Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patomio

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az MDF elnöksége legutóbbi ülésén egyhangú szavazással Bokros Lajost javasolja a párt miniszterelnök-jelöltjének. A végső döntést az MDF Országos Választmánya legközelebbi találkozóján hozza meg - közölte a párt. Bokros személyében a Magyar Demokrata Fórum…..
patomio 2009.11.26 16:57:56
tudom tudom, nem r reprezentatív, de ez akkor is üt:
fn szavazás
www.fn.hu/bemondo_cikk/?cikkid=235922

orbán a haramadik, vona a második első a lajos.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

2/3??:)
patomio 2009.11.26 17:16:27
@kamasuka:
www.fn.hu/bemondo_cikk/?cikkid=235922
nézd meg a szavazás eredményét!
34% bokros
25% orbán!
azt kell mondjam zseniális taktika az elveszett szavazókat megpróbálni rávenni az mdf-re szavazni.
gyurcsány harmadszorra is megszopatja viktort?
  A disznónáthában meg a sok hasonló nyavalyában az a rossz, hogy egyrészt az ember Körmös Bauert megszégyenítő mutatványokra kényszerül a gyerek orrszívó-porszívózása közben, másrészt pedig az asszonyt is meg kell venni virággal meg csokival, hogy ne váljon el, ha…..
Ritkán fordul elő, hogy ennyire fázisban legyünk a történelemmel. Egy véletlen folytán a hosszú hétvégét éppen Komáromban töltjük, ahol az eredeti tervek szerint egy belvárosi, híd közeli panzióban nyugodt, kicsit elhajlós hétvégére készülődtünk. Nem sejthettük, hogy e…..
tvblog Ma főpróba a TV2-n 2009.08.18 16:49:00
Száraz leszek, mint egy jó fajta pezsgő: Ma este 8 óra után debütál a BL a TV2-n. (Egyik oldalról szűnni nem akaró vastaps. A másikról persze olykor szalonképtelen, fújolással vegyített anyázás. Meglátjuk, hogy a meccs után melyik lesz az erősebb.) Mindenesetre bízzunk benne,…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
Mandiner blog Kicsoda Budaházy? 2009.06.23 13:31:00
  Szeretném tudni, hogy kicsoda Budaházy György. Ha egy forrófejű betyár, akkor mélységesen felháborodom azon, hogy lecsukták. Ha viszont tényleg embereket akart megölni, az nem vicces.   A wikis önéletrajza szerint 1969-ben született, a budafoki Budai Nagy Antal…..
 Bon soir! Esti kikapcsként ajánlom figyelmetekbe ezt a rövid filmriportot, amelyet francia újságíró barátném, Helene Bienvenu készített Budapestről az Elle magazin számára. Volt egy csekély részem a témaválogatásban, így talán nulla forintból is megtámogathattam a magyar…..
Korában panaszkodtunk már itt, hogy a magyar kormánypártnak kevesebb, mint egy évvel a 2010-es országgyűlési választások előtt még nincs miniszterelnök-jelöltje. És hogy ez micsoda szégyen. Most viszont egy olyan jó megoldást olvastunk az internet mélyén, hogy muszáj…..
patomio 2009.06.15 19:17:02
Újabb improvizáció, ami ezúttal a gyerekközönséget is fellelkesítette, a szülők pedig üveges szemmel, de lelkesen faltak. A téma: bundázott, sült, halas rizsgombóc. Hétfőn Indexből hazamotorozás közben kellett kitalálnom valamit, ami 5 perc alatt megvehető alkatrészekből…..
Vasárnap óta gondolkodunk, hogy a fenében tudnánk feldobni szegény SZDSZ és MSZP-szavazók hangulatát. Egy szerető szülőt nem zavar, ha fogyatékos gyermeke születik. Azt viszont már nehéz feldolgozni, ha ez a fogyatékos gyerek utolsó lesz a fogyatékos gyerekek négyévente…..
 Csak úgy, mert ezt még nem írta le senki: a Fidesz a 2009-es összeurópai parlamenti választások legsikeresebb pártja: senki másra nem szavaztak ekkora arányban (56 százalék), és senki nem verte meg ekkora előnnyel (39 százalék) a második helyezettet egész Európában. Tudjuk,…..
Mandiner blog A Reakció EP-tippjei 2009.06.05 22:22:00
  Mindenki tippeljen! A mieink, csak így, ömlesztve: aba Fidesz: 65 MSZP: 21 Jobbik: 4 SZDSZ: 4 MDF: 3 LMP: 2 Részvétel: 47 AgentUngur Fidesz: 57% MSZP: 25% Jobbik: 8.5% Szdsz: 5% MDF: 3% Munkáspárt: 1% LMP: 0.5% bozót.harcos Fidesz: 62% MSZP: 22 % Jobbik: 6% MDF: 3,5 % SZDSZ:…..
  Ha a Sötétség Seregei nem is, de a Műegyetemi Hordák csatasorba állnak, hogy megküzdjenek a Budapestet kerületről kerületre elfoglaló Elfekvőváros Kommandóval a XI. kerületért. Az Újbudán bevezetett alkoholtilalmi rendelet ugyanis a Rión, a Zöld Pardonon, az éttermeken…..
patomio 2009.05.30 21:32:55
egészen megdöbbdentő kommenteket látok itt.
mint aktív BME-s hallgató reagálnék néhány kommentre.
@Kieran Hayes:"jó kurva anyját a tüntetgető BME-s kis buziknak"
sajnos nem valószínű, hogy kimegyek tüntetni pénteken, mert csütörtökön vizsgázom és utána feltehetőleg IRGALMATLANUL BEFOGOK BASZNI este, ezért sajnos nem túl reális ,hogy reggel 9 -re odamegyek,de azért ez a jó kurva anyázás nem esett túl jól.
megpróbálnám a te szellemi szinteden felvázolni azt, hogy mi bajom van veled.
ha a diákéveidet azzal IS töltötted volna ,hogy éjszakánként ittas állapotban turkálsz a nőnemű évfolyamtársaid bugyijában,nem pedig azzal ,hogy egy FÉRFI kollégiumban dekkolsz minden éjjel, és irigykedsz másokra, akik jol érzik magukat,akkor most biztosan te is drukkolnál a bme -s srácoknak.így viszont csak marad a szánalmas irigykedés, és kurva anyázás.
@Elpet: nem hinném ,hogy később , a munkás évek alatt is igy fognak élni.én úgy képzelem, hogy a világ össze egyetemén ,ahová fiatalok járnak kb ugyan ez megy, és ugyen ezt csinálták azok is akik most dolgoznak.

amúgy meg kinek mi köze van hozzá ,hogy az egyetemisták mit csinálnak éjjel a kolégiumukban????

én bp-i vagyok, meg nem is nagyon szoktam kollégiumokban italozni, de attól még ritka undorító dolognak tartom az összes ilyen KÖCSÖG rendelkezést.most pedig megyek vissza tanulni.
patomio 2009.05.30 23:20:25
@aesculus:
a bme -sek azt szeretnék elérni ,hogy a kollégiumban lehessen 22:00 után italozni, nem azt ,hogy bárhol(nyilvánvalóan a kocsmák bezáratása is döbbenetesen szemét dolog).szóval ,ha te nem vagy kollégiumi lakos ,akkor bizony semmi közöd nincs az egészhez.
"aki-és nem csak a nyugdíjasok-alig tudott pénteken aludni, hogy másnap munkába menjen, mert az utcán egész este hánytak." az ilyen nyilvánvalóan tulzó és egészen nevetséges megjegyzések miatt gondolom, hogy itt bizony nettó irígységről van szó.
Tegyük fel, hogy az Olvasó levelet akar írni Bajnai Gordon miniszterelnöknek. Nincs ebben semmi különös, mi magunk is többször írtunk már neki a héten. Egyszer meccset nézni hívtuk, egyszer elküldtük a picsába, egyszer pedig arról érdeklődtünk, hogy ki a fodrásza. Szóval ha…..
patomio 2009.05.28 23:20:33
  Vadai Ágnes megvadult. A szocialista politikusnő legújabb nyilatkozatában azzal rettegtet, hogy a Fidesz elvenné még az ivóvizet is az emberektől. A teljes Gréczy-életművet zárójelbe tenni képes látomása olyan pusztító erejű, hogy kommentár nélkül közöljük a hirado.hu…..
A Képviselő Funky elkötelezett híve a békés egymás mellett élésnek, és őszintén támogat minden olyan kezdeményezést, amely tesz azért, hogy egyes választópolgárok ne verjék szét más választópolgárok fejét. Kisbaltával. Olyanról viszont még isten bizony nem hallottunk,…..
patomio 2009.05.13 15:27:57
Mandiner blog Helló Kati! 2009.05.10 19:51:00
  Szili Katalinon a példátlan szeretetkampány sem segített: a pécsi polgármester-választást a Fidesz jelöltje, Páva Zsolt nyerte a szocialisták legnépszerűbb politikusával szemben. Kiütéssel.  Hiába támogatta az SZDSZ mellett az MDF is Szilit, hiába készült saját…..
patomio 2009.05.11 01:41:44
hello szili:
a; a hellorepublic (
www.hellorepublic.com) szervezte a kampányt, ez esetben:Hello Fabrcicius Gabi
b;Szili ellopta az ötletüket
  Az AIDS tragédiáján nem lehet úrrá lenni csupán pénzzel, csupán kondomok osztogatásával, ami csak elmélyítheti a problémát. A megoldás a spirituális és emberi ébredés, és a szenvedőkkel vállalt szolidaritás – mondta XVI. Benedek a luandai reptéren, mielőtt…..
Miután Novák Gábort felvilágosították arról, mi az az MSZP meg az SZDSZ, inkább mégse vállalta a miniszterelnökséget, hasonlóan Tóth Sándorhoz, Panyi Szabolcshoz, Megadja Gáborhoz, Lakatos Márkhoz, Patai Mihályhoz, Jaksity Györgyhöz és Surányi Györgyhöz, meg a halál tudja…..
Mandiner blog Ne etesd a zsidót! 2009.03.16 11:01:00
 Hosszú, fárasztó hétvégén vagyunk túl, amelyet, mint minden tisztességes hazafi, az utcán töltöttünk. Már szombaton belevetettük magunkat a sűrűjébe: Spanyol' kollegával a Pax Hungarica Mozgalom, a Független Magyar Gárda és a Nemzeti Akarat Platform közös…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..
patomio 2009.03.05 15:55:39
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
patomio 2009.02.10 22:16:25
a kommentár .hu -ról:

Kardos Gábor, filozófus

"A 'cigány-magyar együttélés' javításához nagyban hozzájárulna, ha nem eleve ilyen helytelenül és a cigányokat a magyarokkal nyelvileg is szembeállítva tennénk fel a kérdést. Aki magyar állampolgár, azt a törvény szerint magyarnak kell tekintenünk, illetve a magyarul beszélő, magukat magyarnak tartó más állampolgárságú embereket is nyilvánvalóan magyarnak kéne tekintenünk, így a cigány-magyar nyelvi megkülönböztetés eleve helytelen (jogi és erkölcsi értelemben egyaránt), bár még a cigányok pozitív diszkriminációját támogatók köreiben is elterjedt. A cigány-magyar ellentét most egyre inkább mediatizált kampánytémává válik, ami szintén nem jelent megoldást, viszont alkalmas lehet az ellentétek tovább élezésére. Csupán remélhetem, hogy ankétjuk nem válik e kampány részévé. Nekem személy szerint soha semmilyen problémám nem volt romákkal, sőt inkább kölcsönös érdeklődésről tudnék beszámolni. Szerintem egyébként ez a legtöbb és a legjobb, amit tehet az ember.

Végül, de nem utolsósorban, a romák erőszakos 'civilizálása' is egyre komolyabb kérdéseket vet fel, mivel a 'nyugati fehér civilizáció' mára mind közül ökológiailag a legveszélyesebbnek bizonyult, ezért egyre nyilvánvalóbb lesz, hogy sem a romák, sem más népek ősi kultúráját nem lett volna szabad ennek alárendelni és őket erőszakkal 'civilizálni', azaz agresszív bolygófogyasztóvá tenni. Könnyen kiderülhet ugyanis, hogy az ő ősi kultúrájuk (melytől mára nagyrészt erőszakos civilizálásunk fosztotta meg sokukat) fenntarthatóbb és jövőperspektivikusabb a nyugati civilizációnál, mely oly álságosan tud aggódni etnikumokért, hogy aztán gondoskodása is 'civilizálásuk' részévé váljon, szelíd erőszakkal véghezvitt és 'integrációnak' nevezett kulturális genocídiumként. Inkább hálásnak kéne lennünk, hogy évszázadok óta nem integrálódtak és megőriztek egy 'primitívnek' minősített kulturális identitást, dacolva minden erőszakos civilizálási kísérletünkkel. Ez is vitalitásukat bizonyítja, és inkább tanulnunk lenne érdemes belőle. Egyáltalán: miért nekünk (civilizált fehér embereknek) kéne megoldanunk a problémát a mi nagyszerűen integráló toleranciánkkal és intézményrendszerünkkel? Amíg ilyen előítéleteink vannak saját civilizációnk felsőbbrendűségével kapcsolatban, a probléma újratermelődik, akármilyen liberális egyébként a hozzáállásunk és akármilyen pozitív diszkriminációt intézményesítünk. Valóban egyenlőkké csak akkor válhatunk, ha nem a mi normáink szerint tartjuk őket egyenlőknek, hanem hajlandóak vagyunk az ő ősi normáikat ezzel legalább egyenrangúnak elismerni. Na ettől vagyunk még nagyon messze."

érdemes elolvasni a többit is!
www.komment.hu/tartalom/20090209-velemenyek-a-ciganymagyar-egyuttelesrol.html?cmnt_page=1#kommenter&status=ok
kiváncsian várom, hogy a "liberális értelmiség"mikor jön elő az ő programjával!
amúgy egyszerűen nem értem ,hogy valaki 15 év fölött hogy gondolhat ekkora faszságokat, mint a mi gáborunk(akiről egyébként fogalmam sincs kicsoda)
patomio 2009.02.10 22:33:39
@Yeto:

"Gábor meg úgy látszik olyan ember, aki túl tud lépni/gondolkozni azon a szellemi szinten, hogy

1. probléma van
2. ennek megoldására utáljuk/közösítsük ki/zárjuk börtönbe/öljük meg a cigányokat"

az lenne a kérdésem, hogy gábor ezek szerint zseniális gondolat mennyiben visz minket közelebb a probléma megoldásához.
patomio 2009.02.11 00:49:26
@KA_Steve:
"Aztán persze egyből kiderült, hogy ez csak azért lehetséges, mert valakit zavart, hogy itt vannak olyan mondatok, amiket nem ért, ezért aztán elrettentő példaként bemásolta: hé itt egy hülye, aki nem utálja eléggé a cigányokat. :+)"

ezt szimplán kikérem magamnak.egyszerűen felfoghatlanok és nagyon visszataszítóak az ilyen kiejelentések!
és tudod mi az abszurd igazán?ez:
"Végül, de nem utolsósorban, a romák erőszakos 'civilizálása' is egyre komolyabb kérdéseket vet fel, mivel a 'nyugati fehér civilizáció' mára mind közül ökológiailag a legveszélyesebbnek bizonyult, ezért egyre nyilvánvalóbb lesz, hogy sem a romák, sem más népek ősi kultúráját nem lett volna szabad ennek alárendelni és őket erőszakkal 'civilizálni', azaz agresszív bolygófogyasztóvá tenni"

most persze lehet úgy csinálni, hogy minden kultúra egyenlő, és lehet(kell) kurva jó antropológiai tanulmányokat írni mindenféle izgi népcsoportól, csakhogy az a helyzet, hogy az a kultúra egyszerűen faszább ahol van penicilin, űrhajó,internet és franz ferdinand, mint ahol nincs.
ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül nézd:
konzervatorium.hu/cikkeink/interju/35-szet-kell-valnia-annak-ami-nem-tartozik-oesszeq-interju-seres-laszloval
amúgy semmi kivetnivalót nem találok abban, ha valaki az ő "primitívnek nyilvánított" kultúrájában akar élni, viszont akkor ne várja el ,hogy a bolygófogyasztók ingyen adjanak a gyógyszerükből, meg a kajájukból.munkát meg mostanság csak úgy lehet kapni, ha valaki eltanulja a bolygófogyasztó gépek kezelését.
A Fidesz kedden a parlament felosztását javasolta.   Dávid Ibolya cserébe csak annyit kért: „a Fidesz részletesen fejtse ki, hogy mi az a gazdasági program, amellyel rendbe tenné a ... válságot”.  Egy normális országban valóban illik megmondania, hogy mire…..