Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Tibi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2012/09/10/a_pasim_meg_nem_elte_ki_magat..
a Tibi 2012.09.10 11:19:11
@Kytia: Szerintem láttad már te azt a tekintetet, csak vagy nem vetted észre, vagy nem akartad észrevenni. ;-)
Pontosan ilyet láttam a minap a Szentmihályi út egyik kereszteződésében, mint amit bara_o) írt meg. Kiegyensúlyozott nő lehet, ha nevetéssel intézte el a lenti helyzetet, ellentétben az előtte várakozóval... Kedves harminc körüli hölgy, Te, aki valszeg gödöllői vagy, mert a…..
a Tibi 2011.07.13 00:22:47
@hagyma: Amerikában számunkra tényleg fura helyeken van közlekedési lámpa, de ha pirosod van, jobbra kis ívben kanyarodhatsz akkor is! Persze elsőbbséget kell adnod, ha jönnek balról. ;-)

"Vicces" esetem nekem is volt, az ember blokkolva fékezett a zebra előtt (gyalogos nem volt sehol!), én meg nem számítva erre, pár centire álltam meg mögötte (megálltam, szóval féktáv megvolt!;-) ). Szóval nem gyalogos jött, csak épp akkor vette észre az egyébként több száz méterről látszó, egyszerű, csak sárgán villogó lámpát és azt hitte mindjárt pirosat kap.

Amúgy a poszt által leírt esetben én simán el szoktam menni a kocsi mellett ilyenkor, bár ezt megkönnyíti, hogy a motorral általában elférek. Aztán a visszapillantóban látom, hogy kapcsolnak... vagy 'duddantanak'. ;-)

Ja, mégegy hasonló szitu: buszsáv... ha a "BUSZ" lámpa világít, az a sávnak szól, nem csak a busznak! Akinek ez új, légyszi vegye magára, mint ing, és ne tartsa föl légyszi a mögötte állókat! :-D
„Egyszer véletlenül megláttam a riválisom, azt a pasit, akivel a lány lecserélt, nem tudtam, mire gondoljak: az utódom kövérkés, kopaszodó, nem tudom hány éves” – a srác csodálatos napokat tölt azzal a lánnyal, akiről azt hitte, bátran nevezheti a…..
a Tibi 2011.04.04 10:06:12
@Kytia: :o) És tényleg ideírtad... ezután a többi milliárd már nem számít! ;-)