Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhiia

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
rhiia 2013.01.06 11:05:08
@drkovax: Elég sokat kellett várni...
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
Az ember azt gondolná, hogy Szájer József szégyenében elbujdokol, de legalábbis jó fél évig kerüli a nyilvánosságot egy ilyen alkotmánybírósági döntés után. De nem. Hebeg meg habog, de mondanivalójának lényege az, hogy az Alkotmánybíróság által kifogásolt formai hiba…..
rhiia 2012.12.28 18:10:01
@ErtelmetlenSzajkarate: +1 Nyers fogalmazás, de minden szava igaz..
A probléma maga a kormány locsogása, a megbízhatatlanság, a felkészületlenség, a komolyan vehetetlenség. A kormány mondhat akármekkora számot, minden megnyilvánulásával csak elmélyíti saját hiteltelenségét. Beszéd- és párbeszédképtelen a társadalommal.  Lebotorkálok…..
rhiia 2012.12.24 15:58:51
@HK417: Sosem volt ingyenes 12 évig Einsteinkém! 12 félévig, de ez szakonként változhat.

@reszeg tengeresz: Én is, de ez most hogy jön ide?
rhiia 2012.12.24 16:41:47
@HK417: Elég rég nem tartozom közéjük, csak az ilyen tényeket torzító hmm, emberek, kicsapják a biztit. A 12 év Caps Lock on: MESSZE NEM INGYENES!!! és off. Kellemes narancsos karácsonyt!
A fiatalság felzúdulása és a tüntetések megtették a hatásukat, a kormány visszavonta a keretszámokat, úgy tűnik azonban, hogy a hallgatóknak semmi sem elég. Balog Zoltán miniszter állítása szerint minimum 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjas formában, de ez a szám akár…..
rhiia 2012.12.19 07:32:30
@Putyilov gyári melós: Remélem a karhatalom a nép mellé áll majd ha neadj isten bekövetkezne valami csúnyaság... Nem hiszem el, Európa közepe XXI. század...:S
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
rhiia 2012.12.18 15:03:14
@clegane: én is +1

ÉS ha tényleg a kkora vagy mint valamelyik Cleagne ( a Véreb, vagy a Hegy) akkor mi nem is kellünk!! :D
rhiia 2012.12.18 15:24:05
@dr. mesterseges szinezek: mi van??? Józan vagy? nem hiszem...
sorok között Hülyebaromisztán 2012.12.18 05:13:00
Tegnap kapott egy fülest a forint, amit a devizahitelesek valószínűleg nem fogadtak kitörő lelkesedéssel. Azoknak akiknek a hitele már végrehajtás alatt áll - illetve majd a későbbiekben fog - a Kúria még egy külön meglepetéssel is kedveskedett karácsonyra: A törvényszékek…..
rhiia 2012.12.18 10:16:05
rhiia 2012.12.18 11:43:30
@veracity: TE KRETÉN!!! Hallottál már pártfüggetlen emberekről??? Mert mo-n kurva sok van belőlük! Nekik nem maszop, meg fityisz stb. kell, hanem olyan kormány aki tudja mit csinál és nem csak a saját és holdudvara zsebét tömi! Takarodj vissza oda ahonnan jöttél, az orbán seggébe! Buta köcsög.
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
rhiia 2012.12.18 07:08:17
@The brain: Ez nagyon öngól volt. Bár szerintem, nem érted mire gondolok, mert hiányzik a fejedből a nicked...

Ja és aki bírálja ezt a gazember rablóbandát, az rögtön, komcsi meg ballibsi? Fel kell világosítsalak: NEM! A diákok is mind azok? Szánalmas vagy és agyatlan.
rhiia 2012.12.18 10:09:28
@Moan: Ennek hiába magyarázol! Vagy nagyon fiatal, vagy nagyon hülye. Vagy ... :)
Varánusz Napi Orbán-hazugságunk 2012.12.15 04:50:10
Fénylő Csillagunk úgy van az igazmondással, mint Kusza Szem a gazdasági növekedéssel: hallott már róla, de személyes tapasztalatai nincsenek. A nagy igazságok közlése egyébként sem erőssége a politikusoknak, Viktorunk is megelégszik általában a totális tagadással és az…..
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
Tisztelt terror!   Októberben egy jobb ajánlat miatt ott hagytam előző munkahelyemet, azóta pedig elég érdekes dolgok történnek. Volt munkáltatóm már akkor dührohamot kapott, amikor közöltem vele, hogy kilépek, de azóta sem képes lenyugodni. Pedig normális módon adtam…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Miért nem megoldás az atomenergia az energiaválságra?A Föld felmelegedése továbbra is a legsürgetőbb tünete annak, hogy az emberek rosszul bánnak a technológiai civilizációnkkal. Elkeseredetten kutatva egy szén-szegény energiarendszer után, néhány megfigyelő egy „nukleáris…..
 Látod? Na látod! Ez az, amit Angliában nem látnak ugyanis. Ez egy betiltott reklám. Piros lapot kapott a briteknél két L'Oréal reklám is. Az egyikben Julia Roberts, a másikban Christy Turlington modell szerepel. (A Lancome a L'oreal csoport tulajdona.) A brit reklámfelügyelő…..
rhiia 2011.07.27 18:45:06
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Varánusz Zsebszöveg 2011.04.17 06:07:00
A tegnapi tüntetések után kíváncsian vártam, mit fog reagálni derék kormányunk a történtekre. Két helyszínen 20 ezer ember az utcán, a rendvédelmisek 15 napos ultimátumára Gyurcsány ráemelt egy pünkösdi királyságot, ezért beszélni éppen lett volna miről. Kormányunk…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
Agyrém! A Kedves Vezér és az Öszödön, pardon, Siófokon alkotmányt rögtönző közvetlen vazallusai most azt találták ki, hogy plusz szavazati jogot adnak a gyermeket nevelő szülőnek. Ami kapásból azt jelenti, hogy vannak első- és másodrangú állampolgárok, mert van, akinek a…..
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
Nagyon rossz volt a vb első hétvégéje, a legkülönbözőbb égtájakról érkező csapatok ugyanazt a gyáva, enervált fingfutballt mutatták be, ami jellemzően nemcsak gyenge focit, de sótlan meccseket is hozott. A németek négy góljával együtt sikerült meccsenként 1,6-os átlagot…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
Néha az ember kényszert érez arra, hogy írjon. Az eredményt látva aztán a józan ész, valamint a család és a barátok lebeszélik róla, hogy túl komolyan vegye. De arról már nem sikerül, hogy közzé is tegye. Íme. Vigyázat, fikció! A kitalált történet szereplői is kitaláltak,…..
Úgy fel vagyok háborodva, hogy mindjárt kiugrok a nadrágomból – mondta állítólag egy alaklommal Vitray Tamás, és mondom én is, mert, amit az utódok mívelnek az U20-as foci vb ürügyén, az igen visszafogott megközelítésben is vérlázító.Miközben Németh Krisztián,…..