Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krikri

0 bejegyzést írt és 433 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehogy valaki is elfelejtse, hogy minden szép és jó, senkit se kapjon el a negatív hangulat, az NFÜ tájékoztató kampányt indított. "A cél az, hogy a lakosság kézzelfogható eszközökön keresztül szembesüljön az eddig megvalósult uniós támogatások felhasználásával." Az EU-s…..
Szajlai Csaba gazdasági újságíró, ECHO TV műsorvezetője, a Magyar Hírlap főmunkatársa. Korábban a Magyar Nemzet rovatvezetője volt, a belpolitikai, valamint a gazdasági rovatot vezette. Nyilvánvalóan akkora reakciós lehet, mint a szegény Dr. Tulassay rekor, aki a Professzorok…..
Karácsony előtti utolsó poszt. Matolcsy Gyurinak két leminősítés közben szerencsére még van arra ideje, hogy a Heti Válasz oldalán megossza csodálatos gondolatatait a világgal: Miért más a jólét és a jóllét? Mi jóllétünk öt legfontosabb forrása? Hogyan élhetünk jobb…..
Krikri 2011.12.23 13:20:52
Vastagbőr Még elképesztőbb 2011.12.20 14:31:00
Újfent elképedtem, pedig már sok mindent láttam-hallottam: (A HVG letiltotta a videó beillesztését más oldalakra, ez mai világban kb.135 másodperccel adott több munkát.) More info: Elfogadta a parlament hétfőn azt a bizottsági módosító indítványt, amely megszünteti a…..
Szerdán nosztalgiázhattunk egy picit, ugyanis a miniszterelnök úr felelevenítette a "NeaZemberekkelfizettessékmeg!" szlogent, természetesen a mai kor követelményeinek megfelelően. "Orbán Viktor kijelentette: Magyarország még nincs kívül a veszélyzónán. Hangsúlyozta…..
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
Krikri 2011.04.27 21:06:02
@zero: azonnal ki is léptem arról az oldalról, amint olvastam, mit szerveznek! ennyit szegény pártonkívüli civilek lehetőségeiről.......
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közbeszerzést írt ki médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, reklámügynökségi, illetve online kommunikációs feladatok elvégzésére, melyet a Bell & Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyert meg, bruttó…..
Krikri 2011.04.21 11:30:33
@Virág et.: nem találom csak ezt: " Kúria elnöke és a legfőbb ügyész ugyanakkor mentesül az alól, hogy szolgálati jogviszonya az öregségi nyugdíjkorhatár elérésekor az alaptörvény erejénél fogva megszűnjön"
Krikri 2011.04.21 11:36:48
@Virág et.: igen, én is úgy látom, félreértettem. A vörös köd miatt.. Legközelebb először rákeresek.
Krikri 2011.04.21 11:43:59
@Illúzióromboló kockacukor: igen, kedvencem az onkológiai szerek finanszírozásának megváltoztatása.....
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Krikri 2011.03.28 18:19:01
@Avatar: merci..
A mai nap csúcspontja: Orbán Viktor 13. országértékelő beszéde következik. Élőben. Még három perc. ..
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..
Krikri 2011.01.03 17:59:56
@Horizont: szócsövein keresztül érdemli ki ! nem tudom, ki a kombájn, de tuti nem a szíjjártó!
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is ugyanazt mondják: ez a…..
Vastagbőr Egy percig hallgatott 2010.12.21 12:01:00
Hajnal 3 órakor elfogadták az új médiatörvényt, mely hír természetesen főszerepet kapott reggel a Kossuth Rádió hírműsorában. Azonban  a hatályos Médiatörvény és a Magyar Rádió belső szabályzata szerint Mong Attila műsorvezető nem fűzhetett kommentárt a hajnalban…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Krikri 2010.11.26 08:28:25
@tesz-vesz: először a lyukas hajót kéne megfoltozni... vagy legalább közben. Én lennék a legboldogabb, ha pozitivan csalódhatnék!!!
"a komcsik és libsik építették le az államot, egy nagyhatalmú oroszlánból lett egy cincogó kisegér, aki mindig elmenekül a macska elől.
" - és kik építették az erős államot? A komcsik? vagy a fidesz 4 éve alatt? sose volt se erős se jó...
Írtam már néhány bölcsis postot, és most ismét nekiállok egynek, mert Siófok városvezetésének sikerült az eddig talán legpofátlanabb húzást megtennie a témában. A sonline kommentelői szerint Balázs Árpád polgármester úr jelenleg Egyiptomban üdül, így Démuth Pál…..
Krikri 2010.11.09 11:00:48
@Seduxen: max a magánbölcsi kifizetésével adódna némi probléma, persze nem Dobrevéknél :)
Amennyiben ezt így keresztülviszik, igen nehéz lesz megmagyarázni, hogy ez miért is "jó" a Zembereknek, a "forradalomnak", az országnak. Lázár János önálló képviselői indítványa. Először úgy gondoltam, nem kell a teljes szöveget idézni, de annyire 100%-ban…..
Két héttel ezelőtt még azt gondoltam, hogy talán az éjjeli őrre fogják kenni a vörösiszap-katasztrófát, de Illés Zoltán államtitkár csavaros gondolatmentét nem tudtam előre modellezni. Szerinte ugyanis a jegyző feladata lett volna a gátak ellenőrzése ... Szerintem mindannyian…..
A május-júniusi észak-magyarországi árvíz kapcsán többször elhangzott, hogy víztározó(k) korábbi megépítésével megmenekültek volna a lakott területek. Örömmel jelentem hát be, hogy október 12-én átadták a Gyöngyös-patakon épült tározót, ami 25 ezer ember lakóhelyét…..
Krikri 2010.10.18 17:32:43
@Horizont: bocs, de Gyöngyösön Mérges patak van :)
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Azt vártuk, hogy az önkormányzati választások után valóban nekilát a kormány a kemény munkának. Orbán tegnap bele is kezdett, csak éppen senki nem ezt várta: bla-bla-bla, 1 millió új munkahely, 1 millió gyerek, a magánnyugdíj-befizetésünk ellopása kölcsönvétele (?), és 3…..
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Szeptember 1-én indult a tanítás, és hamar meg is lett az első tanuló, akinek meglett az 50 igazolatlan óra. Ami ugye nem is olyann sok, napi 6 tanítási órával számolva 8 és fél nap alatt megvan az az 50 óra ... Nézzük, hogyan is változott a folyamat: "Ha egy diáknak…..
Krikri 2010.09.24 09:47:46
@Horizont: az ilyennek az anyja is ezen a "magas" színvonalon áll, így neki hiába tennének fel kérdéseket...
Kedden tudtuk meg az LMP jóvoltából, hogy milyen két csodás szerződést kötött Budapest 2006-ban. Tartalmat és értéket tekintve olyan igazi ballib stílusúakat (=sok közpénz kb semmiért), de ezt nem egyedül csinálta az MSZP-SZDSZ koalíció. Erős a fideszes vonal a…..
Krikri 2010.09.23 09:06:50