Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaveEr

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NASA nemrég végzett 22. űrhajósosztályában hat nő űrhajósjelölt van, akik nemrég fejezték be kétéves intenzív tréningjüket.Van közöttük katonai tesztpilóta, tengerbiológus, kutatómérnök, és egy geológus is...
      Barbival elég izgalmas anyagokat láttunk mostanában, ez most a csájniz InStyle. Hát,l nem lett a legizgibb editorial, azt kell mondjam, de nem is rossz. Mondjuk a borítót azért eléggé kedvelem. Ti mit gondoltok a képekről?   ..
Ott van majdnem minden év végi toplistán, biztos befutó az Oscaron, általános rajongás övezi – ha nincs rá különösebb okom, nem sietek megnézni az ilyen filmeket, előbb-utóbb úgyis megtalálnak. Lám, a Házassági történetbe máris beleszaladtam. A téma nem túl érdekfeszítő, a játékidő is hosszú, de…..
Ha támogattál már pénzzel kampányt a Kickstarteren vagy az Indiegogon, akkor biztos ismerős a gyomorszorító érzés, ami minden esetben elfog, amikor megnyomod a "Back this project" gombot. Keresztet vetsz a pénzedre és reménykedsz benne, hogy valamikor majd tényleg megkapod a terméket, de legalábbis…..
Jöjjön most a nyár örök slágere a lecsó egy kicsit másképp, mint ahogy megszokhattuk. A Shakshuka egy izraeli tojásos lecsó, amit könnyű elkészíteni és gyorsan megvan, így reggelire, ebédre vagy vacsorára is tökéletes választás lehet. A vegán verzióban tojás helyett, több zöldség vagy tofu van, de…..
      Imádom a fura figurákat. Azokat, akik igazán megélik azt, amilyenek ők, vagy amilyenek szeretnének lenni. A boredpanda oldalán van most egy nagyobb gyűjtés egy 25 éves srácról, akiről most a BBC műsort is készített. Zack Mc Leod Pinsent 14 esztendős kora óta csak tizenkilencedik…..
1897. A Fehér-hágó, más néven a Halott lovak ösvénye (Dead Horse Trail) alaszkai Klondike aranyláz idején, a hóolvadás után. A különlegesen nehéz terepet a lovak sem bírták, és tucatjával hullottak el..
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Ha az ember unatkozik, sok mindent csinálhat, hogy szórakoztassa magát – a DNS-teszt talán nincs az elsők között a sorban. Egy brit pár azonban úgy döntött, a vizsgálattal próbál megtudni többet a családfáról. A nem várt eredmény nem várt következményekkel járt.....
Nyakunkon a Fear The Walking Dead következő évada, amiben az eredeti szereplőgárdából alig maradt valaki (Alicia és a visszatérő Daniel), viszont kap egy újabb Walking Dead-száműzöttet, ezúttal Dwightot, azaz Amelio Austint,éééééés ami ennél is fontosabb, ha minden igaz lesz egy ún. szuperzombi is…..
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
Miért van az, hogy gyakran még komoly közszereplők vagy feleségeik sem képesek megérteni, hogy az öltözettel üzennek vagy azt, hogy a szerephez fel kell tudni öltözni?..
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
A MTVA és kinövései olyan kelések a magyar média egyébkánt is sok sebből vérző testén amiket éppen ideje már kivágni, de lendületből, és felépíteni egy valódi közszolgálatot a helyén - olyat, ami piacvezető lehet, mint általában tud lenni a normális országokban. A mi kis közmédiánk, a megbízhatatlan…..
Jim Carrey filmes szerepei az utóbbi időben nem voltak igazán emlékezetesek, de úgy tűnik a színész végre talált magának egy testhezálló karaktert, viszont már egy sorozat főszereplőjeként. Idén szeptemberben mutatja be az amerikai Showtime csatorna a Kidding című 10 részes komédia sorozatot,…..
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
DaveEr 2018.05.28 14:14:21
@szociál: megrendezett? takaroggy' már az origóra te fideszes KÖCSÖG!
Jessica Vander Leahy az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkező, úgynevezett plus size modell, aki számos alkalommal tapasztalt negatív megkülönböztetést a karrierje során. Most elege lett...
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
Napjainkban igazán trendi táplálkozási forma a vegán vonal. Amelynek a lényege az, hogy elhagyni mindent, ami állati eredetű, és a növényi alapanyagokat minél sokrétűbben beépíteni a mindennapi étkezésbe. De pontosan miért lesz valaki vegán, és miért változik meg egy csapásra tőle az ember élete?…..
Két Android telefon után tavaly váltottam és csatlakoztam az iPhone Upgrade Programhoz, ahol havonta fizetsz a telefonért és évente frissíthetsz a legújabb iPhonera. Mivel sejteni lehetett, hogy az Apple az iPhone tizedik évfordulójára nagyot fog újítani, azzal a tudattal csatlakoztam, hogy egy évig…..