Regisztráció Blogot indítok
Adatok
löklük le a padlóla dulván

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
löklük le a padlóla dulván 2013.05.14 13:27:58
@balage_81 reloaded: Bocsánat, el kellett szaladnom a szalag mellől.

Tisztában vagyok vele, hogy cseppet sem számít amit gondolok.

Tudományos tény, hogy senki nem lát a jövőbe. Azaz a jövőbe látás valószínűsége 0%. Tudsz követni? Tehát az orvos aki azt állította neki, hogy 87%-os valószínűséggel rákos betegsége lesz az konkrétan hazudott neki és csupán félelmet keltett benne. Vagyis 100%-os esélye lett volna mindenféle eltávolítás nélkül is leélnie az életét. Túlélnie nem, mert arra is 0% az esély ugyanis ott a halál amely viszont 100%-os. Még elemi matek?

És továbbra is tudományos tény, hogy zacskós agy nincs. Kis kiszerelésben sem, úgyhogy óvatos légy az eszmefuttatásokkal.
löklük le a padlóla dulván 2013.05.14 13:49:03
@Zedder: Érdekes párhuzamot kotortál elő a kockázatcsökkentésre. Bár valóban igazad, mindenki annyit fizet a kockázat csökkentésére amennyit csak akar és/vagy tud.

Azt nem tudom mit jelent az "jellegi ismerei" de biztos fontos... És miért pont 87% miért nem több vagy kevesebb? Szóval 0.

Tükör és már ordíthatsz is.
löklük le a padlóla dulván 2013.05.14 14:23:00
@tjunior: Mivel sajnos volt ezért írtam le amit ide gondoltam. Ne tévedj nagyobbat többé.
Fenyegető videót készített az észak-koreai kormány, melyben a hadsereg lövegei a Fehér Házat megcélozva lövik azt porrá. Az elmúlt hónapokban egyre csak élesedik a helyzet Észak-Korea és Dél-Korea, valamint az Egyesült Államok között, utóbbi két ország közös hadgyakorlata…..
A ciprusi ötletével Brüsszel megmutatta, hogy a végletekig hajlandó elmenni a bankok megmentése érdekében. Akár a betétesek pénzéig is. A javaslatot leszavazták, ezzel azonban még nem értek véget a problémák, lehet, hogy csak most kezdődnek igazán. Üdvözöllek a pénzügyi…..
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..
Megindoklom.Áder János azt mondta, hogy nem tehet mást, alá kell írnia az alkotmánymódosítást. Akár tetszik neki, akár nem. Vagyis azt érzékeltette, hogy tulajdonképpen volna vele baja, jaj, bizony, sok és nagy baja volna vele, de hát mi a túrót csinálhat, ha egyszerűen muszáj neki aláírnia. Mert ő…..
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Keddi hír, hogy a Fidesz-közeli Századvég igen drágán mérte a tanácsait. Három hónap alatt egymilliárdot számláztak, azaz napi kilenc és fél millió forintért dolgoztak a fejlesztési minisztériumnak. Az Eötvös Károly Intézet jóindulatú számítása szerint a tanulmányaik egy…..
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
Most következő műsorunk a szexuálisan éretlen személyiség fejlődését megzavarhatja, a lelkivilágát felforgathatja, a napját elcseszheti, ezért a poszt olvasása 18 éven aluliak és nagykorú, de gyermeteg lelkivilágú trollok számára nagykorú felügyelete mellett SEM ajánlott!   nekik inkább a…..
löklük le a padlóla dulván 2010.11.18 19:29:35
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Nem akarok hosszas litániát írni arról, hogy mekkora taplóság, és milyen alávaló dolog egy politikai szervezet részéről, egy katasztrófából direkt politikai tőkét csinálni. Illetve lehet, de azt csak a szolidaritás és a segítő szándék vezérelheti, nem pedig az ellentáborra…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
löklük le a padlóla dulván 2009.12.01 12:16:10
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
löklük le a padlóla dulván 2009.09.23 13:05:02
@melkaart: Hát erről beszélek! Azt írod, hogy "Ó jaj:-)" utána meg minősíted, hogy Neked "másrészt nekem pl. nem jönnek be a gimis csajok, a 20-30as korosztály inkább:-)" ki jön be ... Ugye, ugye ...