Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swell

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hétköznapi" napló Nyugi, elek 2009.12.13 20:36:00
Megvagyok. De irni nincs most idom, hiaba is nezegetitek a  blogom :). Majd kedden este bepotolom. Akkorra remelem a kepeket is le tudom tolteni. Most egy Youth Hostelben vagyok sok hippi, punk, es rackas haju fiatallal. Majdcsak valahogy tuleljuk az estet. Sajna paplant sem adtak, en mar…..
Rég írtam. Elvoltam. Tele konfliktusokkal, így az ember minden este úgy fekszik le, hogy elege van az egészből. Nincs kedvem semmihez, még TV-t nézni sem. Csak számolom a napokat a szabiig, és a kijelölt költözési határidőmig. A szabi a munkahelyi konfliktusok ellen, a költözés az…..
Egy újabb barát elmegy holnap. Elköltözik, má megint. De most nem 2 órára, hanem 20-ra. Fáj. De tudom, hogy ha Ő nem teszi meg, akkor egész életében bánni fogja. Meg kell próbálnia. Vágyik rá. Támogatni csak abban tudom, hogy hiszek benne, hiszem, hogy sikerülni fog neki. Miért…..
7-ből 1. Jó sz@r arány. Erre voltam képes (ez a lótt gólok számát jelenti a próbálkozásokból). Sajnos sosem voltam egy NB1-es kézilabdában, de a mostani pár hét tényleg kritikán aluli. S a mai meccs felrakta erre a pontot. Az edzőm szerint az a baj, hogy már lőni sem tudok jól.…..
Ma sok minden elment, s ez búskomorrá tett. Mivel az utóbbi hetek, hónapk már kiégettek, így szinte már csak közönyt éreztem...Elment a nyári végre-leadott-2-kilóm a semmibe, elment Nate egyszer-használt kabátja, eltűntek a reggeli jó idők ...S reggel meghalt a nagyapám is. Azt…..
swell 2009.11.01 22:39:00
Ebből állt az utolsó 3 nap: Szeged-Lajosmizse-Szeged-Budapest-Szeged-Budapest... A napok fénypontja a Schell kutas tankolások voltak :) de persze NEM TÖRTÉNT SEMMI. Viszont péntekre már olyan fáradt voltam, hgy nem tudta dolgokat ignorálni, és a dühtől jót bőgtem a cég…..
             Semmi baj nem lett volna, ha betartom M. Sarolta internetes tanácsait:edza futást megelőző este csak aludjS én mit tettem ehelyett? Megszerveztük a hugom szülinapi meglepetéspartiját. Ez igen jól sikerült,…..
swell 2009.10.07 20:51:48
Napirend: anyáék-laminált padlóbolt-anyáék-festékbolt-telek-festékbolt-telek-anyáék-telek-othon-anyáék-telek-játszótér-otthon.Szóval egész nap építkeztünk. Szegény gyereket cipeltem magammal, hogy ne egész nap a tévét bámulja anyáéknál. Sajnáltam, 4 évesen játszanom…..
Az egész napot hullaként tettem meg. Ki vagyok égve... Most el kéne utazni valahova, de egy esti jakuzzi és utána 10 óra alvás is elég lenne... ehelyett még a teljes fürdetés-fektetés-kutyaséta process előttem van, a gyermek épp arcfestéses képpel fetreng az ágyam hófehér…..
Amikor a fiam ma rosszat tett, poénból megjegyeztem egy anyukának, hogy nekiadom az enyémet is. erre azt válaszolta, hogy az enyém nem kell neki. Ez nagyon fájt ...Tényleg rossz a fiam??? Csak az én anyai szemem elfogult? eddig úgy gondoltam, hogy OK, hogy egy kicsit elkényeztetett, de…..
Álltam a ház kakisárgára festett szobájában és nem akartam hazamenni. Imádom. Minden egyes elrontott vagy eltalált részével együtt. Kicsit elcsépelt, de tényleg benne van a lelkem, édesapámé és édesanyámé is. Szerintem gyönyörű ... a legszebb, amit eddig láttam :) De…..
swell 2009.09.15 21:51:30
Dolgozok... Ma este sokat kell, mivel az egész nyarat ellógtam, meg a héten időm sem volt. Most ezért (is) rossz a kedvem. De nem éghetek le holnap, főleg nem az első egyetemi órámon. Mivel gyerek épp elaludt, ezért nem lehet még felgyújtani a lámpát. Marad a fejlámpa. Hosszú lesz…..
swell 2009.09.15 14:16:59
Úgy érzem magam, mint amikor a filmeken az áldozattal megásatják saját sírját... Segítsünk a szervezet átszervezésben, de más most tudjuk, hogy a 4 szintemen lévő vezetőből 3 felesleges lesz. Ha nem segítek, azzal aláírtam "halálos ítéletem", ha igen, akkor kaptam 3…..
Hát igen, anyuka tervez, gyermek végez... Reggel hőemelkedéssel kezdtünk, így ma este nem viszem el a többi gyerek közé nyaralni. Rögtön elrohantunk az orvoshoz, aki nyaralt, így a helyettesítő orvoshoz is, aki közölte, hogy még nem lát semmit azonkívül, hogy az allergiója miatt…..
"Hétköznapi" napló Méreg 2009.08.17 16:35:00
Utálom, amikor:- megtervezem a napot, és valaki totálisan megsemmisíti,- amikor nekem kell a gyereknél az apját mentegetni,- amikor nem tudom a feszültséget levezetni, és csak esz a méreg,- amikor éjjel kell futnom,- és amikor fogyózni kell ...De jó anya vagyok, és ez nem fog rajtam…..
"Hétköznapi" napló a blog 2009.08.10 16:28:31
Lehet, hogy nem túl szórakoztató, vagy olvasmányos. Nem szól senkinek, csak nekem, csak saját gondolatokról, hogy legalább valahova leírhassam. A 4 éves, és a Szőrös nem mindig hallgat meg .....
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..
swell 2009.06.22 21:49:31