Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyömbi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben arról írtam, hogy az előzetes regisztráció bevezetése valószínűleg nem a kevésbé tudatos, hanem csupán a kevésbé pártelkötelezett és a pártok által nehezebben mozgósítható állampolgárok maradnának ki a voksolásból. Egy kérdés azonban még mindig…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Mai történetünk megírója, Sherlock tulajdonképpen válasz után nyomoz: vajon nekivágjon-e a nagyvilágnak, vagy maradjon. A kérdés persze most is sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyszerű sablonválaszt lehetne rá adni, mint ez a következő sorokból is kiderül. Segítsünk…..
Gyömbi 2012.09.03 20:13:19
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Gyömbi 2012.08.18 09:59:35
..
Gyömbi 2012.08.04 11:20:51
Subba Subba EB 2012: Az EB gólja! 2012.06.19 13:38:00
Még a csoportfordulók befejezése előtt megszületett az EB legszebb gólja.FORZA BALO! ..
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
Gyömbi 2012.03.15 18:25:28
November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a Való Világ5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. A Bors szerint megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.VV Gigi a bulvárlapnak elmondta, az utolsó pillanatban közölték…..
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
Subba Sweet Jesus: Szörf 2012.01.10 13:22:00
Atttyaééééég! ..
Politikai témában továbbra sem kívánok megnyilatkozni, de ha már Kölcsey, akkor irodalom, és akkor fogjuk rá, hogy beleillik a profilba. Az ügyészség vizsgálja Dopeman számát. Vicc bazmeg, az. Persze ha jön a feljelentés, vizsgálatot kell indítani, ezt értem. De jött a…..
Történelmi időket élünk: Magyarország gazdaságtörténetének legsötétebb napjai ezek. Minden nap sötétebb, mint az előző, ezért minden nap a magyar gazdaságtörténet legsötétebb napja. Mindig azt hisszük, hogy ez az őrület már fokozhatatlan, és kormányunk mindig…..
Az IMF -el újjáéledő muszájszerelem hazavágta Orbánt és kormányát, ezért haladéktalanul beindult a Nagy Népvidámító Intézkedéssorozat, ami segít feledni a kormány balfaszsága okozta gazdasági fájdalmat. A Bullshit Szakkör legfrissebb ötlete: vadásszunk kommunistákra.…..
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
Gyömbi 2011.11.12 09:13:54
@pjm: "Amilyen helikopterrel repültem anna a lapátjai között simán átrepültek a varjak."

Hát ezt szívesen megnézném !!!!!!
Belsőség Trabantban a deszantosok 2011.11.11 15:30:00
Én még soha nem Trabantoztam. Pár hete tapasztaltam meg először, milyen cuki kis autó. Már ahogy kinéz, olyan imádni való. A hangjáról ne is beszéljünk, kicsit fülsiketítő, igaz, de mindenhol mosolyt csalt az emberek arcára.   Az úgy volt, hogy újra cserben hagyott minket…..