Regisztráció Blogot indítok
Adatok

48 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki fikcióban gondolkodik, ez világos, az 2015/106-os évadban bemutatott, 400-nál is több (!!!) új sorozat is ezt mutatja, aki él és mozog, akkor is sorozatozik, ha 10 évvel ezelőtt még csak röhögött volna az egészen. Így tesz a National Geographic is, beállva a Discovery és…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Monte-Carlóban beszélgettünk A híd című svéd-dán sorozat két főszereplőjével, Kim Bodniával (Martin) és Sofia Helinnel (Saga). Az interjút teljes terjedelmében hamarosan lehozzuk, de mivel mi is megírtuk, hogy Bodniának gondjai voltak a forgatókönyvekkel és kiszállt, és…..
2014.06.12 18:04:04
@sixx: LOL :) Ennyi

@thegoddamnbatman: egyébként sorozatoknál szerinted mennyi az elévülési idő, ha van ilyen? Egyébként meg láthattad, hogy ez a hír a 3. évadról szól, úgyhogy elég nagy eséllyel találhattál itt olyat amit nem szerettél volna. Felesleges picsogás...
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
A Red Hot Chilli Pepő énekese nyugiban sétizett a csajával vissza a hotelbe, amikor az egyik biztonsági arc eléjük toppant és a következő percben már le is küldték a földre. Mint kiderült, a The Rolling Stones is ugyanabban a hotelben szállt meg és hát ennyire védik Keith és Mick…..
Subba Több, mint testőr 2013.03.21 10:29:26
A videó szerint alakváltó izé, szerintem inkább Voldemort őrizte a biztonságot Obama beszéde alatt. Na jöhetnek az elméletek ufókról, a gonosz titkos szervezetéről és a hüllőképű bodayguardok divatba hozásáról. Csekk: ..
Lászlónak elege lett a baszakodásból, amikor a Ryanairtől vásárolt szabványméretű kézitáskáikra 50-50 eurót számoltak volna fel hazafelé. Feljelentéssel kellett fenyegetőznie, hogy ne húzzák le őket, a többi szerencsétlenül járt utashoz hasonlóan: Évente jellemzően…..
2013.01.10 10:51:57
@atpijkamo: minek jössz ide trollkodást generálni? Szerintem egyértelmű a sztori.
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
Subba Metrómulatós 2012.10.29 23:17:52
Mit nézek? ..
2012.10.30 12:02:40
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
2012.10.26 13:40:18
@Q-in-Law: nem, az alapján az indexet és a blog.hu-t fogják...
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Ordenáré menőség! ..
2012.10.10 16:10:45
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
2012.10.07 11:24:25
@pünkösdirozs: nem érzelmileg? vagy legalábbi úgy van eljátszva? fene se tudja. Geszti azt nyomja tovább, akibe ahogy ő mondja beleszeret (ez egyébként most vicces, hogy a fiúkat kapta), a Keresztes azt tolja aki megbőgeti.

A Malek idáig röhögve küldte haza az embereket azért mert nem tudnak énekelni és ő idáig is azt nyomta: ő komponál, ha hamis akkor az szar. Akkor most hogy is volt ez? Az agyából kiment a vér, majd dél felé lecsorgott, vagy a műsör felvétele előtt kapott egy listát... másra nem tudok gondolni, mert az a kis szerencsétlen életre nem való, nemhogy szinpadra.

Feró meg... ő nem is tudom milyen alapon választ. 8 óra munka, 8 óra pihenés?
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
Subba No Doubt 2012.07.24 10:12:00
Hoppá! ..
2012.07.24 12:59:27
@Watt25: és 2 gyerek után :)
MTVA szülői levél 3.jpg      MTVA szülői levél 2.jpg      MTVA szülői levél 1.jpg Az MTI-közlemény azt álította, hogy nyugdíjba vonult a karnagy, azonban a szerkesztőségem birtokába került dokumentumok szerint szanzsén kirúgták. Nem mintha az MSZP-kormány…..
Nah, szuper. Lana del Rey kacsaképét bámulhatom ősztől a H&M üzleteiben, illetve a buszmegállókba kihelyezett hirdetőtáblákon is. Merthogy ő lesz a cég egyik őszi/téli arca. Hát, nem örülök neki. Pedig tényleg nem lenne semmi bajom Lanával, szeretem a hangját,…..
S-blog Postás, rendőr, vasutas 2012.05.21 19:48:00
Hülye, hülyébb, leghülyébb - így hangzott a címben is idézett régi vicc, de az igazság az, hogy az utóbbi időben a magyar rendőrök is szedtek magukra valamennyi nyelvtudást, ha többet nem is, de már ritkábban van rémület a szemükben, ha valaki külföldi nyelven szólal meg, azt…..