Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuvel

0 bejegyzést írt és 380 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreceniek biztos láttak már ennél cifrábbat is, de azért ez se rossz. Naiv gyalogost a rendőrök egyik éjjel megbüntették 5000 forintra, mert szerintük nem ott él életvitelszerűen, ahova be van jelentve. A sajtpapírjukra viszont már elfelejtették ráírni a fennforgás…..
A döbbenettől nem nagyon tudok mit hozzáfűzni - talán csak annyit, hogy ezek egyszerre hülyék és félelmetes hősök a semmiért, a másodpercekért. Dekadens, mégis felemelő, önpusztító, mégis csodálatos. Az Egyesült Királyságban nem csak az Isle of Man TT létezik: számos egyéb…..
Mily meglepő, hogy, Norvégiában található ez a nem mindennapi létesítmény a Fengsel Halden börtön. A tervezők mindent megtettek, hogy hasonlítson a külvilágra, mert így könnyebb lehet a raboknak a visszaintegrálódás a társadalomba. Van itt LCD TV, kerámiával burkolt…..
csuvel 2012.08.13 17:17:58
"Nekiálltunk Attilával telepakolni vassal" ezzel a tárggyal kaptam levelet Hexer Zolitól múlt héten. Soha jobb hírt! A Hangyász – rendszertanilag elvárható módon – a vendégízületei mellé megkapta végre a gerincet is. A gerinc a tűzfal-váltóalagút-kardánalagút…..
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
Ne érje szó a ház elejét, hogy csak az LMP-ből posztolunk bicikliző politikusokat. Ha látunk utcán bicikliző politikust, pártfüggetlenül kipakoljuk őket.Ezt a képet most találtuk, Teknős Miklós, a Népszabadság fotóriportere csinálta a '90-es években valamilyen sajtóeseményen.…..
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
csuvel 2012.03.14 10:27:40
@vernarancs: Na pont te hiányoztál ezzel a hülye populista kovácslászlós szöveggel...
csuvel 2012.03.14 10:38:16
@jo.e: Amíg kivárjuk az eredményt addig az alattad lévő 5 millió dolgozni és megélni kívánó emberek mind éhen halnak. És akkor nem lesz akiken keresztül Te évi 10, 100 milliót keress!
csuvel 2012.03.14 10:41:12
@vernarancs: Senki vagy csak elvétve gondolja azt hogy egyre jobb lenne.

De ez a gondolatmenet amit te itt felvázoltál az pont annak a táptalaja hogy maradjon minden a régiben.

Véget kell vetni az elmúlt 21 év populista, társadalmat kijátszó és az embereket megosztó, összeugrasztó politikájának.
A modern és elegáns Abborrkroken villát John Robert Nilsson tervezte, Stockholm megyéjében (Stockholms län), a Värmdö szigeten található. A tengerszint felett 75 méter magasan, sziklás fennsíkon elterülő villa mintegy 2700 m²-en uralja a tájat, tökéletes panorámával a tengerre.…..
  Nem vagyok feltétlen híve a HDR-nek, de vannak témák, amelyeknek kifejezetten jól áll. Ilyen például a mostoha sorsú Óbudai Gázgyár, amelyből valóságos steampunk palotát varázsolt Nagy Dániel. Pár képet ízelítőül elküldött az Urbanistának, a többit a honlapján…..
csuvel 2012.03.05 19:31:10
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
Az ECE egyik bevásárlóközpontja - sajtófotó - ece.com "Három épületből álló, nagyméretű áttörésekkel tagolt, multifunkcionális kereskedelmi és szolgáltató központot" terveznek Óbudán, 5 (+2 térszint alatti) szinttel a Szentendrei út és a Filatori gát HÉV-megálló…..
Vroom Panigale híradó 2012.02.13 02:07:00
A képen egy elégedett ember látható, akinek úgy látszik, bejött az élet. A lábakhoz arc is tartozik: a test túlsó végén Troy Baylissre ismernénk rá, ha a kamera úgy fordulna. A történet akár itt véget is érhetne, mondjuk egy nap képe rovaton belül. De mégsem így…..
csuvel 2012.02.13 14:24:37
@fullthrottle: azért hitelesebb lett volna, ha már....
urbánus menekülés Sporthorgász 2012.02.12 15:19:00
Nagy a hasam. Azt mondják. Gondolkoztam, néztem szemből oldalról, lehet, hogy egy kicsit nagy. Aztán néztem este a TV-ben az egyetlen még számomra elfogadható “akció filmet", amely nem szól semmiről, mégis végig lehet nézni, s körülbelül ugyan azért, amiért…..
Koraősszel Nagymaroson Mindjárt itt a tavasz, ideje gondolni a november elején letámasztott szörnyecskémre, a Yamaha XS400-ra. Ugyan az akkumulátor itt pihen az irodában, de mire eszmélünk, a szezon is megérkezik majd. Ősszel úgy tettem be a céges teremgarázsba, hogy működött,…..
csuvel 2012.02.01 15:24:22
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
csuvel 2012.01.06 15:45:38
Pilinszky János: Kisértés Zuhanás, miben szállni kell sebesség és égtájak nélkül.    A kép forrása: Gimme fue, gimme fai, gimme drabazaza ..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
csuvel 2011.12.28 07:29:19
@szobatars: Mindegy hogy 2009 -ben vagy most ez év decemberében készült ez a kép. Sajnos sok mélyszegény ember van és az egykor hajléktalanoknak kitalált rendszert ma már többségében ezek a lecsúszott emberek veszik igénybe.
Mindentől függetlenül OKOSTOJÁS egy gyökér és szarjon sünt farfekvésben, mert ennek az eseménynek a teljes felelőssége nyilvánvalóan nem varható Orbán nyakába. Az hogy nőt a szegények száma az biztos, de hogy ennek zöme nem az elmúlt egy-másfél évben jött létre az is biztos. Sajnos ez egy folyamat ami egymásra épül évről-évre és ennek eredményét láthatjuk ezen alkalmakkor. Azért kíváncsi lennék arra hogy OKOSTOJÁS mit és mennyit tett, próbált tenni ezen emberek megsegítésére. Talán ez is megérne egy posztot a puszta hangulatkeltésen kívül.

Na, BÚÉK!
Helló, karácsony. A hegesztőpisztoly csillagszórónak álmodja magát, fenyőtalpat szerel a nyomatékkulcs. A bejglivel tömött has alig hiszi, hogy valaha padlólemez alá gyömöszölik még. Vajon szegény Hangyász mire gondol, kehes vázként bakokon billegve? Összebújik-e dideregve a…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
csuvel 2011.12.25 21:23:37
@Lorp: Neked van igazad, de a postoló ma nagyot kellett hogy büfizzen amire így az unakozó karácsonyi luserek jókat irogatnak és alá is támasztják ezt az oltári baromságot.

Amúgy sajnos arra reális esély van, hogy a mostani államadósságot soha nem fogjuk tudni visszafizetni, mert a jelenlegi GDP több mint 2/3 át automatikusan elszívja.
Tehát mindenképpen érdemes lenne azon gondolkodni, hogy ebből milyen pénzügyi könnyítéssel tudnánk kiszabadulni.
Ha megcsömörlött a béke és szeretet ünnepétől, engedje meg, hogy átnyújtsuk önnek a Totalcar karácsonyi ajándékát: egy estét Kőbájkerrel. A Totalbike nagy sikerű robogós blogja idén februárban indult, és hamar népszerűvé vált nem csak a robogósok, de a troll…..
csuvel 2011.12.24 23:11:29
@kőbájker:

És publikus hogy miért utáltad meg?

Akkor ahol csak lehet tépőzár és cipzár? :)
csuvel 2011.12.24 23:31:48
@Shadowbull: örülnek a keresztényekkel együtt, hogy megszületik az aki helyettük is vállalja a szenvedést.

De ebbe nem akarok jobban belemászni mert tényleg nem értek hozzá...
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..