Regisztráció Blogot indítok
Adatok
logs

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
logs 2012.01.30 03:26:37
@avman: nem akarván eltolni a poszt témáját (de persze, hogy azt teszem): hogy a retekbe' van, hogy a posta extra pénzt kap a tértivevényes levélért, és még én jattoljak a postásnak? (mondjuk nálunk csak olyan volt egy időben, hogy 2-3 naponta jött levél, de akkor egy egész postaládányi) ennyiből igaz, hogy valami nincs rendben, és néha a bíróságok is érdekes jogértelmezésekkel állnak elő (jelen eset pite, de ki tudja, ha a szombathelyi bíróságon tárgyalják? :/ )
Füzér vára végül kimaradt, viszont hosszában végigverekedtem magam a Zemplénen, és erre büszke vagyok. Most jön a végső szakasz, a stoppolás. Pusztafalu környékén hiába integettem, nem volt kinek, aztán az első kocsi, ami fékezett mellettem, egy rendőrautó volt. Kérdezem,…..
Combat Gear Blog Afgán kemping 2011.04.27 22:05:00
Az afganisztáni harcokról általában úgy látunk képeket, hogy különféle nemzetek katonái, nagy méretű harcjárművekben vagy harcjárművek támogatása mellett teljesítik a feladataikat. Azonban talán a legkeményebb feladatok közé tartozik a több napos gyalogos őrjárat. A…..
logs 2011.04.28 00:41:59
Budapest, 1995. Huszonkét éves vagyok. Aki sokat járt a Moszkva tér környéki buszokkal, emlékezhet egy lányos, szőke sofőrre, aki legalább ötven plüssállattal osztotta meg a vezetőfülkét. Ő volt Tibi lakótársa, ami még nem gond huszonhárom négyzetméteren, de a helyi és az…..
Tucano barátunk egy sokunk számára ismeretlen világba kalahuzol el bennünket. Ez a világ nem csak ismeretlen, hanem túlzás nélkül állíthatom felfoghatatlan: szabályai megbotránkoztathatnak, teszem hozzá, nem véletlenül. Egy országról lesz szó, ahol farkas törvények uralkodnak. Az életben maradás…..
logs 2010.12.02 23:11:02
egy kérdés: találtam egy képet:
www.boston.com/bigpicture/2010/11/rios_drug_war.html#photo39
az úriember igen marcona kesztyűt visel (egyebek mellett). Vajh hol lehet ilyet lelni? csak mert a "tactical glove" guglizásával nem mentem túl sokra. köszönet
logs 2010.12.08 23:36:39
@Szerkó Ferkó: köszönöm. itthon vetted? mert erről az angol honlapról legalább három párat kéne rendelni, nekem meg csak két kezem van :D
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
Nekem még nem volt problémám az IC vonatok 220-as csatlakozásával. Már amikor sikerült találni:) Ellenben olvasónk nem tudta használni, mert a MÁV-nak jelezték, hogy az áram kinyírja a laptopokat, ezért utazás alatt nem lehet használni. Nem értem a takarítógépeket nem nyírja…..
Varánusz Anya, mi az a szex? 2009.11.23 14:00:00
Ezt a kérdést kaptam a minap. Öööö… most vezetek, majd otthon megbeszéljük. Aztán elfelejtődött, de az agyamban folyamatosan ott motoszkál, hogy kellene, minél hamarabb kellene erről beszélni, hogy ne innen-onnan szerzett félinformációkból jusson valami hibás…..
logs 2009.11.24 02:38:47
@Androsz: heh, ez a megfogalmazás tényleg nagyon frappáns, nekem tetszik
Ahogy a mai napon a széles nyilvánosság számára is kiderült: ebben a hónapban az országos kereskedelmi rádiók hálózatai mellett a közösségi blogok domainjeinek pályázati kiírása és elbírálása is megtörtént. A döntés értelmében új szolgáltatók nyerték el a legnagyobb…..
Új jelentkezőnk van a "Legérzéketlenebb magyar cég" címre. A verseny erős, a mezőny félelmetes vállalatokból áll, de az Invitel az alanti húzásával orrhossznyi előnyre tett szert a vetélytársakkal szemben. Névtelen levélírónk édesapja előfizetett inviteles netre és…..
logs 2009.10.15 01:32:38
Jómagam ugyan nem tartozom azok közé, akik hasra esnek a mindenféle web 2.0-ás fejleményektől, vagy akik karriert és egzisztenciát építenek jól hangzó buzzword-ökre. De hogy mondjuk a blogoknak köszönhetően mennyire más lett minden, azon néha valóban el tudok csodálkozni. Ez…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
logs 2009.07.30 17:44:37
@Érdekes: Szerintem nem csak akkor lehet valami normális, ha a populáció felét alkotja. Hajszín, bőrárnyalat, vércsoport bal-/jobbkezesség: mind olyan tulajdonságok, amelyek nem 50-50%-ban oszlanak el, mégis, mindegyik változatuk normális. A meglevő 1-5% homoszexuálist is a természet termelte ki, és minden generációban kitermeli. Akkor is, ha (tegyük fel) valamiért az összes homoszexuális eltűnne a Földről, 50 év múlva újra meglenne 1-5%. Ez ellen igen nehezen lehetne bármit tenni.
logs 2009.07.30 17:52:16
@Érdekes: Szerintem nem csak akkor lehet valami normális, ha a populáció felét alkotja. Hajszín, bőrárnyalat, vércsoport bal-/jobbkezesség: mind olyan tulajdonságok, amelyek nem 50-50%-ban oszlanak el, mégis, mindegyik változatuk normális. A meglevő 1-5% homoszexuálist is a természet termelte ki, és minden generációban kitermeli. Akkor is, ha (tegyük fel) valamiért az összes homoszexuális eltűnne a Földről, 50 év múlva újra meglenne 1-5%. Ez ellen igen nehezen lehetne bármit tenni.
logs 2009.07.30 18:02:39
@vágtázó halottkém: Szerintem csak egész egyszerűen nem mernek megjelenni a homoszexuálisok ezekben az országokban. Ha halálbüntetés terheli az ilyen cselekményeket, természetesen senki nem fogja bevallani az ilyen irányultságát, lásd például: Szaúd-Arábia, Jamaica (bár ott nem formálisan, hanem informálisan). És azokban az országokban is, ahol lehet ilyen felmérést készíteni, nagyon nagy a szórás az egyes felmérések között, így kicsi a megbízhatóság. Amerikában sem gondolták, hogy milyen mértékű a homoszexualitás, amíg Kinsey meg nem kérdezett 100 000 embert, és nem publikálta az eredményeit.
Rájöttem! Feltalálók 2009.06.11 12:22:00
Manapság, a technika korában nagy becsben tartják a feltalálókat. Díjakat kapnak, sok fizetést, és még TV műsorokban is szerepelhetnek. Mindez csak azért furcsa mert gyakran nagyon sok pénzbe kerülnek a fejlesztgetéseik az adófizetőknek. Az egyszerű ember vajon látja-e bármi…..