunk Pest központjában, és igen, az ár az utolsó falra akasztott képet is tartalmazza (amin…..
Nem egy kísérlet ismert már arra, hogy hogyan próbálnák meg elhelyezni a hajléktalanokat egy-egy városban. Brighton példáját már korábban bemutattuk, ahol a lakhatás problémáját konténerekkel oldanák meg. Viszont most egy hozzánk sokkal közelebbi, kreatív megoldást mutatunk…..
1990-ben egészen pontosan még csak 3 éves voltam, és videojátékok helyett a csattogós lepkémet tologattam jobb esetben, ha a nővérem nem nyúlta le tőlem. Nem tudom pontosan mikor, de kaptunk egy Atarit amihez én soha nem nyúlhattam, mert a nővérem azt hitte, hogy elrontom, így csak…..
Fotó: KZ Kibérelni valószínűleg csilliárdokért lehetne, ha lehetne egyáltalán, viszont bekuckózni be lehet ide is ingyen és bérmentve (bár felteszem az ilyen helyek is fel vannak osztva a hajléktalanok közt, nem feküdhet akárki akárhova). Mármint ide: Bányászlány képe…..
Hat éve áll üresen egy jókora terület a Nyugat pályaudvar mellett. Ide épült volna a kormányzati negyed, de aztán ugye nem lett belőle semmi. Ennyi idő alatt minden mozdítható értéket kiloptak belőle, épületei romosodnak pusztulnak, végleges megoldás nincs a láthatáron. Lehet,…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Hatósági eljárás indul a Szimpla kert ellen "tiltott, közösség ellenes magatartás elkövetése miatt". A szórakozóhely azzal vétett a közösség ellen, hogy " a nevezett a szórakozóhely előtt engedély nélkül kihelyezett kerékpártároló létesítettek, parkolóhely…..
Kiküldött világjárónk, Peka, ezúttal a Monaco Top Marque-kiállításon járt. Képeiből világosan kitűnik, ki az efféle kiállítások célcsoportja. Jó eséllyel nem a brit nemesi címek tulajdonosai, sokkal inkább az újgazdag, ízlésficamos üzletemberek és yuppie-k. A Top Marque…..
Hmm.. 2012.05.04 18:41:15
Hmm.. 2012.05.04 19:11:16
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..