Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csab2

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Itt éltem le az életemet Az 1879. évi nagy tiszai árvíz romba döntötte szeretett városunkat, Szegedet. 5458 ház összeomlott, csak 265 maradt épen. 60.000 ember vált hajléktalanná,  151 ember meghalt. Ferenc József  osztrák császár és magyar király Szegedre jött és ígéretet tett: „Szeged szebb…..
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Tim Cook kijelentette, hogy gazdasági szempontból rossz ötlet volt akcióssá tenni az akkumulátor cserét, merthogy emiatt kevesebben akartak váltani az újabb készülékekre és részben ennek tudhatók be az alacsonyabb számok. Csakhogy senki sem tudja garantálni azt, hogy a csere egy…..
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
csab2 2017.12.31 10:22:47
@evilwolf: Stohl az egyik legjobb színész ma az országban. A balesetért letöltötte kiszabott büntetését. Mi a baj még vele?
Vannak olyan cikkek, amiknek nagyon nehezen állok neki, és vannak olyanok, amiknek kezdetét nem győzöm kivárni. Ez most az utóbbi lesz, így alig egy hét használat után próbálok véleményt alkotni az eddigi legszebb telefonomról...
Utoljára az RTL Klubbal, pontosabban az IKO-val fordult elő, hogy olyan formátumot fejlesztett ki, amit külföldre is el tudott adni, legalábbis ha emlékezetünk nem csal, az meg simán előfordulhat. UPDATE: csalt, perszehogy, a Virtuózokat a Dick Clark Productions vette meg nemrég. Elnézést. Annak…..
csab2 2016.10.19 10:51:57
@Terézágyú: A játékosok nem tudják, hogy milyen műsorba hívják be őket.
Éppen Rena Soferre vártam (az a nagyon hideg kék szemű nő a Hősökből, Nathan Petrelli felesége), a Monte Carlo-i tévéfesztiválnak idén 56. alkalommal otthont adó Grimaldi Forum nevű konferenciaközpontban és félhangosan telefonáltam. Jó, mivel magyarul úgysem ért senki errefelé, lehet szobahangon.…..
Jó, eddig sem volt a magaskultúra élharcosa, de ez a trashbödön aljának kapargatása. Letört körömmel. ..
csab2 2016.03.03 13:18:38
@Rothstein (official): Teljesen egyetértek. Megélhetési celeb. Ez a legalja "munka", ami létezik. Számomra egy útszéli prostituált is magasabb erkölcsi színvonalat képvisel.
Subba Neked semmi sem elég?! 2016.02.17 10:03:00
Lefordítom: 5000 dolcsiért (segély) Lamborghini ajtókat rakatott a skodájára, de a nőjének nem tetszik B)..
Miközben egész délelőtt Ica, a jós és havernői veszik le a szerencsétlen betelefonálókat percenként faszt tudja mennyire a pénzmágiavarázslattal.  ..
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..
csab2 2015.07.27 11:12:02
@poppara: Nem tudom, de nekem úgy tűnt, hogy a Himnusz a megemlékezés része. A versenyzők is addig emlékeztek, amíg szólt a Himnusz.
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
És igen, volt már egy olyan bűvésztrükk, amiben egy hasonló mutatványt láthattunk, de mindegy, ez akkor is fasza volt. ..
Vasárnap késő este ment le a TV2-n Till Attila műsora, a Propaganda, az első adás vendége Szily László, az Index egykori munkatársa, a Cink bloggere volt, egyedüliként. A sok évadnyi duplaportrézás után a Propaganda ugyanis visszatért az alapokhoz, és az egy adás – egy vendég…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
csab2 2014.09.10 17:18:27
@isadora: Nem értem, miért gondolod, hogy ezzel a műsorral égetik magukat a fellépők. Max ha nagyon bénák. Ha azonban jók, ügyesek és/vagy viccesek, azzal miért égetik magukat!
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Új divattervező sorozat indul április 14-én a Viasat3-on, a csodálatos Megruházlak! címmel. A műsorban amatőr divattervezők mérhetik össze tudásukat, a műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli. A hétköznap kora este adásba kerülő…..
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..
Dõltömre Tökmag Jankók lesnek:Úgy szeretnék gyáván kihúnyniS meg kell maradnom Herkulesnek.Milyen hígfejüek a törpék:Hagynának egy kicsit magamra,Krisztusuccse, magam megtörnék. De nyelvelnek, zsibongnak, űznekS nekihajtanak önvesztükreMindig új hitnek, dalnak,…..
Jóój, a sok ismeretlen főszereplős Éjjel Nappal Budapest, Családi titkok meg Édes élet álreality már az apróhirdetésekben is visszaköszönnek, Vagy ez nem azért van?  Ez a legkeményebb, nem szar, nem? ..
csab2 2014.01.23 06:45:43
alibi99 írja: Ezt most láttam a mai tévéújságban, és nem tudom eldönteni, hogy egy remek viccre bukkantam-e, vagy totális idiótaságra. Ez az újság minden nap kiemel a csatornák műsorából egy adást, abból képet tesz ki és leírást. Na mi lett a mai adás a TV2 műsorából?…..
csab2 2014.01.02 19:06:36
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
Subba Szép szám 2013.12.14 12:06:19
Niga. ..