Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XSB

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap végre láttam egy új ötös BMW-t. A Millenáris parkon vágtam keresztül, amikor észrevettem két BMW-t a színpad mellett. Az X1-et profilból láttam, nem is lehetett eltéveszteni bakancsformáját, de ilyet már amúgy is látni az utakon egy ideje. Az 5-öt pont szemből jött,…..
V12 / 5.998 cm3 / 660 PS / 657 Nm @ 5.500 / 0 - 100 km/h: 3,65 s / Vmax: 350 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
Ezt csak így a mai és holnapi vörös riasztás elé...Napsütés, 30 fok, lehajtott tető, szép Budapest. Ilyen is volt már az idén. Holnap meg esőkabát, Skoda Yeti, inkább a főút Visegrádra, mint a hegyi és villámcsapások. Nem örülünk, Vincent. ..
XSB 2010.05.31 23:45:05
driftgarázs project:Z - előzetes 2010.05.31 19:58:29
 Sokan már tudják, hogy kis csapatunkat kérték fel egy érdekes munka elvégzésére. A tulaj már egy ideje foglalkozik az autóval és nem is oly régen tett egy kijelentést az internetes naplóján, hogy a kocsiban nem lesz turbo. Az autós szleng az alakjából kifolyólag nagyon sok…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
A világ egyik legnagyobb tuning eseményéről nem hiányozhattunk mi sem! Az első képadag a Motorsport & Performance kategória indulóiról - kattins a képeskönyvért! Carlsson, ABT, Hamann, G-Power, Lorinser, GeigerCars, Wimmer RS és a többiek… A 2010-es Tuning World…..
Ritka autók Budapesten Saleen S281 2010.05.18 16:25:00
Ezt a Saleent mintha már láttam volna, de lehet, hogy az csak hasonlított rá... Ezúttal is a Lánchíd környékén bukkant fel rendes napi ritka autónk, egy amerikai ritkaság.  Tuning show-król lehet ismerős, ha minden igaz!Megosztás ..
Gyönyörű piros vas egy kiváló fotón! És ma még láttam vagy 5 másik gyönyörű autót!A fenti fotóhoz nincs mit hozzáfűzni, a Maserati GranTurismo gyönyörű, főleg akkor, ha ilyen remek háttér előtt halad el.A mai napon ezt a kocsit nem láttam, azonban ha nálam lett volna a…..
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..
Jajj,de csúnya! Reggeli naezmiez 2010.05.25 08:11:00
Szerintem ez lesz az első olyan, amikor még én sem tudom, mi ez, szóval lényegében végtelenszámú jó megoldás lehet. :)Ja igen, Bog Zoo küldte...
Jajj,de csúnya! Random BMW bünti 2010.05.29 14:39:00
A fotókat Péé és Bog Zoo küldte...
Jajj,de csúnya! Akkordot fogunk.. 2010.05.26 22:25:01
Gyurma találta az alábbi Hondát, a többit mondja el Ő:Múlt hétvégén Pécsen lőttem ezt a gyönyörűséget. Nem egy showcar, de a hótoló, a csirkeháló, a küszöbök és a kisfelni megteszi a hatását. :D A tetőcsomagtartó már csak pont az i-re, de az legalább Thule.. ..
Legalábbis, ha autós újságíró vagy, a csemetéd pedig a kelleténél kíváncsibb. A kanadai The Globe and Mail újságírója, Peter Cheney azon kevés szerencsések egyike, aki hazavihetett háromnapos tesztre egy 180.000 dollár értékű Porsche 911 Turbo-t. Cheneynek volt már…..
A tegnap esti naezmiez megfejtését klarky fejtette meg először. Chevrolet Corvette Stingray volt őkelme. Ma reggel/délelőtt pedig íme egy amcsi finomság ricerkillernek köszönhetően: Sókár vagy csak amcsi baromság? Szavazzatok!   ..
V8 / 5.439 cm3 / 354 PS / 530 Nm @ 3.000 / 0 - 100 km/h: 5,3 s / Vmax: 250 km/h Ez az autó eladó, teljesen újszerű állapotban, 17.500 km futásteljesítménnyel. Az ára a mai naptól 1 millió Ft-tal 6 millió Ft-ra csökkent, a részletekről érdeklődj az info@csocsan.hu e-mail címen.…..
XSB 2010.05.24 00:21:07
Nem is akármit. Felsejlik a CEXI fenék.. Valami kupéforma.. Veszélyes nózi.. CEXI vagy nem CEXI?   ..
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
XSB 2010.04.29 20:09:46
Barely legal! A régi ismerős visszatér!Ugyanerről a Wiesmann GT MF4-ről korábban már lehoztunk egy fotót, egy sorban állt, Marci elé mászott és lefotózta. Az archívumban azonban egy sokkal jobb képet is találtam a vasról: német emberünk, nevezzük Jürgennek, épp egy…..
Az MSZP el lett zavarva, nagyon csúnyán. Ez jó.A Jobbik nem lett a második legerősebb párt. Ez is jó, nagyon jó.Budapesten az LMP megverte a Jobbikot. Imádom ezt a várost, komolyan.A Fidesz megnyerte a választást. Ez nem feltétlen jó, de szurkolok nekik, hogy jól kormányozzanak,…..
XSB 2010.04.12 00:26:16
@M@tek@:
LMP kormányzásközelbe jusson? Igen, nagyon. Vicc az a párt. Örülök, hogy csak ilyen kis részben jutott be, és hogy az MDF sehol sincs.

mellesleg, ha Bokrosék anno hatalmon maradnak, akkor jól jöhetett volna ki az ország az egészből. De nem. Aki utána jött, felelőtlenül elherdálta a pénzt. Ezt persze nem írhatjuk az ő számlájukra sem, mert nem volt benne tapasztalatuk.
A helyszín a Hungaroring, a kocsi pedig igazi ritkaság... én még a nevében sem vagyok biztos. Van, aki biztosan tudja, mi ez?Marci szerint egy Lotus Super 7, ám én erről így, ebben a formában még semmit nem hallottam és nem is találtam az interneten.Lotus Sevenről igen, illetve…..
Vagy csak az elkobzott autókat végzik így ki Oroszországban?   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/bikerkolee/mazdazuzda_oroszorszagban/feed", "width":"592", "height":"444", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF",…..
XSB 2010.04.08 01:14:41
@Dáwid: Simán el lehetett volna adni 30-40% kedvezménnyel, csökkentett garanciával
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..