Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voivod

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A charlestoni templomban elkövetett mészárlás után mozgalom indult az Egyesült Államokban a polgárháborúban a déliek által használt konföderációs zászló eltüntetésére. A kampányról - amelyben politikusok, médiaszereplők mellett a legnagyobb áruházláncok is részt vesznek…..
A szeptemberi NAP FOTÓJA rovatunkban a témánk a film és a mozi. Rengeteg érdekes képet láthattatok Facebook oldalunkon, de ígéretünkhöz hűen ebben a hónapban a blogunkon is megpróbálunk hasonló tematikájú bejegyzéseket készíteni. A híres filmek werkfotóit bemutató posztunkban…..
Voivod 2015.06.06 20:54:09
@Köves D. Gábor: Szó szerint ez ugrott be nekem is elsőre! Yoda csak egy bábu? Ne már!!!!
Ismerjük a szereplőket, láttunk belőle képet, tudjuk, hogy két évadot már biztosan megrendelt a csatorna, most viszont itt van az első mozgóképes ízelítő a pár napja Fear the Walking Dead címre keresztelt sorozatból, ami az "anyasorozat" tegnap esti évadzárója közben debütált az AMC-n. ..
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
Voivod 2015.02.14 19:32:09
@Matusa István:
Megdöbbentő ,de rosszabb helyzet mint az átkosban!
Nekem sok kazettám még ma is megvan amit a Petőfi rádió "A Heavy Metal kedvelőinek" c. műsoraiból vettem fel kb 1985 és 1989között!
IDÉZET EGY CIKKBŐL:
"Talán valahol ezzel egy időben a Magyar Rádió Petőfi adóján beindult csütörtök esténként a –lemezkritikáimban már oly sokat visszasírt – „A heavy metal kedvelőinek…” c. műsor, valamint a Bartók Rádión (!) szombat délután 1-óra körül, egy koncert műsor is, melynek sajnos a címére már nem emlékszem, de a műsor lényege az volt, hogy mindenféle műfajból, de többnyire rockzenéből válogatva kizárólag koncertfelvételeket adtak közre. Az előbbi műsorban minden csütörtök este bemutattak egy együttest (röviden elmondták a történetét, diszkográfiát, tagokat bemutatták, stb..) és egy éppen akkoriban megjelent lemezüket kompletten teljes egészében a magnósoknak leadták. Olyan felvételek voltak akkoriban, hogy Megadeth: So Far, Tankard: Chemical Invasion, Exodus: Pleasures Of The Flash, Testament: The New Order, Bulldozer, Venom, Bathory, szóval rengeteg anyagot meg lehetett itt szerezni. A koncert műsorból pedig Deep Purple: Made In Japan, és Scorpions: World Wide Live ami rémlik, de rengeteg régi anyagot is leadtak pl:Jimi Hendrix-et is azt hiszem." Forrás: www.passzio.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=3587
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
A The Walking Dead utóbbi néhány része szerintem jó volt, egyetlen problémával szembesülhettünk mindösszesen. Epizódok keresztül nem láthattuk a jó öreg Darylt. A 6. részben azonban a nyílpuskás fazon visszatért, Carollal az oldalán, sőt igazából fordítva kellene tálalni a…..
Andy Rehfeldt neve nem biztos, hogy egyből beugrik az egyszeri zenehallgatónak, de ha azt mondjuk, hogy ő az a csóka, aki különböző pop dalokból halál metal slágereket gyárt és fordítva, akkor talán már többeknek ugrik be kiről is van szó. Nekünk talán egyértelműbb lett volna…..
Bite Bakery Café Nyugati. Jó lokáció, rengeteg ember, érdekes szendvics a kirakatban. Perec szendvics. Nagyszerű ötlet, de sajnos én kakaós csiga „vadászaton” voltam, így a perec szendvicset nem kóstoltam. Míg mielőtt a Bite rajongók lerohannának mindenféle kommenttel,…..
Barna hajú lányok Ana 2014.08.01 06:50:00
  Az oldal szerkesztőt keres! Üzenetben lehet jelentkezni!..
Barna hajú lányok Tori 2014.03.10 06:15:00
    ..
Voivod 2014.03.11 20:33:52
Mikor celebek zenei ízléséről van szó, leginkább azokról lehet hallani, hogy melyik énekesnő kivel kötött életre, de leginkább néhány hónapra szóló örök barátságot. Most viszont a VH1 segítségével csodálkozzunk rá kik azok, akikről nem is gondoltuk volna, de ha zenéről…..
 Benne maradtak az 1.20 alatti odds-ok véletlen :'(Jövőhéten, 2009.06.22 - 2009.06.28 között a TIPPVADÁSZ NEM ÜZEMEL!!! Utána zavartalanul működik tovább! Fogadási lista lebontva: Forma 1. kézilabda kosárlabda…..