Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Börönd Ödön

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
Rossz hírünk van Jack Bauer rajongóinak: a Fox átolvasta Billy Ray (State of Play) új forgatókönyvét (ha minden igaz, ez már a harmadik verzió) és sajnálattal közölte a franchise producereivel, hogy kösz, de ebből nem kérnek és egy időre jegelik a kaland filmes lezárásának…..
Börönd Ödön 2011.01.03 13:28:47
Íme egy adventi naptár, aminek garantáltan minden férfi örülne. A Porsche Design adventi naptárának 24 ablaka egy-egy pazar cuccot rejt. De mit? Talán egy luxusjachtot? Napszemüveget 18 karátos arannyal díszítve? Karórát 800 alkatrésszel szerelve? Dizájntollat, báránybőt…..
 Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni. Magázó-önöző formában ajánlott. És igen,  tegezésnél általában elég modoros. Kedves Modoros!Nem tudom előfordult-e már a blogon…..
A magyar egészségügyi dolgozók hajlamosak őszintén nem érteni az ügyfeleik egyik leggyakoribb panaszát, miszerint igen gyakran bunkók és lekezelők a betegekkel. Az egészségügyi dolgozók ilyenkor a sanyarú körülményeikre meg a stresszre és a felelősségre szoktak mutogatni.…..
A Queensryche azon zenekarok közé tartozik, amik pályájuk zenitjén nem jutottak el Magyarországra, vagy ha igen (mint ők), akkor kaptak egy szarul hangosított, délután hat órás előzenekari pozíciót egy Monsters of Rock bulin, 1991-ben. A Seattle-i zenekar 1990-ben, az Empire című…..
Olvasom a reggeli kávé mellett a híreket, Velvet ismét fontos dologról tudósított:http://velvet.hu/celeb/2010/03/23/sarka_kata_kiszel_tunde_ellen_szolitott_fel/Hát nem tudom. Eleve kérdéses számomra, hogy hogy a fenébe lehet akár egy egyszeri abból, hogy kiszeltündét nem engedték be…..
Börönd Ödön 2010.03.24 15:50:43
Új rovat indul a mai napon: a népszerű Zssablonkarakterek , a Zshelyszínek és az általam méltatlanul elfeledett Zsállatok után itt a Zssablon jelenetek rovat. Ami, ahogy a nevében is benne van tipikus filmes jelenetekkel foglalkozik. Első részünk a filmes autós üldözést mutatja…..
"Gyakorlatias elképzeléseim vannak a gyereknevelésről. Minden gyerek szobájára kiteszek egy cetlit: ellenőrizni 18 év múlva." (Erma Bombeck) Egyre többször jut eszembe ez az idézet. Ma alig jöttem haza, máris fogadott a hír: unokahúgomat csoportosan verik az iskolában. A…..
comment:com 24 Jack Bauer nélkül? 2009.10.05 15:00:00
Lássuk be, a 24-et is elérte a hosszú ideig műsoron lévő sorozatok rákfenéje: kezd kifáradni a történet, hét év elteltével elég nehéz már újítani az alapvetően egy kaptafára készülő sorozat újabb évadaiban, az új arcok behozatala pedig nem vérfrissítés, hanem kötelező…..
Mindig is izgatott a kérdés, hogy praktikusan mi értelme van az AKCIÓS CESSNA KISREPÜLŐGÉP 500 FORINTÉRT, HA KETTŐT RENDEL, BERLITZ MÁRKÁJÚ HÁNYÓZACSKÓ-KÉSZLETET ADUNK AJÁNDÉKBA *ajánlatunk a 12 centiméter hosszú, újrafeldolgozott nutriából préselt modellekre vonatkozik…..
Ronin két príma bannert talált nekünk, amelyek bizonytják, hogy van átjárás a backdoor üzenetek és a digitális kultúra között. Nos, éppen a weben böngészgettem, amikor sikerült találkoznom ezzel a két, igencsak szépen megszerkesztett bannerrel. Már a bal felső olvasása…..