Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brukk

0 bejegyzést írt és 504 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  1. Mózes, a rabszolgasorba döntött zsidó népet Egyiptomból kivezető próféta a történelem egyik legismertebb alakja, létezését egyetlen történeti forrás sem bizonyítja. 2. Az újszülöttek kitevésének motívuma nemcsak Mózesnél, hanem több történelmi személyiség és…..
Brukk 2015.01.14 14:15:48
@Emmanuel Goldstein: De azért kajálja és kajálta a világ rendesen....
  Kontroll reloaded     A DVD kitűnő találmány. Valaha egy öt évvel korábban bemutatott film már Csipkerózsika álmát aludta, és legfeljebb arra várthatott, hogy egy-egy másod- vagy harmadosztályú kereskedelmi vagy kábeltévé csókja egyetlen adás erejéig felébreszti,…..
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő vébéepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a…..
Brukk 2014.05.26 09:36:28
@greycup: Akkor nyilván azt is tudod, hogy Morenoval mi lett azóta..../ő vezette az olaszok elleni meccset koreanak/
A 2002-es VB volt szerintem is a legalja.
Brukk 2014.05.26 13:45:37
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA:
Ajánlok egy másik "szemüveget", tessék:www.youtube.com/watch?v=Zm_EpltqH6Y

És a 2002-es VB kapcsán az olasz-horvátról, vagy egyéb meccsekről nem beszéltünk. De mindegy, már történelem...
Brukk 2014.05.26 14:03:03
1958. március 23-án született Péter Zoltán, a Zalaegerszegi TE és a magyar labdarúgó-válogatott egykori védője...
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Brukk 2014.05.13 10:31:06
@Sieghardt: Erről nem is beszélve....
Brukk 2014.05.13 10:37:35
@XoniX: Csak éppen sem Kató-néni, sem Maargit nem vette magát komolyan, hanem az volt a lényege, hogy megröhögtessenek. Ami tök jól sikerült, telitalálat volt.
De itt kurvára nem erről volt szó! Ezért sántít a példa.
Brukk 2014.05.13 10:51:21
@El_Nino: @XoniX: Jaj istenem. De a faszi/nőnek nem a megnevettetés volt a célja! Ellentétben Ihos Józseffel, meg Laár Andrással, meg az egész csáti falugyűléssel..../a tanárnőt is férfi alakította tudtommal/
Meg az egész dalfesztivál nem arról szól, hogy "görbe tükröt" állítson eléd, és ezért betegre röhögd magad!
Az osztrák versenyző /talán így pontos/ ugyanannyira vette magát komolyan, meg a produkcióját, mint K.S.A..
A Fidesznek mintegy 740 ezer töredékszavazatot hozott a győzteskompenzáció: ez közel harmada annak a 2,2 milliós értéknek, amit a régi szabályokhoz hasonlóan, csak a listás szavazatok és a vesztes töredékszavazatok után kapott volna. REINER Roland infografikája.   Így…..
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
Fotelforradalmár A vég kezdete? 2014.04.07 07:27:50
Őszinte leszek: kibaszott nehéz bármi is írni agy a választások másnapjának reggelén. Pedig nem történt semmi meglepő, igazából a papírforma érvényesült. De átélni azt, amibe eddig csak belegondolt az ember, egészen más tapasztalat. Forrás: választás.hu A helyzet azért vicces, mert relatíve…..
 DopeMan&KicsiDope az ATV Egyenes Beszéd c. műsorában Kálmán Olgával beszélgetnek arról, hogy igazából miről is szól az Anyám, SZAVAZZ helyettem klipjét fölvezető médiahekk...A lényeg az, hogy mi megfőztük, föltálaltuk, Ti pedig szépen megettétek!  ..
Brukk 2014.03.31 12:48:37
Sajnos ez az egész - már az a probléma, hogy "politizálhatnak-e színészek, zenészek, írók, egyház stb...- nem az "előző kormány" idején kezdődött, hanem gyakorlatilag az egész rendszerváltást követő időszakot belengi.
Pédákat számtalant lehet felhozni. De egy-kettő akkor tessék. Annak idején Schuszter Lóránt és zenésztársai kaptak hideget-meleget, mondván: "fúú, mert politiztálnak". Egy beszélgetős műsorban pedig S.L. röhögve szembesítette a Pa-Dö-Dö tagjait, hogy ugyan már miről beszéltek, kik voltak azok,. akik "Én sem az MDF-re szavaztam" pólóban léptetek fel a választások után.
Dörner György, Csurka László, Jászai László stb. szintén megkapták a "politizál" titulust, amikor a Bocskai -színpaddal járták az országot. De ezzel szemben pl. az, hogy Pécsi Ildikó 94-98 között országgyűlési képviselő volt, tehát ilyen értelemben a legvastagabban "politizál", senkit nem zavart.
Ha jól emlékszem 2002-ben olimpiai bajnokok /a sor elég hosszúra nyúlna/ kapták meg ugyanettől az atv-s brigádtól, hogy "politizálnak", amikor meg sem szólaltak, nemhogy számot csináltak volna, hanem nevüket adták valamihez.
Csurkától kezdve egy sor írót lehetne felhozni, akik megkapták ezt a bélyeget.
És amikor jön a szembesítés, hogy nehogymár, akkor ugyanezek a reakciók és érvek kerülnek elő, mint most is, hogy ez csak vélemény meg stb. /tehát Pa-Dö-Dö, Dopman, stb az oké - a másik nem/
Pontosan erre értettem azt, hogy ennek semmi értelme nem volt sem akkor sem most.
Ha nem volt elég a kiragadott példákból, még sorolhatom.
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Nagy László jobbátlövő poszton szerepel a Veszprémben, és, amikor éppen van hozzá kedve, akkor a magyar válogatottban is. Most éppen sérülés miatt nem vesz részt az Európa-bajnokságon, korábban pedig volt, hogy éveken át mindig talált valami indokot, amivel visszautasíthatta a…..
Brukk 2014.01.22 14:30:30
@Püspök utcai gombaszedő: Hogy melyikben? A fociban sajnos igen. A közvélemény nagy része helyeselte Szalai "megmondását" a 8-1 után.
Na én pont ezen indokok alapján nem értek egyet Szalaival. Mert nem az ő dolga. /elkanyarodva, de a lényegnél maradva/
A baloldali-ellenzéki összefogással a Jobbik harmadik helye rögzült: míg 2010-ben csak alig maradt le a második helyről, mostani támogatottsága jelentősen elmarad az MSZP-Együtt-PM-DK-Liberálisok támogatottságától. A Jobbik korábbi komoly régiós előnye (Észak-Magyarországon…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
Futballsznob In Memoriam Puskás 2013.11.17 19:36:00
11 gif a magyarok istenéről. Modernizált Puskás mítosz, tessék jól megkapaszkodni a sávszélességben. Nem nagyon kommentálunk, beszéljenek a képsorok magukért. Hopplá... Örökzöld Bécsi edzés   Öregen és formán kívül   Debütálás…..
Bársonyszék Orbán focija 2013.11.07 16:57:31
Ülök a tévé előtt. Kezemből majd’ kiesik a távkapcsoló, ahogy döbbenten tartom. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. A holland válogatott nemcsak hogy a földbe döngöli a magyar csapatot, de még fel is szántja vele a talajt. 8-1 – történelmi vereség, felnőtt mérkőzésen…..
Brukk 2013.11.08 12:26:25
@spinat: Jaj...

Lehet ezt máshogy is csinálni, meg el is lehet felejteni a focit. Csak akkor meg az a paradox helyzet áll elő, hogy még mindig a pályán lesz a legkisebb a különbség. Mert egyébként nem nyolcszoros, hanem ötven-, vagy százszoros.
Másrészt az felháborító számomra, hogy a környező országok közül gyakorlatilag mindenki kijutott már EB-re, vagy VB-re. Olyan országok is, amelyek 30 éve még nem is léteztek, vagy háború dúlt. Vagy említhetném Izland példáját is./ebből a szempontból nem értek egyet Szalai Ádámmal/ Ennyit a minimum elvárásokról...
Más: Grazban "megérte" felhúzni a "Svarcit"?
A minap Török Gábor látleletet adott a magyar politika állapotáról. Ez tömören annyi, hogy a politikai logika rendben működik, de a társadalom nem telepít mellé más logikákat, ezért kizárólagossá válik. Ez így van, nálunk is volt szó ugyanerről itt, és itt meg itt. Az…..
Brukk 2013.10.30 10:47:25
@gipsz.jakab: Én úgy tanultam, hogy nem is olyan hallgatólagosan...
Egy dolgot alapvetően ellentétesen látok éppen a részvétel kapcsán. Véleményem szerint pont fordított a helyzet, mert a diktatúrák sajátja a magas, ha úgy tetszik abnormálisan magas részvételi arány. /Kuba, '50-es évek Mo./
És most az a helyzet, hogy paradox módon éppen az ellenzék érdekelt a minél alacsonyabb részvételi arányban, mert az a kis pártoknak kedvez azáltal, hogy alacsonyabb a bejutási küszöb.
Kettős Mérce Az autonómia menő! 2013.10.27 16:52:55
Ma zajlott a székelyek nagy menetelése, amit az összes erdélyi párt, és egyet kivéve az összes hazai párt támogatott. A menetelés célja kettős volt. Egyrészt, hogy felhívják a figyelmet a székelyföldi autonómia követelésére, másrészt pedig, hogy tiltakozzanak az új román…..
Brukk 2013.10.28 11:23:46
@kovi1970: Moldovában sem maradt ki a 40 év cucilizmus....A gagauz önkormányzat meg elég jól működik. Európa "balkáni" vagy "ántidemokratikus" felén. Úgyhogy nemcsak a svédekkel, meg az osztrákokkal lehet jönni autonómia ügyben
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
Brukk 2013.10.14 11:34:08
@jogalany: Jó persze, lehet így is, csak akkor továbbra is az az abszurd helyzet áll elő, hogy még így is a pályán lesz a legkisebb a különbség. Mert a mai állapotokat nézve nem nyolcszoros, hanem 50-100 szoros a különbség /Csank J. szavait idézve/
Egyébként Van Basten, meg Patrick Kluivert nem a "tengerparti homokban" lett focista..
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Brukk 2013.10.02 09:11:49
@Kék az ég: Hát igen. Itt az orbitális ellentmondás. Ha "veszélyben a haza, meg a demokrácia, meg minden", következésképp minden megmozdulás megengedett, akkor nem kell hebegve-habogva kéztördelve elhatárolódnia senkinek ettő. És nem kell Bajnainak ártatlanul azt nyilatkoznia, hogy nem tudott a dologról.
Másrészt "ha mindenki be van szarva", akkor hogy a búbánatba lehet bazmegakormány-bazmegazorbánozni?
Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a…..