Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diceMan

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben blogokon, filmes és nem filmes portálokon olvasgattam a tavalyi év legjobb filmjeiről szóló értekezéseket, valahogy nem voltam elégedett. Nyilván ez a listakészítés velejárója így – nem megbántva egyéb oldalak listáit – bennem is megért a tavalyi év értékelése.…..
diceMan 2013.01.10 19:58:57
Ezt a blogot nem azért kezdem el írni, hogy egyszer én legyek a TV Paprika sztárja, a csajos műsorok szakisztárbloggere és a női lapok gasztrotuticsaja. Azért írom, mert a memóriám befogadóképessége korlátozott. Ergó lekorlátozódik a nevem, születési dátumom, lakcímem,…..
diceMan 2012.07.13 13:54:03
Futóblog Újratervezés 2012.01.16 14:14:00
Feltételezem mindenki megemésztette a 2011-es év futással kapcsolatos tetteit. Ez a számvetés nálam is megtörtént. A kép vegyes. Akadtak kudarcok, számszerűen kettő, emellett még egy régi terv sem jött össze, bár utóbbinak igazán nem is volt realitása. Ami ezen kívül futás…..
A Nike félmaratonon még biztosan nem volt semmi gond. A Spar futófeszten se lett volna, ha benevezek. A Just30-at viszont már passzolnom kellett: bekaptam ezt a rohadt, semmi extra-influenzát. Nem nagy dolog, nem fekszünk tőle élet-halál között, de nem esik vele jól a mozgás. Tegnap is…..
Futóblog Határainkat feszegetjük 2011.09.26 11:25:00
Egyszerű kérdésre, közhelyes válasz.A kérdésre, hogy "Miért futsz?" többek között az egyik lehetséges válasz az, "hogy elérjem a határaimat". Meg szeretném tudni mire vagyok képes. Ezeknek a határoknak van egy érdekes jellemzőjük: a határaink az idő és…..
Amint látjátok, tegnap remek hangulatban és (némi regisztrációs várakozást leszámítva) gyakorlatilag zökkenőmentesen lebonyolítottuk a Futóblog JUST 30 futórendezvényt. A legpontosabb tíz (a képre kattintva bejön a teljes PDF!): A lista megtalálható a Sportido.hu weblapon…..
Először is új grafikát készítettünk: A képen Szász Norbert ft. Jenni Kiss, amit tegnap fotóztak a szigeten. Remek kép, Szasza, látod, minden fotósulira elköltött forint visszahozta már az árát! A mai naptól a szigeten MCM Sanyinál is lehet regisztrálni a versenyre a mai…..
Futóblog Félmaratoni eredmények 2011.09.04 15:36:00
Néhány Futóblog eredmény: Csétomi 1:26:14 DaMartian 1:27:23 (és ez PB — vagy Ecs, kinek hogy tetszik)  Jani 1:30:00 Bitliszbá 1:34:51 Szasza 1:35:13 Winklair 2:01:43 mgergoo 2:05:24 Juanék csapata a Next Wave Running Lab Trióban 2:07:22…..
MC Markocsán küldte be az alábbi levelet: Az egész úgy kezdődött, hogy fájt a térdem. Erről beszélgettünk a Futóklubban, mikor odalépett hozzám és segítőkészen egy számomra ősinek tűnő gyógymódott javasolt: tegyek agyagot a térdemre amolyan borogatás szerűen, szépen…..
Ennél nem kell többet elmondanom az alábbi videó értelmezéséhez, amit az UTMB élbolyáról készítettek a szervezők (ez csak kiragadott részlet, a teljes videó itt): Ó, azok a helikopter fahrtok. /via Szasza ..
Futóblog Félmaratoni időtervek 2011.07.25 08:55:06
Korábbi posztunkban feltettük a kérdést: ki milyen időt tervez a 26. NIKE Budapest Nemzetközi félmaratonon? Lássuk hát a vállalásokat: Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis kérlek jelezzétek. Ha időközben más is szeretne nyilvánosan "vállalni", akkor jelezzétek…..
Futóblog Ez nem normális dolog 2011.06.28 09:51:41
Éjjel három felé jár. CséTomi 2.40-et mondott az érkezésére, még nincs nyoma, de azért elkezdhetek készülődni. Nem vagyok különösebben fáradt, bár már futottam egy huszast, magamhoz képest elképesztőúen jó idővel: 1,52 magamtól még sík vidéken is elfogadható, nem hogy…..
azilinha már nem először kápráztat el fél-profi futókalandjaival, most a Nagyerdei maratont járta meg. Több, mint fél évtizedes futómúlttal rendelkezem, de a maraton éveken keresztül még gondolati szinten se merült fel. Néhány jó félmaratonos eredmény viszont annyira…..
diceMan 2011.04.20 11:38:08
Ismét délnek vesszük az irányt. Az újabb három villányi termelő évjárat-értékelését böngészve aligha kerekedik ki a szemünk, itt nem találkozni sem lokális rekorddal, sem a skála alsó tartományainak kibővítésére tett kísérlettel. Sauskáék véleménye ugyan az…..
Hogy majdnem elfelejtettük megkérdezni a kedves olvasót, mit bontanak Karácsony estéken és mit fognak a napokban bontani? Esetleg milyen étel mellé? Miért? Kommenteljék be bátran! Én Szenteste egy 2009-es Federspiel Rieslinget bontottam a halászléhez Rudi Pichlertől, ez a rántott…..
Olyan, mint egy sírfelirat. Fájdalmasan szikár, meghatóan suta. Pedig csak egy ingatlanhirdetés. Így kezdődik: "Elismert somlói pincészet : 3,5Ht szőlő (hárslevelű, juhfark, chardonnay, rizling) 271,4 nm épületkomplexum (5 részre tagolt pincerendszer, feldolgozó, nappali,…..
A Művelt Alkoholista MAszavazás 2010.12.09 06:00:00
Hűséges Olvasóinkat arra kérjük, hogy segítsenek nekünk megválasztani az év borászát és az év legjobb borait. Sokféle módszerrel próbálkoztunk az évek során, a könnyen hekkelhetőtől a meghívásos rendszerig, de az igazi nyilván a sok szavazaton alapuló csalásmentes volna.…..
Futóblog A futás mindenkié 2010.10.06 16:21:00
Egy apró szolgálati közlemény keretében szeretnénk bemutatni a "SUHANJ! Alapítványt" a futóközösségnek. A legegyszerűbb, ha az egyszerű önmeghatározással indítunk: A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet, melynek célja, hogy megossza a mozgás örömét sérült…..
Megjártuk a 2010-es Ultrabalatont. Elsőként nézzük meg ezt a 10 perces videót, ami megpróbálja visszaadni a hangulatot sikertelenül és tele van Winklerrel: Részt vettem már egy-két futóversenyen életemben, de nem tekintem túl rutinosnak magam a kérdésben, viszont az alapvető…..
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..