Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatoldal

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsiságból összehasonlítottam a 6 legerősebb keretet (Juventus, Inter, Napoli, Roma, Lazio és persze Milan) posztonként, és 1-10-ig értékeltem őket, ebből pedig átlagot vontam. Ha már elkészült, akkor úgy gondoltam itt a helye, megosztom veletek a táblázatot, illetve írok pár sort róla. Itt…..
hatoldal 2018.08.09 09:31:12
@babo0410: "Sokan nem fognak egyetérteni velem, de nem tartom jobbnak a miéknél." Ez egy vélemény pusztán. A tiéd lehet más. Úgyis az lesz, hogy Bonucci visszatérése miatt a morál az öltözőben megromlik, az 5. forduló tájékán csúnyán összeverekedik Ronaldó és Dybala, mindketten elhagyják a klubot, a többieknek meg már nem lesz kedve játszani és kiesik a Juve. Aztán lehet az is, hogy nem így lesz...
Ez év februárjának utolsó vasárnapja, egyben a Berlusconi féle Milan végső nagy kalandja. A 31 év, a 29 trófea, a számtalan nagy meccs, a Milan uralma, ezután már tényleg a történelemnek lesz egy kitörölhetetlen, hatalmas darabja, és ez most teljesen háttérbe is szorítja, hogy egyébként a Sassuolo,…..
Tudom, ez életem címe,  de alighanem nem vagyok egyedül a Kucka játéka felett érzett csodálatommal. A szlovák játékost eleve rendkívül könnyű szeretni, a Milan gyengécske középpályája tökéletes közeg, hogy alázatos játéka kiemelkedjen. És akkor közben még ilyeneket is csinál, ez egyszerűen nem fair…..
Mérkőzést megelőzően visszaolvastam egy régebbi bejegyzésünket, amiben az olasz kupa esélyekről írtunk és annak kapcsán az Európa Liga indulásról. Idéznék belőle: "jelen állás szerint a Milannak valami brutálisan szar szezonhajrát kellene produkálnia ahhoz, hogy jövőre a csütörtök estéinken ne…..
Sajtológia A nagy Camembert teszt 2016.05.16 17:51:22
El jött a nagy nap, végre befejeztem a művet. Januárban tűztem ki azt a célt, hogy felkutatom és megkóstolom az összes olyan sajtot Magyarországon, melyet élelmiszer üzletekben "Camembert" névvel árulnak. Ne vitassuk, ezek közül valójában melyek érdemlik meg a nevet, hiszen (elvileg) védett…..
1 pontot, valamint negyedfokú égési sérüléseket szerzett a Milan otthon a Frosinone ellen és nagy valószínűség szerint végleg elvesztette a hatodik helyét! Amennyiben tényleg ezek a Berlusconi-korszak utolsó meccsei, akkor ez a meccs is tökéletes kivetülése a Silvio és vezetősége okozta károknak,…..
hatoldal 2016.05.02 07:50:20
@naezjó?: De a kapufa segített...
Manapság a Milannak a Bajnokok Ligája helyekért sem számít esélyesnek az olasz bajnokságban, de nem is olyan rég még az egyik legjobb csapat volt Európában...
A Torino csapata ellen, hazai pályán folytathatja menetelését, pontjainak a gyűjtögetését a Milan szombat este. A szezon egyik fájó pontvesztése az odavágó, ahol Bacca mérkőzés utolsó harmadában szerzett vezetőgólja ellenére csak egy pontot sikerült elhozni a Stadio Olimpico di Torino épületéből,…..
Elment érte és elhozta a pontot Nápolyból a Milan! Nem működött a Partenopei sebészi pontosságú kivégzőosztaga, nem tudta a hazai csapat gólra váltani fölényét, egyértelmű, nem lehet kérdés melyik csapat számításai jöttek be. Ez a pont, amely vitathatatlanul a szezon legértékesebb 1 pontja – és…..
M'Baye Niang egyre javuló teljesítményének dacára rengeteg kritikát kap és összességében igen megoszló a szurkolók viszonya a szenegáli születésű franciával. Tény: Niang nem egyszerű eset és egészen biztosan nem fog úgy berobbanni az elitbe, ahogyan azt tette mondjuk a 18 éves Pato...
Nem bírta el az eredmények tudatában kínálkozó lehetőség keltette nyomást, Jack hiányát és edzője óriási hibáit a BL indulás tekintetében alighanem végzeteset hibázó Milan - fájó döntetlen otthon az Udinese ellen! Megtette nekünk azt a szívességet a sors, hogy mind a Fiorentina, mind az Inter…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
  Klapanciusz, a Belváros bloggere  küldött pár képet Monacóból, köztük egy utcai ingatlanhirdetését is. Egy 55 négyzetméteres, második emeleti, amerikai konyhás, zuhanyfülkés kecót ajánlgatnak rajta, amelyben annyira nincs semmi különös, hogy még a sok…..
hatoldal 2010.10.08 17:27:34
@66th Zealot platoon: Hát, őőő, nem. Szerinted az reális mondjuk, hogy hatoldal néven regisztrálok 2007 áprilisában, aztán egyszerre megbolondulok és 2010 júniusában kreálok egy aliast, hogy kevesebb mint négy hónap leforgása alatt több, mint 1400 hozzászólást böfögjek ki magamból?
hatoldal 2010.10.08 17:40:19
@66th Zealot platoon: Nem, nem dugott meg a lovam. Nincs is. Szerintem akkor is szórakoztató olvasni Csirke72 felhasználó kommentárait. Először bosszantó volt, de annyira nevetségesen torz világkép sugárzik gondolataiból, hogy elkezdett érdekessé válni. Howard Sternnel lehettek régen így a hallgatói, nem tetszik amit mond, de kíváncsiak, mit fog mondani legközelebb.
Elindultak az énekes-zenés tehetségkutatók, az első részeket még szimultán néztük, kapcsolgatva. Mostanra letisztult: a Megasztár 5 talán a legjobb lesz az eddigi szériákból, az X-Faktor viszont fos.Kezdve a fikával: még egy ilyen modoros, maníros, kesztyűbáb zsűrit én még…..
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Helyükre kerültek végre a dolgok – lelkesedik egy kollégám -, a jobboldal megy jobbra, a bal helye pedig újra a baloldalon lehet. A derűlátást értem, részben osztom is, hiszen az első 29 lépéssel a Fidesz – elfelejtve az elmúlt időszak „plebejus” politikáját…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
hatoldal 2010.01.24 21:20:49