Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dana_hun

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oxford University 70 sportolója természetesen jótékony céllal váltak meg ruháiktól. A képekből természetesen naptár lett, a bevétel a város szegényeinek megy. Rögbisek, krikettjátékosok, evezősök, vívók, és teniszezők is nekivetkőztek a nemes cél hallatán, így…..
Az olimpiára külön vízilabda-arénát épített London. Egy hét múlva ilyenkor férfi vízilabdásaink már túl lesznek az egyik csoportrangadójukon Szerbia ellen. Az alábbiakban bemutatjuk azt az uszodát, amit az úszóversenyek rendezésére szolgáló nagy uszoda mellett húztak fel…..
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Mindent leírtak róla, amit csak lehetett. Hátsó így, hátsó úgy, nekem mégis a mellek jönnek be inkább Erikánál, na meg az arc, amely bájosan ártatlan, olyan mint, ha egy kedves régi ismerős lenne, akivel sokan akarnának járni. Azt hiszem utoljára Dobó Kata teste volt utoljára…..
Kedves olvasóink, a c:c abban a megtiszteltetésben részesült, hogy képviseltetheti magát a Trónok harca európai sajtópremierjén, aminek helyszínét és idejét és pontos programját nem árulhatjuk el, de azt igen, hogy a sorozat hat szereplőjével is készíthetünk interjút. Az az…..
dana_hun 2011.03.15 13:41:32
@karit: @Juraviel.Ihuan.Bedvin: @Equinoxe:
Azt hiszem van egy kis felháborodás, ami csak részben jogos. Nem szerettem volna lelőni bármilyen poént, főleg, mert nem is tudnék olyat lelőni, amit nem ismerek. Én csak meg szerettem volna tudni, hogy mi ez a sorozat, beleolvastam a wikipédián a történetbe, feltűnt, hogy mintha az a karakter lehetne az a szerep, megnéztem imdb-n és annak ellenére, hogy az előzetesben prominens szerepet kap, nem úgy tűnik az epizódok számából.
Tévedhetek, lehet ő lesz végig a főszereplő.
Ezúton elnézést kérek, amennyiben ez Spoiler volt.
dana
P.S.:aki eddig nem követte ezt a folyamot: SPOILER
P.S.2:soha nem jött még válasz egy kommentemre sem, de azt hiszem nem is ilyeneket szeretnék
dana_hun 2011.03.15 17:25:49
@Juraviel.Ihuan.Bedvin:
(: nekat enon
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
Mandiner blog Bagóbűnözés? 2011.02.07 13:31:00
  Vasárnap óta tilos a dohányzás a budapesti aluljárók után a BKV megállóiban is, az erről szóló rendeletet december közepén fogadta el a Fővárosi Közgyűlés. A bírságok több tízezer forintosak, a bliccelésért járó bünti öt-nyolcszorosát is rá lehet verni a…..
 Mit neveztek falun miklósozásnak? Kik a nagymiklósok, akik kisbetűvel írják a nevüket? Miért akarták kivonni a forgalomból a mikulás szavunkat? Cikkünkből megtudhatja.  Piros ruhájáról, nagy fehér szakálláról mindenki felismeri, pedig nem is ez a lényeg. Ha jó…..
Matolcsy tizennégy hónapra megszüntette a magánnyugdíjpénztári befizetéseket. Mert gondok vannak. Aztán közölte, hogy megnyitják a visszalépés lehetőségét. Hogy ne legyenek gondok.        Eddig mondjuk rendben. Nehéz időket élünk. Különben is nem…..
Ma Anitával elmentünk a Kopaszi gátra (yeah!), de nem csak úgy egyszerűen, hanem a Petőfi hídtól sétáltunk az ELTE campuson és az Infoparkon keresztül egészen odáig (a Lágymányosi hídig). Út közben az Infopark egyik épületének tetején 2 alakot pillantottam meg, amint ott…..
dana_hun 2010.10.19 22:51:00
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
csox Biztos? 2010.07.26 02:03:00
Egészen biztos? Sicher? 100%? A Hussel szerint igen. Gyártanak 52, 72, 82 százalékos étcsokikat, és van egy olyan, ami 100%-os kakaómasszából áll. Biztosra mentek a gyártók: az alapanyagot egy Iara nevű, az egykori tulajdonos, Gonzalo Marinetti lányáról elnevezett ecuadori…..
csox Csoki egy másik világból 2010.05.18 00:54:00
Képzeld magad egy dombtetőre. Telihold van, egy hatalmas felhőszakadás után. Ázott földszagú a levegő. Mögötted egy megkopott piramis, amolyan közép-amerikai, nem túl nagy és elég romos: mindössze két szobából áll. A nagyobbikban egy Tepoztecatl nevű azték isten szobra állt…..
dana_hun 2010.05.18 19:24:29
%?
Egy kis hétköznapi abszurd a környezetemből.Jó tíz évvel ezelőtt, az akkori munkahelyemen bevezették a fényképes kitűzőt, kvázi belépőkártyaként. A többség elfogadta, hisz mi baja lehet tőle, de néhányan lázadni kezdtek, és szabotálták a fotózást, mondván, hogy a…..
Share | Vagyis 3 élet 3 víztoronyban, ui. három olyan lakóházat mutatnék ma be nektek, amelyek egykor víztornyok voltak   Ma van a Víz Világnapja, - keresztbe is kulcsolom az ujjam, és ma is megígérem, hogy a jövőben nem a zuhany alatt mosok fogat (az már egy…..
Subba A hét videója: Popó 2009.12.01 15:43:00
 Ez a nap pedig a magyar akcentusé! ..