Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micimacko007

0 bejegyzést írt és 578 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rég nyílt meg az Andrássy út 9.-es szám alatt a Capsula Multibrand Store. A sajtóbejárást mi sem hagyhattuk ki, hiszen olyan világmárkákat hozott el Magyarországra a bolt, mint a Tom Ford, a Givenchy, Dolce and Gabbana, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Blumarine vagy Cesare…..
micimacko007 2011.12.14 23:16:30
@maripán: :D Alapbol biankat valasztani, capsula prhoz..akit mindeki falusi picsanak hiv, mivel semmi izlese es meg kommunikalni se tud emberekkel.. hoho
Amikor meghívást kaptunk Hajas Lászlótól és az Imetectől blogger társainkkal együtt, hogy teszteljük két új terméküket kissé elmosolyodtam: "Nekem lazán loknis hajam? Soha". Nekem ugyanis tűegyenes hajam van és ha valaki két órán át próbálja beleégetni a göndör…..
micimacko007 2011.12.13 12:46:28
Úristen, mi történt itt! Ki ez a lány és mit keres a kúllista dobogóján?! Soyouthinkyourespecial Zoé nevét tavaly ilyenkor még csak a rokonok, barátok és osztálytársak ismerték, ma viszont már ő az új COOL generáció poszterlánya. Zoét kapásból mélyvízbe mernénk dobni a…..
micimacko007 2011.12.09 18:54:42
Cool List 2011 4. Axente Vanessa 2011.12.09 16:00:00
Ez a lány mindössze 14 (igen, nem tévedés: tizennégy) évesen már a legkúlabb divatházak kollekcióit hordta, azóta pedig egy olyan COOL modellügynökség szerződtette, hogy mi is csak halkan merjük kimondani a nevét: ez a párizsi VIVA! Vanessának már a neve is superstár hangzású,…..
micimacko007 2011.12.09 18:40:48
 A vastag keretes szemüveg a "geek chic" részeként hódít már jó ideje. Már jó néhány éve, hogy visszatért a vastag keretes szemüveg a divatba. Hogy pontosan mikor és miért, azt nehéz lenne megmondani, erre nem is vállalkozunk most. Mindenesetre érdekes, hogy miért…..
Úgy látszik, az ékszerőrületem nem hogy csillapodna idővel, hanem mint valami hatalmas szörnyeteg, egyre jobban nő, még végül bekebelez. Csodás minden ami csillogó, színes, fényes és fémes, mint valami szarka, a szeme azonnal megcsillant most is a Somerset Houseban a London Fashion…..
A New York Magazine összegyűjtötte az öt legmenőbb és közben legpraktikusabb kis táskát, amit fesztiválozásra ajánlanak. Megörültem a cikknek amikor megláttam, hiszen itt a sziget ez egy igen aktuális téma nálunk is.Na de, ki az aki egy 2350 dolláros Jason Wu táskával akar…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
micimacko007 2011.08.08 15:32:18
@xenuka: omg, hangosan rohogok...ciganyrokoko...you made my day:)
Csak a napokban találtam rá erre a 2007-ben megjelent "divatanyagra", amit a Harper's Bazaar publikált. Linda Evangelista kalauzolja körbe a divat világában eddig kevésbé jártas Simpsonékat, akik közben a szakma gigászi arcaival pózolnak együtt. Bart néhol kedvesen ügyetlen…..
A Dolce & Gabbana épp búcsúztatja a D&G vonalat; erről már itt megemlékeztünk. A Christophe Decarnint Olivier Rousteing kreatív igazgatóval leváltó Balmainnál pedig épp fordítva gondolkoznak. Egy olcsóbb, fiatalosabb, elérhetőbb vonal indítását tervezik, Pierre Balmain…..
micimacko007 2011.07.28 11:44:28
Nem is értem, hogy hogyan gondolta ezt az egészet a Topshop. Amikor először megláttam a honlapjukon óriásban ezt a csont sovány kislányt elrettentem. Nem az jutott eszembe, hogy "Hajj de jól áll neki ez a blúz én is veszek egyet!".Úgy tűnik, hogy nem csak nekem támadtak…..
Balenciaga, Proenza Schouler, Loewe, hogy csak pár márkát említsek azok közül, amelyek a szövegkiemelők összes színét felhasználták a táskáik tervezésekor. A trend elképesztő erővel tör be, és folytatódik 2012 nyarán is, így azt javaslom, hogy már most szerezzetek be…..
micimacko007 2011.07.01 16:12:14
ANNENN Pasztell falak előtt 2011.06.27 13:30:00
Már néhány képet feltettünk a facebookra is ebből a sorozatból, de most mutatjuk a többit is. Rengeteg klassz fotó készült, így szeretnénk a jókat mind megmutatni. Bár itt-ott meggyűlt a bajunk a stylinggal, helyszínekkel, kísérletezésnek nagyon jó lehetőség volt... A…..
micimacko007 2011.06.27 13:46:20
 A Triumph Inspiration Awards 2011 nagykövete, Lily Cole brit modell és színésznő. "A Nők ünneplésének 125 éve" értelmezésében 37 ország fiatal divattervezői mutatták meg kreativitásukat a Triumph nemzetközi fehérnemű tervező versenyén. A TIA magyarországi…..
micimacko007 2011.06.23 15:20:48
A pirostalpú cipőkirály őszi-téli kollekciójából a tollas vagy inkább szőrös darabokba teljesen beleszerettem első látásra, míg a többi darab szerintem túlontúl konvencionális és unalmas. Tudjátok, hogy én imádom a klasszikus vonalakat és letisztult fazonokat de ezeknek a…..
Vasárnap a végéhez ért a Gombold újra! Divat a magyar öltözéktervezési pályázat. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium január végén kérte fel a blogot, hogy a rendezvény kiemelt médiapartnere legyen. Habozás nélkül beleegyeztünk, hiszen úgy gondoltuk éppen itt…..
Még nem kezdődött el a cannes-i filmfesztivál, de a francia riviéra már pezseg a hírességektől, ugyanis a Chanel Cruise kollekciójának a bemutatója tömegével vonzotta a fiatal színésznőket, televíziós személyiségeket és énekesnőket. Nézzük, ki mit viselt a Hotel du Cap-ban…..
micimacko007 2011.05.12 09:50:20
micimacko007 2011.05.16 13:15:18
@fashionista: hulyen hangzik mivel o nem volt az egyetlen magyar lany koztuk
A nyár derekán nyílik a Capsula, ahol lesz Giorgio Armani is Forradalom készül az Andrássy úton, persze ezúttal nem az a kockakőfelszedős, könnygázas, barikádos fajta. Itt most táskák, öltönyök, cipők játsszák a főszerepet, és persze a hazai burzsujok, akik megrohamozzák…..
HeStyle Napi favorit: Sk8er Spring 2011.04.22 12:05:00
Újabb remek fotók érkeztek hozzánk Bak Kyra-tól! Ő és Madar Annamária stylingolta a most látható, Mester László által fotózott sorozatot. Szerintem remekül sikerült a képek, tetszik, hogy ennyire színes és vidám, és persze az sem mellékes, hogy a ruhák is nagyon jól lettek…..
micimacko007 2011.04.27 09:30:22
@nate: i agree

stylistnak azert illene tudni hogy csak a bringasok szoktak felhajtani a nadragot.igy kicsit bullshit.de im magazinba tenyleg illene, kulonben meg semmi extra:)
OurFashion Újra a fedélzeten 2011.04.04 23:22:00
Örömmel jelentem be, hogy mától megint napról napra olvashatjátok az én posztjaimat is a blogon. Hosszú távollétemnek egy munkahely, valamit lakhely váltás volt az oka. Gondolom, nem kell magyaráznom, miféle stresszel jár, ha az embernek egy idegen országban olyan állást kell…..
A hosszú hétvégét Londonban töltöttem, városnézéssel, Annával találkozással és persze egy kis vásárlás is becsúszott. Jártam a Harrodsban, az Oxford Streeten és a többi szokásos, üzlettel tömött utcán is, de bevallom, a kedvenc helyeim a Brick Lane-en és Camdenben vannak. A…..
Ott a zakóm. A háttérben Szőke Gábor Miklós trónja, döbbenetes látvány.Szerettem volna egy olyan zakót, amit a méretemre szabnak. Olyat, amiben pont annyi extravagancia van, amitől mindenkinek tetszik, de megjelenhetek benne akár valamelyik minisztériumban is. Egyszerű, de menő…..
UPDATE: A lenti hír kacsának bizonyult.......Derek Blasberg (divatújságíró) legfrissebb tweetje szerint Riccardo Tisci, a Givenchy tervezője lesz. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, mindenesetre nagyon várjuk a fejleményeket, addig pedig még zsong a Twitter a találgatásoktól:…..