Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kúró Rudi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen…..
Ma este Depeche Mode-koncert lesz Barcelonában. Ezt csak azért mondjuk, hogy összekössük valahogy a fenti videót az angol zenekarral. Az együttes két tagja ugyanis kedden elment a katalán focicsapat edzésére vigyorogni egyet. Martin Gore és Andy Fletcher láthatóan nagyon jól…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Határátkelő Az utópia csapdája 2012.10.17 07:01:00
Nagyon izgalmas írás következik, hiszen Balázs segítségével megjárjuk benne Ausztráliát és Norvégiát (az út során lesz majd másfél méteres gyík és kedves biztonsági őr is), de engem nem ez fogott meg benne a legjobban, hanem az, ahonnan az egész kiindult. „Egyik délután…..
A belváros legújabb köztéri szobra, a Rikkancs bronzból öntött Blikket árul. Rogán Antal a szoboravatón azt mondta, hogy „nem volt kétséges, hogy a Rikkancs kezébe csak ez a lap kerülhet”. Egyetértetek ezzel? Vagy más újság is szóba jöhetett volna? ..
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..