Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál utcai fiú

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus okozta járvány március 4-én érte el Magyarországot, a rendkívüli vészhelyzet március 11-én lett elrendelve és március 16-án zártak be a magyar iskolák. A napi új fertőzések száma március 23-től került tartósan 30 fölé, így ez a dátum az első hullám kezdetének is felfogható. Június…..
Pál utcai fiú 2020.08.31 15:05:30
@igazi hős: horvátországi nyaralásból hazajövőknek nem volt kötelező teszt. Ez is megérne egy storyt, hogy milyen alapon lett zöld ország Horvátország, hogy nem egészségügyi alapon, az is tuti
Pestis, feketehimlő, kolera, spanyolnátha - a járványok végigkísérték, sőt olykor alakították az emberiség történelmét. Az utóbbi évtizedekben a HIV, a SARS, a madárinfluenza, aktuálisan pedig a koronavírus megjelenése figyelmeztet bennünket, hogy a modernizációs folyamat során elhatalmasodott…..
Pál utcai fiú 2020.05.10 08:12:29
@kéki béla: nem ezt az oltást szokták megerősítő oltásokkal tesztelni bizonyos életkorokban? Volt ez a nyusziszem nevű dolog, 5-6-ikos korban, először bőr alá, akinek nem pirosodott be, annak vállba, ami mocskosul fájt. Nekem ugyanezt megcsináltákközépsuliban, majd 20 éves korom körül a győri fősuliban is 2000 körül
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
Vannak úgynevezett státuszszimbólumok, tárgyak, amiket birtokolni szeretünk vagy szeretnénk, ezzel együtt gyarló módon uralkodni mások felett. Lehet ezt szépíteni, de a pozíció, a kifelé mutatás, kevésbé kedves szinonímával élve a "kivagyiság" határozza meg életünket, mert igenis számit mi van…..
Szomorú, amikor egy legendás épület több évtized után üressé, használatlanná válik, majd fokozatosan az enyészeté lesz. Ez különösen igaz azokra az épületekre, melyek tele voltak élettel, és akár a kulturális élet központjai is voltak. Még szomorúbb látni e helyek lassú haldoklását azok számára,…..
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Pál utcai fiú 2018.03.04 08:26:15
@ComLo: szerintem a ket fore es oda-vissza volt 170 a jegy...de nem egyertelmu a poszt
Mind elméleti, mind gyakorlati lehetőség van arra, hogy az ország leváltsa az immár túlságsoan is régóta regnáló Fidesz és KDNP irányította kormányt. Persze még a béka segge alatt sincs az ellenzék, de a lehetőség már adva van. Nemcsak a valamilyen módon koordinált jelöltállításra vagy a józan ész…..
Volt egyszer egy család: anyuka, apuka, három gyerek. A fiatalok nem azért vállalták a gyerekeket, hogy támogatásban részesüljenek, hanem azért, mert így tervezték az életet. Építettek hát egy kis házat, abban laktak. Egy napon az apuka váratlanul, tragikusan meghalt. Hátramaradt a szomorú…..
Pál utcai fiú 2018.01.22 21:03:19
@csonka balázs: ezért írtunk mi az asszonnyal már az elején végrendeletet, benne a másikat megjelölve kedvezményezettként, ha beütne egy ilyen krach. A végén úgyis a gyerekeink öröklik, amink van...hatalmasat lehet szívni a gyámhatóság miatt, ha a gyerekek is örökösök
A minap megbeszélésre mentem egy céghez és az irodájuk egy budai bérház egyik lakásában volt kialakítva. Amúgy, elég cool rálátással a Parlamentre. Ebben persze még semmi extra nincs, azonban a társasháznak volt egy módszere, hogy a lakók tartozását minimálisra csökkentse. Persze nem is medve…..
Emerald City néven érkezik az NBC-re január elején az sokezredik Óz, a csodák csodája-feldolgozás, amihez megérkezett egy meglepően látványos előzetes. Azt eddig is lehetett tudni, hogy Vincent D'Onofrio alakítja a varázslót, Adria Arjona pedig Dorothyt, de csak most derült ki igazán, hogy az NBC…..
This House Is Not For Sale címmel hamarosan érkezik a Bon Jovi új albuma, mely az első lesz, amelyből Richie Sambora gitáros már nem vette részét. Nem mintha az utolsó Bon Jovi lemezek minősége valami rettentő magas mércét ütött volna meg, de a tegnap debütált címadó dal még…..
“már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút" Bochkor Gábor a műsorvezető társai – István Dániel és Bella Gabriella – röhögésével körítve, ma élő rádiós adásban fájlalta, hogy nem a náci Németország győzött a II. világháborúban. Az eset a Music FM kereskedelmi rádió Önindító című reggeli…..
Még mindig egymást érik a '90-es éveket idéző bulik és olyan koncertekből is folyton akad egy-egy, ahol az évtized előadói váltják egymást, legyen szó külföldiről, vagy magyarról. Úgy tűnik, nem tudjuk megunni a '90-es évek feltámadását egyelőre - nosztalgiából, viccből, vagy csak azért, mert…..
Most volt ugye 25 éves a Street Fighter II, szépen meg is emlékeztünk róla (és még mindig lehet könyvet nyerni!), de jövőre szintén negyed évszázados lesz a másik nagy verekedősjáték-széria, a Mortal Kombat. Nem húzta addig a lenti videó attrakciója: 24 év után derült ki, hogy milyen titkos menük…..
A hollywoodi sztárvilág második világháború utáni csillagainak egyike James Byron Dean, 1931. február 8-án született az Indiana állami Marionban. Szülei a családi farmon gazdálkodtak, ám 1937-ben Santa Monicába költöztek, ahol egy váratlan fordulattal édesapja pályát változtatott, fogtechnikus lett.…..
Az On the House akciósorozat továbbra is ingyen EA játékokat kínál, a legújabb ajánlatuk pedig nem más, mint a Need for Speed Most Wanted.A játékot korlátozott ideig bárki beszerezheti ingyen PC-re, csak egy EA fiókra és Origin kliensre lesz szükség, majd kattintsatok a Download-ra és a többi adja…..
Pál utcai fiú 2016.02.03 08:38:39
Pár nap múlva beveszi a mozikat a Csillagok háborúja sorozat új fejezete, amelyet előre láthatólag egészen 2019-ig minden évben egy újabb és újabb követ majd. A jegy eladások már most rekordot döntöttek, és valóságos lázban ég a világ. Mondhatnánk a siker garantált. Pedig…..
Miután a Microsoft nemrég bejelentette, hogy ezentúl bármilyen nyelven egyszerűen Skype-olhatunk, újabb jó hír érkezett: már regisztrálni sem kell az üzenetek küldéséhez, bárkit könnyedén meghívhatunk, hogy kapcsolódjon be a beszélgetésbe. Világszerte több, mint 74 millióan…..
A családi cégek egyik versenyelőnye a szinte magától értetődő összetartás. Ez azonban nem minden esetben van így. Egy testvérpár háborúja nemcsak két világmárka…..
Pál utcai fiú 2015.08.11 08:40:10
Azt mondja a főszerkesztő, írjam meg én. Mert hát mégiscsak egyszerre kezdtük húsz éve. Volt az a három zenekar ott az 1G kiadónál, a Publo Hunny, a FreshFabrik, meg a Heaven Street Seven és igazából még azt se lehetett tudni, hogy melyik lesz majd a rocker és melyik a popper,…..
  Egy éppen ötven évvel ezelőtt sugárzott reklámfilm tekinthető a negatív kampányok megújítójának, mérföldkövének. A legősibb, és az egyik legvitatottabb negatív hirdetésként tartják számon a „Daisy Girl” („Margarétás kislány”) reklám-spotot. A Lyndon Johnson…..
Nemrégiben töltötte 67. életévét a testépítők legfontosabb történelmi alakja Arnold Schwarzenegger, aki a 70-es években nem csak a legismertebb testépítő, de a magazinok, sport és testépítő újságok legolvasottabb címlapos személye volt. Nem is csoda, hiszen imádta a…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Pál utcai fiú 2013.10.02 18:14:28
@sixx: A kezdőkép és a zárókép baromira nem ugyanabban a pillanatban játszódik ám
Pál utcai fiú 2013.10.02 18:16:57
@retsam89: bakker, Ti melyik sorozatot néztétek? Mégis hogyan lehetett mindenki halott, ha egyes karakterek ki-be jártak a szigeről? Vagy az egész világ egy purgatórium? Ha csak így nem...