Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mone1234

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár beismerik, akár nem, igazából mindenki szeretne lapos, vagy éppen kockás hasat. Egyesek veszíteni szeretnének a hastájéki zsírból, másoknak az a célja, hogy erősebb törzsizmokat szerezzenek. De ha a férfiak nagy többségét vesszük, akkor az egyetlen céljuk, hogy kidolgozott kockás hassal…..
Kókuszolajhoz vagy más néven kókuszzsírhoz ma már szerencsére több áruházban is könnyen hozzájuthatunk. Tudom, nem ez a legolcsóbb áru a polcokon, de ha szerencsések vagytok (akár én), akkor akciósan is beszerezhettek egy adagot, amit viszont nemcsak a főzéshez, hanem egy csomó minden másra is…..
mone1234 2016.04.14 12:52:44
@AkovácsApéter: szóval akkor szerinted a bolti termékeket használjuk? Az környezettudatosabb?

nézd: a nök kenni fogják magukat (mindig is kenték magukat), akkor már természetes dolgokhoz nyúljanak.

Èn pl a cipömet is kókuszzsirral (illetve amilyen zsir eppen otthon van) kennem, cipökrém helyett.

Ha találnék valamit a samponon kívül amivel tényleg hajat lehet mosni akkor kirakhatnék egy táblát a lakásomban "Konyha = Fürdöszoba", mert gyakorlatilag csak sampont vásárolok. Se krémeket,se tisztítószereket nem találsz nálam. Mindent a konyhából használok. Effektívebb , olcsóbb és környezettudatosabb.
Manapság is számtalan olyan tudományos tévhit kering közszájon, melyeket készpénzként fogad el olykor még a tudományra nyitott közönség is. Ezek közül szemezgetünk, a csodálatos ifls oldal remek listáját lenyúlva használva útmutatóként. 1. Csupán agyunk 10%-át használjuk…..
A The Voice mestere, Malek Andrea Bécsbe hívta koncertezni Schwartz Dávidot, amiatt sokan azt gondolják, hogy kivételezik a versenyzővel - írja a Blikk. Dávid a lapnak elmondta, hogy a Stephansdomban fog fellépni vasárnap, és hatalmas lehetőségnek tartja, hogy egy gospelkoncerten…..