Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wlatcy

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lego mindig képes volt újra feltalálni önmagát – alkalmazkodtak a videó- és az interaktív játékokhoz, robotikához, Digital Designer 3D modellező programjuk sikertörténet. A 3D nyomtatás viszont az eddigi legnagyobb kihívás a dán cég történetében. A digitális piactérrel…..
Minden idők legdögösebb szuperhős-mozija lehetett volna - egy "vizionárius" rendezővel és egy Oscar-díjas színésznővel az élen, szuperszexi alapanyagból dolgozva, egy szuperhősökre és legálisan körberajongható szexistennőkre kiéhezett korban. Nos, nem lett az, hogy a macska…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
wlatcy 2012.09.24 05:12:15
@Ez is csak egy nick_:

A lelki egészség megfizethetetlen; -ugye felebarátom?)))
Lehet, hogy igazságtalan vagyok, de a Leroytól eleve nem vártam sokat. A berendezés, a design, a logó, az egész hangulat azt sugallja, hogy olyan közönséget vesz célba, amelyik nagyon vágyik a szépre, jóra, kifinomultra, de a műveltsége, tájékozottsága nincs meg hozzá, ezért…..
A trailerek nincsenek jó hatással a filmélményre, de önkéntelenül elárulják, mit gondolnak a készítők a fogyasztókról. „Propagandát csinálunk, ez a dolgunk. Úgy hazudhatunk, ahogy senki más, ez a munkánkban a szórakoztató.” A trailerek keresztapjaként emlegetett Andrew…..
wlatcy 2012.07.11 07:44:17
@[bs]: Akkó' tudálékoskodó paraszt vónék?
wlatcy 2012.07.11 07:48:39
@Max, A Gondolkodó Birca:

-de erre van egy blogon kívül is valami kokolyabb magyarázat vagy fogadjuk el, hogy mégis ami eddig rossz volt az a jó, azért mert csak? Lássuk be az, hogy "sokan használják" a suksükre is igaz.
Azt mondják az okosok, hogy inspiratív környezetben gördülékenyebben megy a kreatív munka. Nem véletlen, hogy egyre több tervezőiroda, PR kommunikációs cégek, és médiavállalatok szánnak pénzt arra, hogy dolgozóik számára színes-szagos trendi munkakörnyezetet teremtsenek. Az…..
Az elmúlt napok fagyos szentek köntösébe bújtatott borongós időjárása pont jó alkalom arra, hogy egy kicsit forróbb hangulatba ringassuk magunkat vizuális ingerek által. Brazíliába repülünk a gondolat szárnyán, és pazar nagyvárosi teraszok, balkonok és verandák szépségében…..
Sziasztok!Az alábbi linken egy érdekes hirdetést találtam. Az "érdekessége" az, hogy alázatosan viselkedő alkalmazottat keresnek. A legszomorúbb, hogy a facebookon az ismerőseim egy kivétellel nem háborodtak fel ezen. Én máig nem tudok napirendre térni, hogy ilyen hirdetés…..
wlatcy 2012.05.01 10:57:20
@dr.pupak30: az nem szarja le a jelentését aki például érdemben kíván hozzászólni és nem a saját okosságait hinteni olyasmiről aminek a jelentését nem ismeri ÉS NEM IS KÍVÁNJA megismerni. Baszki tényleg olvasd már el, a szó jelentését, mert így csak olyasmin pörögsz ami nyilvánvaló hülyeség.
wlatcy 2012.05.01 11:09:52
@dr.pupak30: Ez egy félreértés: -kicsit vonatkoztassunk el a balfasz HR-estől- az alázat nem a kéztördelős-hajbókolós-bocshogyélek seggnyalós, és nem is Ponyvaregény-féle "pók elkapta a legyet" biliárdgolyóval a szádban MEGALÁZÓS, ez mind kurvára más dolog.

Az alázat amikor kicsit visszahúzod az egódat, és ebből neked is meg a világnak is előnye származik, például tiszteletet mutatsz -magad vagy a szakmád felé. Egyébként lehet a pont a szakmai alázat miatt vered pofán a főnököd (tudom, neked nincs))
wlatcy 2012.05.01 11:42:49
@dr.pupak30: Ne haragudj már', hogy megkérdezem, de neked ezzel a "Moan" kollegával mi a bajod konkrétan, hogy ennyire rühelled?)) Kicsit mintha túlreagálnád, pedig meg sem támadott)))

Másrészről -és ezzel én le is zárom a kommentelésem- én normálisan működő cégnél azt a fajta viselkedést amit te annyira zsigerien gyűlölsz még nem láttam. Az ilyen típusú nem alázatos, hanem alázatoskodó versenyzőket mindenhol gyűlölik. Ha meg céges elvárás akkor a cég bűzlik.

Szóval ezzel az egész "alázat" tárgykörrel kapcsolatban még mindig azt képviselem, hogy érdemes megismerni a pontos tartalmát a fogalomnak.
Artinterior Templomi lomi 2012.04.28 08:58:00
Egyre több kerületben szűnik meg a szokásos tavaszi lomtalanítás intézménye, pedig a vintage stílus rajongói előszeretettel portyáztak az ilyen kirakodóvásárokon használható, kis felújításra váró ódon darabok után kutatva. Van, akinek sikerül kifognia egy-egy igazi kincset,…..
Ma reggel érdekes e-mailt kaptam a Getty Images stockfotós ügynökségtől, ahova néha feltöltögetek képeket eladási, licenc céllal. A cég szóvivője tájékoztatta a fotósokat, hogy nemrégiben egy francia bíróság 130 ezer eurós kártérítést ítélt Le Corbusier építész és…..
wlatcy 2012.02.14 11:46:13
@loggoll:

mostmár abbahagyom, de:

"EREDETI műalkotás"

a., ez bazira nem eredeti (nem PROTOTÍPUS és vagy MŰALKOTÁS) hanem sokszorosított HASZNÁLATI TÁRGY

b., nem MŰALKOTÁS hanem SZÉRIÁBAN gyártott HASZNÁLATI tárgy amit SZÉLES KÖZÖNSÉG használatára szánnak.
wlatcy 2012.02.14 11:52:56
@loggoll:
Király, képviselnél a pénzbehajtásban, nekem is van pár közkézen forgó munkám amiből jár az 5%?!))))))))
Érdekes szerkezetek tűntek fel a minap előrendelésre az Amazon.com-on: Mintha nem láttuk volna ezt a gépet egyetlen 2011-es legós előrejelzésben sem. Vagy valakinek ismerős ez a kamion? Láttad már őket valahol tán? Mondjuk a tévében? Ha azt mondom Transformers, dereng valami? …..
Ha görög legóblog lennénk, tutuka most repdesne a boldogságtól edulyoung kreálmányának eredetiségén. Mindenesetre ámulni-bámulni így is lehet és kell is. Pegazus szárnyalásáról leírást és további képeket itt találtok...
wlatcy 2011.05.21 22:01:07
wlatcy 2011.05.21 22:36:15
A Viasat3 jóvoltából már a hétfő esti premier előtt megnézhettem az új valóságshow első heti epizódjait - március 7-én 21:15-kor indul a Hotel Éden.Utólag bevallhatom: vakartam a fejem rendesen a felkérés után. A promó alapján komoly félelmem volt, hogy itt valami orbitális…..
wlatcy 2011.03.07 15:24:12
@Frucsasz: Piaci alapon működik, nem lehet mit csinálni vele. Pont emiatt nem is idegesítem magam miatta mert úgysem TILCSÁKBE))

De pont ahogy nem komilfó röhögni a retardáltakon, szerintem nem szép dolog egó-erőmű érzelmi autisták manővereit követendő példaként állítani.
Thürmer Gyulát, a Munkáspárt elnökét Kim Dzsong Ill fogadta Phenjanban, írja a Bors. A magyar delegáció közel egy hetet töltött Phenjanban, és ahogy Thürmer Gyula titkára elmesélte a lapnak, a Kedves Vezető kiváló egészségi állapotban van, a betegségéről szóló híreket…..
 Én: Akkor nem volt túl olcsó...Björk: De ez egy életre szóló kalap! * UPDATE: az előbb pedig azon lelkendezett, hogy milyen szép az a gumigolyós pisztoly a tévében, amivel az elkövető "szóváltást követően, erős felindulásból". Tetszik neki, hogy olyan…..
wlatcy 2010.11.03 07:56:39
@Beren:

Egy órája gondolkozom, hogy mi is olyan rémisztő egy "kapcsológépben" -lelki szemeim előtt felderengett egy gombokat-kapcsolókat nyomkodó szerkezet szemkinyomkodás közben. Aztán rájöttem, hogy kapcsozógép lesz az. Aka 'tűzőgép' vagy 'takker')))

Az előző életednek küldöm, imádni fogja: www.youtube.com/watch?v=U03CfNYHOTg&has_verified=1
  Közel egymilliárdos családi ház Kecskeméten  Jól néz ki, bár a galéria nekem nem nagypolgári. A pamacs esetleg Csöpp belvárosi tetőkert Dobszerkó a nappaliban 2001-es villa, hagyományos stílusban. Kívülről tényleg nem rossz. Eladó kalyiba egy…..
wlatcy 2010.10.24 21:16:06
@Ben Zinkoot:

a VARRT csipke a drágább

)))
Vajon mi történt az Alien 5-tel? Jó kérdés, bár kár lenne tagadni a nyilvánvalót: valahol a Jean-Pierre Jeunet-féle Feltámad a Halál tehető felelőssé azért, hogy a széria jó időre jégre került, s 13 évet kellett várnunk arra, hogy egyáltalán felvetődjön egy új…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
wlatcy 2010.09.02 14:37:13
@Callidus:

Ez egy prófétai kijelentés volt.)

Követlek bárhova Vallásalapító.
wlatcy 2010.09.02 14:46:37
@frontember876:

Hehe, én az IKEA-ban láttam nyomoroncot fix áras salátát (egy tányér) olyan 24-25 cm magasra feltornyozni és csigalassúsággal egyensúlyozni a pénztárig. A kisstílűségnek nincs határa))
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
wlatcy 2010.07.07 15:37:37
Sziazoli!

-a jeszin, a bunkózáson kívül meg attól eltekintve, h az artisjus évi 14milliárddal nem kimondottan tud elszámolni azzal az elvvel azért egyetértesz, hogy valami jogdíjat azért csak kellene fizetni nem?

Mert az a baj, hogy aki bazira egyetért veled és fikázza ezt a bozótfejűt az nem azért teszi, mert mennyire vágja a szitut, hanem mert:

NEM

AKAR

FIZETNI

SEMMIÉRT

SEM.

Tehát ha monnyuk Te lennél a mahasz / artisjus / nemtommi főkommandósa és halál etikusan próbálnál működni, de azért SZEDNÉL PÉNZT és ellenőriznél ezt-azt, neadj isten lenne valami kényszerítő erő a kezedben, hogy betartasd a törvényt (ami tegyük fel, h igazságos lenne) a nép akkor téged is úgy útálna mint a jeszit.

MER ITTEN A NÉPEK RÜHELLNEK FIZETNI A ZENÉÉRT / FILMEKÉRT / SZOFTVERÉRT. Mer valami el van romolva az agyukban és azt hiszik, hogy az alanyi jogon jár nekik, csak az aljadék sátáni genyók megakadályozzák és nem átallanak pézt kérni érte.

Egyszer azért erről is írhatnál egy posztot, hogy honnan a túróból került ez az emberek agyába, hogy ingyé van az amivel emberek dolgoznak, pézt-időt-energiát fektetnek bele. Ne szépítsük, ez lopás. A lemezboltos haverom nekem zokog, hogy a népek nem vesznek cd-t, DVD-t, mert letöltik ingyé' illegálisan. Sőt van olyan idióta aki a lemezboltba megy be, hogy TÖLTSE MÁR LE NEKI LESSZÍVES, kifizeti az üres cd árát. De kb. a legtöbb szellemi terméket ennyire becsüli meg a pógárok nagy része (egyébként ebből létszik, hogy ki mennyire sík, h miként vélekedik erről).
Kreatív kommentelőink, Proli Depp, neurotik és Emogen áldozatos munkájának köszönhetjük ezeket a csodálatos Szabó Patis GIFeket (és képet), egyszerűen zseniálisak! Ha bárki ráér, küldjön nyugodtan fotoboltot képet/GIFet nekünk. Egész egyszerűen -ha ez lehetséges…..
wlatcy 2010.04.21 11:32:05
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
wlatcy 2010.04.21 09:00:54
@mahabharata:

Te a Patrisa vagy személyesen, vagy a mánágere vagy az anutája (elnézést, akkor 'ön')))? Ha bármelyik (vagy több is) igen akkor; -iggeeen, perszeeee, igggazzzzaaaad vaaan!

Ha esetleg nem, akkor fogadd el azt az érdek nélküli építő kritikát, hogy 'noooormális vagy Márgit?!'

A Havas Henya egy fikázós köccsög. De sajnos (v. szerencsére) egy fikázós köccccsög zseni. Ezt nem belétni csak akkor ér ha téged vagy közeli hozzátartozódat kirúgott / megalázott / molesztált / elvette a fagyiját és ledobta a padlóla, le.)))))