Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Floyd84

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nagy fán terem a szép körtvél, Ostoba, ki mindentől fél”   Bár ismerünk néhány 16-17. századi költőnőt, ha női szerzőkre gondolunk, mégiscsak a könnyedebbnek gondolt gyermekirodalom jut eszünkbe: Janikovszky Éva, Bálint Ágnes, pöttyös könyvek, Pöttyös Panni.…..
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
B-oldal Miért nem szeretem a U2-t? 2009.06.19 11:15:00
Volt már ilyen. Most ismét gondolkodom. A kérdés ismételten pontosításra szorul. "Miért nem szeretem a U2-t, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Tudom, kicsit vásárra viszem a bőröm. Ellenben a kulcsszó: SZERINTEM.     5 ok, amiért nem szeretem a U2-t:…..
Floyd84 2009.06.19 19:17:01
Azzal egyetértek, hogy Bono irritáló lett, a rádiók által agyonjátszott slágerek unalmassá váltak, ma már nem sok újat mutat a zenekar. De egy ilyen, harminc éve minimum korrekt (néhányszor igen magas) színvonalon működő bandát nem kéne simán leszarozni az alapján, hogy nem szimpi a zenekar, meg nem olyan virtuóz, meg nem olyan zúzós stb...! Akkor nem ezt kell hallgatni, és kész.

A másik, hogy kíváncsi vagyok, akik The Edge játékát baszogatják, hányan fogtak már kezükben gitárt, hánynak jelenti a 'jó gitáros' kifejezés az 'énjátszomalegtechnikásabbszólót típusú gitárhuszárokat, akik csak éppen érzést nem képesek a játékukba belevinni. Edge néhány üveghanggal, egy-egy akkordfelbontással képes tartalmasan lekísérni egy számot, arról nem is beszélve, hogy a hangszínei/játéka mennyire kurva jó és egyedi.

A belinkelt cikk nagyon találó, amelyik a fő utálat okát Bonoban és a hatalmas egojában jelöli meg. Engem is irritál, ahogy az éneklése is. Ha megnézek egy 82-83-as koncertet, még szimpatikus az az odaadás, ahogy a közönséget kezelte. Ma már csak a közönség rajongása van, meg az ő nagy arca. Bár abba is érdemes belegondolni, hányan tudnánk szerénynek maradni, mikor egy turné alkalmával százezrek imádnak bennünket...

Számomra a kedvenc korszakuk a War/Unforgettable időszak volt.... Aztán még volt három jó időszak: Joshua, Achtung, Pop (Zooropa-t sajnos még nem volt kedvem meghallgatni, lehet az is jó...)