Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a$

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent az új Far Cry játék meg a Division, ráadásul márciusban 30 éves lett a Ubisoft - ez a három ok elég volt arra, hogy a céget válasszuk eheti adásunk témájának. Hogyan lett egy francia családi vállalkozás a harmadik legnagyobb kiadó az Activision és az EA mögött, ezt próbáltuk körbejárni.....
Zajbient. ..
a$ 2014.11.14 23:22:11
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
A Starcraft a folytatásával együtt a dél-koreaiak sportja, ez ugye közhely: hiába amerikaiak fejlesztették a játékot, szinte kivétel nélkül az ázsiai országból kerülnek ki a legjobb játékosok, esportolók, a nemzetközi versenyeken a nem koreaiak általában csak a dobogó alsó…..
Na, B-Birdnek sikerült olyan játékot feladnia a Játékvadászat rovatnak, amit eddig még senki nem talált ki, itt lehet tovább próbálkozni. Addig is jön az újabb segítségkérés, ezúttal Tamástól, aki szintén egy régi játéktermi gépet akar megtalálni: Én is felbuzdultam,…..
a$ 2013.10.18 14:23:37
@hegeszto: foesaken tán?
a$ 2013.10.18 14:24:14
Mert hát van vele baj rendesen. Ami viszont a legjobban felidegesít, az a kimondatlan ideológia, ami mögötte húzódik: feltételezi, hogy alapvetően minden ember egy szemétláda. Bizony. A férfi terrorizálni fogja a nőt. A fehér ember a feketét. Aki európai, az antiszemita. Minden…..
Az ördög jön démoni formában. Krisztus jön le másodszor. Jézus magyar volt. Nem lesz máshol lejöjjön, csak ide. Ő hála istennek üdvözülni fog. Nagyon nagy ahogyan csak mondja, mondja, mintha valami gombot nyomtak volna be rajta. ..
a$ 2013.05.11 21:07:09
Ez is egy várt lemez volt bizonyos körökben, természetesen vintage rock revival a játék neve női énekkel, de itt a doomrock, a Sabbath nem irányadó, inkább nyakig merültek a hatvanas évek végének pszihedeliájába, és a hetvenes évek progrokkjába. A Rise Above ritkán nyúl mellé, ezzel a 11 számos…..
a$ 2013.05.10 11:44:21
@norberthellacopter: nagyonkösz
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
IDDQD Tankcsapda prüntyögve 2011.10.25 08:30:00
Még mindig a postafiókunkból mazsolázok, egy nyári emailben találtam ezt a zenét, ami talán sokaknak szentségtörésnek tűnik majd, de én nagyon el tudom képzelni mondjuk egy nyolcvanas évekbeli Double Dragon-klón aláfestésének. Mennyország tourist, 8-bites verzió: A dalt…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Ha akkoriban 14-15 éves fejjel úgy döntött az ember, hogy megnöveszti a haját és sötét, kopott, agyonmosott ruhákban meg acélbetkós bakancsban fog mászkálni, akár a család rosszallását is kockáztatva, egyszerűen nem maradhatott ki az életéből ez…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
a$ 2011.01.31 15:49:30
a$ 2011.01.31 16:11:16
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
Oké-oké. Tegnap foglalkoztunk a legrosszabb Nirvana-feldolgozással, de az alábbi videó minden címet elnyerne a legrosszabb feldolgozás kategóriájában. Mégis valahogy imádnivaló a videó, a szintifutam és az egész jelenség, a színpad előtt elsétáló kutyával együtt. Örök…..
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
a$ 2010.06.02 13:09:03
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
a$ 2010.03.26 11:38:49
@molnibalage: fingom nincs ki dolgozta ki a törvényt sztem amúgy neked sincs, de nem ez a lényeg; a kompetens szót az "illetékes, jogosult" jelentésével használtam
a$ 2010.03.26 12:22:24
@molnibalage: mármint _szerinted_ vascső, például szerintem meg nem, de ez mit sem változtat azon hogy ki az illetékes a törvényhozásban, és hogy van ilyen törvény.

egyébként tekintélyelvű veréspártiaknak mond valamit az hogy példamutatás?
a$ 2010.03.26 12:28:40
@molnibalage: a kérdés alapvetően a pofonpárti szülőknek szólt, de persze a tanár részéről is elengedhetetlen. baromi gyorsan el tudja veszíteni a tekintélyét az a tanár, aki nem tartja be a saját szabályait, onnantól meg cseszheti a fegyelmet.
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
B-oldal Az új Last Christmas 2009.12.03 10:07:00
Mi kell egy jó karácsonyi vásárláshoz? Na, mi? Tömeg. És még mi? Nyilván az, hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél. És még mi? Last Christmas. Nincs az a pláza, ahol ne szólalna meg. Valószínűleg létezik egy olyan kazetta, melyre végtelenítve felvették a Last Christmast,…..
a$ 2009.12.03 11:42:14
@chr(27): a francokat a last christmast _kizárólag_ kazettáról szabad játszani, de mégjobb a pop tari top lp-ről flipper öcsi előadásában ^^
Helyszín: 1088 Bp., Krúdy Gyula u. 6. Látogatás: 2008. május 28. 19:20-22:30 > A Blues épp csak annyira versenyképes, mint sánta kutya a rodeón. Adatlap Elérhetőség: +36 20 322 8602 Web: http://bluespub.hu/Facebook oldal:…..
Ünnepelj velünk az egy éves Stoner Rock Blog szülinapi buliján!!!    Mint már nyílván tudjátok, egy éves lesz a Stoner Rock Blog, ebből az alkalomból szeretnénk kedveskedni Nektek és magunknak is egy odabaszós bulival, karácsony előtt, évvégi…..
Subba Hét videója: Jegesmedvefos 2009.06.22 13:48:00
A kedves kis családi videó bátor aláfestő zene választását azzal a sokkal magyarázhatjuk, amit a felvétel készítője akkor élhetett meg, amikor a pancsoló jegesmedve átengedte az altestét a természetnek. Szarik ez mindenbe.   ..