Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partytunes

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
partytunes 2014.09.24 02:50:18
@Peti88: Pontosan!!! És pont annyira finoman bunkó módon fogalmaztad meg, ahogyan én is tettem volna! A tempomatnál én is lefostam a bokám.:D
 Szeretném azt gondolni, hogy a játék élménye nem feltétlen nő arányosan az elköltött pénz mennyiségével. Persze, állati jó egy méregerős homokfutót hajtani a porban, ahogy a tized másodpercekért szűkebbre húzott íveknek is megvan a maga varázsa. Ez viszont nem jelenti azt,…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Új dologgal próbálkozunk a Hogyolton: híreket, sorozatokkal összefüggő posztokat is kitolunk, és majd meglátjuk, a nagyérdemű mennyire vevő rá. Úgyhogy tessen klikkolni, ha kell a folytatás.  VV Pink Zsófiról szépen lassan lehámozza a bulvár a babahájat meg a rózsaszín…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
partytunes 2014.04.22 17:19:24
@Gacsajpesta: "Ha egy helyi közösség képes volt miniszterelnököt adni az országnak, megérdemli, hogy különös figyelemben részesüljön."

hát ennél nagyobb marhaságot régen olvastam, még itt is.:D
UPDATE: Külön köszönjük az ország lejáratását annak a Helmeczi Tamásnak, aki nyert, majd a DOUR oldalán próbálta eladni a nyereményét.  A nyerteseket kisorsoltuk, ellenőrizzétek a levelesládáitokat. Üdv! SubbaKérjük, hogy reagáljatok a kért…..
partytunes 2010.07.07 00:20:14
@Bandi_jóválasztás: faszomtuggya milyen volt régen a subba, de a kommentekből nekem az jön le, hogy rengeteg faszarcú pöcs van MOST ebben az országban (itt). én szégyenlem magam. basszátok meg kurva nagy cigányok vagytok itt sokan, mert azzal mindenki tök tisztában van, hogy kinek mihez van joga, de etika, meg normális emberi gondolkodás az lófasz... na menjetek a picsába...
BarázdaGarázda ,jhfjhdjd 2005.09.30 20:37:00
hlkgjlgblj   ogkug glh  ..