Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasszandrább

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap igen meglepő, na jó, nem meglepő, hanem megdöbbentő dolgot olvastam. Orbán Viktor azt találta mondani, hogy "A közszolgáltatások nem arra valók, hogy abból valaki pénzt keressen, ez a szektor nem a profit világa". Ez jól hangzik, feltéve, hogy ez az igazság. De az…..
Fricz Tamásnak Kedves Tamás! Szóval egy új kor jött el, amelyben lehetséges, arról beszélni, hogy... És itt felsorolsz néhány témát, amelyekről eddig is lehetett beszélni. Nemcsak Magyarországon, hanem a szabad világban mindenhol. Legfeljebb kritikák érték, akik…..
Vastagbőr Győzelmi jelentés 2012.07.14 12:07:00
Erős kontenttel vonul el nyaralni az ország két koponyája, Matolcsy "rengeteg terve van még a fiókjában" György és maga Orbán Viktor.Matolcsy a szokásos, csütörtöki Heti Válaszos pubijában a szokásosnál elborultabb írással jelentkezett. Úgy néz ki, hogy a Boldogságkutató…..
Kasszandrább 2012.07.14 21:04:54
@kormányzó: Ezt!
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..
Tizenvalahány éve, amikor elindítottuk az Index fórumainak elődjét, az Internetto fórumrendszerét, az első nyilvános, webes, magyar nyelvű vitacsatornát, nem számoltunk azzal, hogy még 2011-ben is olyan kérdéseken kell rágódnunk majd, amiken pedig nem kéne. Pedig de: az utóbbi…..
ProgBlog Pintér, a pedagógus 2011.06.02 20:45:00
Pintér Sándort sokáig rendőrként tartotta számon a magyar köztudat (nemzettudat???), majd lett belőle belügyminiszter – meg állítólag már is, de ez most nem téma. Azt viszont sosem hittük volna róla, hogy láthatóan sokoldalú tehetsége öregségére a pedagógusi pályára…..
Gyurcsány Ferenccel foglalkozni bármilyen nyilvános felületen különös művelet. De facto vezető tisztséggel lényegében nem rendelkezik, egyszerű szocialista országgyűlési képviselő. Vele riogatni, a korszakára emlékeztetni a jobboldalnak továbbra is, egy évvel a választások…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
Kasszandrább 2011.03.04 21:13:20
Varánusz Feri, értékelni kell? 2011.02.18 06:33:00
"Várj még valamit mutatok,Már rég meg akartam tiedA szívem a szavak a mondatokArra kérnek halkan téged, hogyLazán csak kapaszkodj belémTartanod nincs mitől, mer’ énAzér’ vagyok, hogy óvjalak tégedAz életed tengerén."Az évértékelők szezonja lassan olyan…..
Kasszandrább 2011.02.18 12:43:36
Új albummal jelentkezett az elmúlt időszakban magáról kevés hírt adó Replika zenekar. Immáron három éve, hogy megjelent az utolsó stúdió albumuk. Szokás mondani, hogy a jó munkához idő kell, és valóban: ha a következőre is ennyit kell várni, de cserébe nem csökken a…..
Michael Knight Játék a tűzzel 2010.07.05 17:22:00
T/589. Ez nem a legújabb Terminátor-modell sorozatszáma, de legalább olyan ijesztő. Ezen a számon vették nyilvántartásba ugyanis a szocialistáknak a "A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála kifejezéséről"…..
Nem tudom pontosan leírni azt, amit éreztem, amikor elolvastam a Képviselő Funky mai posztját. De azt hiszem valami ilyesmi impulzus sújtott le rám: Te jó ég! Bazd' meg! Bazd' meg! Bazd' meg! Áááááááááááááááááááááááááá. Helyreigazítást kértek a Hírcsárdától…..
Minden év július 1-én egy óriási WTF a fejem, mikor elolvasom, hogy ma van a Köztisztviselők Napja, és 69 ezer köztisztviselőnek ma munkaszüneti nap van. Miért pont a köztisztviselők? Mikor lesz a Pénztárosok Napja? Vagy Informatikusok Napja? "A köztisztviselők napját 1997…..
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Kasszandrább 2009.06.19 13:45:35