Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tooomi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válogatott okosságok A nap képe 2013.08.06 00:36:11
A rúdtánc akár olimpiai sportág is lehet. A magyar rúdtánc bajnokságot októberben rendezik. A versenyzőknek a megtekintésre szánt videóklip linkjét kell eljuttatnia a szervezőkhöz (és a szerkesztőségünknek – a szerkesztő megjegyzése) 2013. augusztus 30-ig. ..
Most következő műsorunk a szexuálisan éretlen személyiség fejlődését megzavarhatja, a lelkivilágát felforgathatja, a napját elcseszheti, ezért a poszt olvasása 18 éven aluliak és nagykorú, de gyermeteg lelkivilágú trollok számára nagykorú felügyelete mellett SEM ajánlott!   nekik inkább a…..
A Tutti Frutti Party internetes magazinon megjelent interjút itt olvashatjátok!Gondolom most sokan azt kérdezite magatoktól, esetleg másoktól, hogy kik azok a malkavian vámpírok?! Ugyanezt kérdeztem én is Nemo-tól (nem, nem a kapitánytól, hanem a leányzótól aki viseli ezt a vágást)…..
UPDATE!!!Pólós Feri beélesítette a webshopját, ahol mindenféle kanyar nélkül tudtok rendelni tardás pólókat! Itt és mostantól csak itt! Végre kikukázhatjátok a kamu D&G partipólóitokat, meg a bálás kínai edhárdikat! A Deutsch Viktornak tartozott egy csávó egy elég…..