Regisztráció Blogot indítok
Adatok
howard123

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Zoli kütyüje elég csúnya állapotban érkezett meg hozzá. De vajon igaza van, amiért egyértelműen a Magyar Postát kutyázza miatta? Előítéletes vagy tapasztalt? Szavazzon! T. Homár! Emlékeztem még egy régi indexes cikkre a postával kapcsolatban... nem homáros cikk…..
Anna feladott csomagját visszaküldték, mert elfelejtették értesíteni a címzettet az eseményről. De a visszaküldésről sem értesítették, csak néhány órával azelőtt, hogy tovább vitték volna az át nem vett csomagok temetőjébe. A vecsési, 1. sz. postával keveredtem…..
howard123 2014.04.02 21:35:01
@ColT: Akkor mért nem a címére kérte?
A NAV szerintem csak a bejelentett címedre küld levelet, ha más levelezési címet adsz (pl.: a posta), a bejelentett címeden hiába vársz értesítést (értsd otthon), arról már neked kell gondoskodnod, hogy a levelezési címeden ott legyél (jelen posztban a postán ülj és várd).
howard123 2014.04.02 21:54:06
@uraaam: De ott is, ha csomagküldő telephelyére kéred, akkor is otthon várod megjöjjön. Ők honnan fogják tudni hová vigyék?
Hefe cégénél szerencsére nagy a papaíralapú levélforgalom, így van esély arra, hogy egymás után akár kétszer is kellemes perceket okozzon a Magyar Posta és az ő postásai. Két rövid sztori a tértivevényről. Két olyan történetet osztanék meg veled (és amennyiben arra…..
howard123 2009.06.19 18:35:37
@Isaura: Az MP-t nem a te adóforintjaidból tartják fent, évek óta nyereséges.
"A 2008. évi nyereségből 4,5 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a Magyar Posta Zrt. tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács szerdán. Az osztalékalap 1,5 milliárd forinttal magasabb a 2007. évinél - közölte a Magyar Posta Zrt."